Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Widzew - LEGIA - 07/11/2003 01:07
Krupski ostatecznie podobno nie porozumial sie z Grajewskim na temat transferu w bramce bedzie Robakiewicz powoli wracajacy do zdrowia.
I tak Legia wygra
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
Odp: Widzew - LEGIA - 08/11/2003 14:44
No i wygrana moze nie za bardzo spokojna ale jednak. A kamionka jednak byla... w ogole sie troche dzialo na tym meczu. Rzucanie racami tylko mnie wqr***.
|
|
|
|
Odp: Widzew - LEGIA - 09/11/2003 00:19
kurwa , nie czaje jak Legia chciala sie pozbyc na siłe takiego goscia jak Svitlica
przeciez on juz nie raz punkty dla nich uratowal
jego bramka to mistrzostwo bo ogladajac mecz ziewalem a moj brachol zasnal (serio)
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
Odp: Widzew - LEGIA - 09/11/2003 00:26
> kurwa , nie czaje jak Legia chciala sie pozbyc na siłe takiego goscia jak
> Svitlica przeciez on juz nie raz punkty dla nich uratowal
>jego bramka to mistrzostwo bo ogladajac mecz ziewalem a moj brachol zasnal (serio)
Nie tyle co się Svitlicy chcieli na siłę pozbyć, co chcieli Go sprzedać w najlepszym dla nich momencie. Otóż dzisiejsza piłka rządzi się prawem pieniędzy a kluby to spółki finansowe i na czymś też muszą zarabiać, a skoro Legia ma takiego dobrego zawodnika jakim jest z całą pewnością Stanko, kupili go praktycznie za grosze a jest szansa na sprzedanie go do innego klubu i to za sumę kilkukrotnie większą niż za jaką go kupiono no to wiadomo, że klubowi takie coś się opłaca, bo np. za sumę uzyskaną z transferu Svitlicy mogliby zakupić już np. 2 zawodników. Taka jest rola klubu - wypromował dobrze zawodnika to chce na nim zarobić, nie ma sentymentów, takie życie...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: Widzew - LEGIA - 09/11/2003 00:41
Mam nadzieje ze dzialacza uda sie przedluzyc ze Svitlica kontrakt. Jak dalej bedzie gral jak gra to i tak go ktos kupi ale za wiecej niz teraz. Najbardziej to bym chcial zeby gral caly czas w Legii ale wiem ze to raczej niemozliwe, to chociaz niech gra jak najdluzej i nich dadza za niego duzo kasy
|
|
|
- 1
- 2
-
|