Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: U21 Polska-Białoruś 0:4 i po olimpiadzie.... - 20/11/2003 16:48
JEBAC TRABACZY !
Shivan: we
> Wronkach to nic, w porownaniu z tym co sie dzialo w Plocku..
meczu w Plocku to wogle nie ogladalem, a co tam sie dzialo?, oprocz pobica sie miedzy soba kibicow lechii 
i wspolczucia ogladania meczu na zywo.
obawiam sie ze jakby w szczecinie grali to bylo by to samo, chyba ze by zrobilo sie jakies naloty na stoiska z trabkami [Ostatnio edytowane przez Shivan: 2003-11-20 16:50]
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
Odp: U21 Polska-Białoruś 0:4 i po olimpiadzie.... - 20/11/2003 17:03
jestem zazenowany gra chlopakow, ale mowi sie trudno - to tylko sport a alexandra gleba najebia w poznaniu w disco z tego co slyszalem dobrze ze chociaz seniorzy graja jak na repr. przystalo... pozdro
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
Odp: U21 Polska-Białoruś 0:4 i po olimpiadzie.... - 20/11/2003 18:54
> Bo grał załośnie w obu meczach. Karnego w Minsku nie strzlił, mogę mu wybaczyć. Ale czerwieni?? Co
> za człowiek mając na koncie żółtą tak ryzykuje w meczu o taką stawkę (nie ważne czy zasłużenie czy
> nie -)??
> Przecierz k. wiedział, że ten sędzia się na patyczkuje. Bez wahania podejmuje decyzje. Co z tego, że
> było 0:1. Ale osłabienie drużyny było przełomowym momentem, A y mówisz mi, że to nic takeigo.
> Przecierz mógł odpuścić tą sytuacje, nawet jak Białorusini wykorzystaliby ją, zawsze grając w 11 jest
> łatwiej nadrobić straty
To twoje zdanie. Wg mnie przy takiej grze to i w 13 bysmy tego 2:0 nie odrobili, a 1:0 to wystarczy jeden przypadek.
> Jesteś żałosny ze swoją wypowiedzią
No a tym to mnie rozbawiles... HAHAHA!! No comment.
|
|
|
|
|
|
Odp: U21 Polska-Białoruś 0:4 i po olimpiadzie.... - 23/11/2003 18:43
> to wstyd dla polskej piłki.co będzie się działo z polską piłką za 10-15 lat
ej no już nie popadajmy w skrajności. Chujowo mecz nie wyszedł. szkoda,że akurat ten a nie np. mecz w eliminacjach. przegrana tego meczu nie świadczy, że za 10-15 lat Polska będzie dostawała baty od Angli a wygrywać będzie z San Marino. Poprostu tych piłkarzy trzeba odpowiednio dalej szkolić i zatrudnić psychologa do kadry bo z psychą są problemu. a zdolniejszych Janas powinien powoływac do 1 reprezentacji choćby na treningi by mogli się szkolić z lepszymi
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
- 1
- 2
-
|