Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Włochy , Polska - Serbia Czarnogóra - 08/11/2003 00:07
hehe moja babcia tez ma urodziny, jutro
ale powiedziala ze ją kadra juz nie interesuje
a to sie Janas zmartwi     
w ogole to czym on sie kieruje przy niektorych powolaniach?
aha i jeszcze jedno? jak smial nie powolac na mecz Zdebela
przeciez to pilkarz uniwersalny (Engel)
do wszystkiego czyli w niczym niedobry
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Włochy , Polska - Serbia Czarnogóra - 12/11/2003 18:43
Przy takim składzie i takich powołaniach stawiam 0-16 z Włochami . Z Serbia moze byc lepiej, jakies 0-11 moze nawet wynik nie bedzie dwucyfrowy! Jednak najbardziej martwi mnie to że Janas cały czas nie powołuje najlepszych... Kukielka, Gorawski, Surma BUAHAHAHAHAHA!!! To nas by i San Marino pojechalo!!!!!!!!!!!! Wstyd mi ze moj kraj musi miec selekcjonera co takich pilkarzy powoluje.
> aha i jeszcze jedno? jak smial nie powolac na
> mecz Zdebela
> przeciez to pilkarz uniwersalny (Engel)
> do wszystkiego czyli w
> niczym niedobry 
Po pierwsze wolalbym Zdebela niz Kukielke z Lewandowskim. Po drugie Zdebel z kadry zrezygnowal, wiec nie mogl go powolac, choc na pewno chcial.
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Włochy , Polska - Serbia Czarnogóra - 12/11/2003 20:26
w sumie to nie wiem jak będzie..nie gramy podstawowym sqadem(jeśli jest taki) a grają rezerwowi:Jerzy Dudek - Tomasz Kłos, Jacek Bąk, Jacek Zieliński, Michał Żewłakow - Kamil Kosowski, Mariusz Lewandowski, Mariusz Kukiełka, Jacek Krzynówek - Grzegorz Rasiak, Andrzej Niedzielan. W sumie chyba będzie widoczny brak Szymkowiaka, Mili i Głowackiego jesli już załapał forme..
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Włochy , Polska - Serbia Czarnogóra - 12/11/2003 22:33
3:1, Włosi chyba przestraszyli się zimna i z wrażenia zamarzli...Jak dl;a mnie niespodzianka. Najlepszy piłkarz na boisku... Krzynówek gol i asysta!! Wymieniał się pozycjami z Kosowskim, że Włosi nie mogli się połapać. Bąk sprawił se niezły prezent. Kłos niezła główka... Dudek przy golu nie miał nic do powiedzenia, gafa oczywiście się mu zdarzyła.... Zielinski przy bramce zaspał, lata robią swoje. Atak Nieźle. Widać zgranie Rasiaka z Niedzielanem. Zurawski (ten ciągle ma pecha do reprezentacji) i Saganowski widać miali duże ochoty do gry...Środek Kukiełka i Lewandowski. Zagrali z przymusu. Kukiełka w sumie nieźle, gorzej Lewandowski. Widać brak Szymkowiaka i Mili, choć może dzięki temu było więcej szybkich akcji szkydłami... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2003-11-12 22:49]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|