Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Pogoń - Zagłebie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ekil
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8014 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 19:10
Frekwancja musi być duża ale sie obawiam ze taka nie bedzie......chociaż z jednej strony wole aby na meczy było 12 tyś niż 18 w tym 6 tys. pikników !! Co do wyniku to sądze że nasi skromnie 1:0 wygrają...aha no i ludzie co to za kibic który w swoją drużynę nie wierzy Zenuś idz sie leczyć lepiej !!

> wydaje mi sie ze bedezie zle:(
(to jego słowa....)

krls
Kibic
Na forum od 7971 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 19:35
a ty cwelu jak myslisz patrzac na ostatnie wyniki to tak mi sie wydaje ale wiadomo ze chcialbym zebysmy wygrali a bugi bedzie gral czy nie?

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Orło
Kibic
Na forum od 8185 dni

*

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 21:09
Niestety na 100% NIE:(

Babilon Team
Hanki
Kibic
Na forum od 8210 dni

**

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 21:16
Nasi muszą się skoncentrować i postawić wszystko na jedną kartę - w końcu to ostatni mecz rundy, grają u siebie no i jeszcze z bezpośrednim rywalem o awans do ekstraklasy. Jeśli nic nieoczekiwanego się nie zdarzy (bez żadnych podtekstów oczywiście) to Pogoń powinna wygrać. Myślę, że będzie 2:0 :)

Llibertat per a Catalunya!
W F H
Kibic
Na forum od 8556 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 21:19
pytanie do mksbart,PSG,Patyk_84 chodzi mi o gosci.czy pojawia sie w szczecinie???wiecie o co chodzi:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
fan57
Kibic
Na forum od 8053 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 21:35
to jest cytat z forum Zagłębia, pesymizm uzasadniony:

>Serce każe obstawiać jakikolwiek wynik byle dający 3 punkty, ale rozsądek niestety każe stawiać w roli faworyta Pogoń. Zwłaszcza, że mecz rozegramy w Szczecinie.

i jeszcze jeden:

>Oj zeby tylko Drumlak nie zagrał meczu "swojego życia" pewnie bedzie chciał coś pokazać Zagłębiu !!!

a my możemy sobie tylko życzyć aby właśnie tak było, 3:0 stawiam!!!!

[Ostatnio edytowane przez alat: 2003-11-17 21:36] [Ostatnio edytowane przez alat: 2003-11-17 21:38]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
P.
Do końca!
Na forum od 7999 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 21:43
WFH.Zawsze moga sprawic niespodzianke,ale z moich info wynika,ze moze poza pojedynczymi egzemplarzami to do nas nie przyjada...hehe,mam wtyke tam(posrednio).WFH,ale i tak na piatek jest sprawa(dostaniesz jeszcze znac co i jak).POZDRO HOOLTAJE :)

Sami przeciw wszystkim!!!
W F H
Kibic
Na forum od 8556 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 21:45
oby przyjechali....
pozdro Patyk

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Mirko
Kibic
Na forum od 7980 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 22:07
a co to jest Hooltaje?

Na pasetwe losu rzucony , zostawiony sam sobie
W F H
Kibic
Na forum od 8556 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 22:08
Za kilka lat zobaczysz.....;)pozdro

Mirko
Kibic
Na forum od 7980 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 22:12
kilka lat.... heeh niczym plan 3 letni Gordona ! i ujrzelismy Pogon w II lidze.... a teraz juz ch.. wie gdzie ona jest?!

Na pasetwe losu rzucony , zostawiony sam sobie
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 22:45
No trza wpaść...

God, I'm glad I'm not me.
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8071 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 23:41
> aha no i ludzie co to za kibic który w swoją drużynę nie wierzy Zenuś idz sie leczyć lepiej !!

Wielki LOL. O szerszy komentarz się nie pokuszę, nawet nie mam ochoty Cię obrazić....

-----------

W kwestii samego meczu. Jeszcze przedwczoraj postawłbym na remis, ze wskazaniem na Lubin. Ale ostatnie wieści z obozu Zagłębia wskazują, że dzieje się tam źle, atmosfera jest fatalna, serbski trener promujący rodaków.
Trudno powiedzieć, ile w tym prawdy (nawet wśród samych kibiców Zagłębia panują mieszane uczucia). Jeżeli rzekomo odsunięta czwórka rzeczywiście nie przyjedzie do Szczecina, to mamy duże szanse na komplet punktów.

Reasumując - w meczu z Zagłębiem "normalnym" stawiam 1:1, w meczu ze zdziesiątkowanym rywalem stawiam 3:1 dla nas.

Pozdrawiam.

spagetti
Kibic
Na forum od 8009 dni

*

Odp: Pogoń - Zagłebie - 18/11/2003 11:14
Zawsze tak jest zawodnicy odsunieci do rezerw ale oczywiscie z nami zagraja bo jak by moglo byc inaczej..mysle ze wygramy 2;0

,,Vi är överallt,,- POGON
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8020 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 18/11/2003 15:03
co tu duzo gadac tak czy inaczej w piatek zaglebie dostanie chujem po gembie

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757688311 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005