Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Grociln - Hertha kto awansuje? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Hanki
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8210 dni

**

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 27/09/2003 10:00
Groclin miał naprawdę niepowtarzalną sznasę wygrania tego spotkania. Gdyby nie zawodziła ich skuteczność, to o rewanż mogliby się już nie martwić. Jednak nie wykorzystali wielkiej słabości Herthy i teraz w rewanżu wszystko się rozstrzygnie, a jak wiadomo przy remisie 0:0 na wyjeździe Hertha może bramkowo zremisować mecz w Grodzisku i awansuje dalej. Także Groclin musi to spotkanie wygrać, czego oczywiście im życzę, mimo tego, że Hertha to mój ulubiony klub z Niemiec, ale lepiej żeby polskie zespoły dochodziły jak najdalej...

Llibertat per a Catalunya!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 08/10/2003 18:34
Herta jest teraz pernametnie słaba. Dostaje w zasadzie w dupę od wszytkich w bundeslidze od wszystkich. Wiadomo, że Polska Liga to nie bundesliga ale wg mnie Groclin powinien sobie poradzić. Jeśli tego nie zrobi to są naprawdę cieniasy...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Mati.
Kibic
Na forum od 8009 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 09/10/2003 20:28
Wygra Groclin jak będzie grał tak samo bądż lepiej jak w meczu W berlinie!!!Jak wykorzysta choć jedną setke to wygra groclin!!

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 15/10/2003 16:52
juz za 40 minut odbedzie sie rewanz Groclin-Hertha. oby cala druzyna groclinu zagrala tak jak ostatnio atak groclinu w meczu z z Wegrami...a bedzie dobrze. jesli nie straca bramki na poczatku to bedzie do przodu .ja obstawaim 2-1 dla grolcinu i 1-1 w meczu wisly

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
borsuk
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 15/10/2003 17:02
A mi mimo wszystko wydaje sie ze awansuje Hertha...

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 15/10/2003 19:27
A jednak Groclin. Mieli też przy okazji trochę szęścia. Ale ogólnie mówiąc Herta jest strasznie cięka w tym sezonie. Dobry wynik dla polskiej piłki nożnej.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
ekil
Kibic
Na forum od 8014 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 15/10/2003 19:28
borsuk troszke sie pomyliłeś :P Groclin awansował
a to co Liberda robiłw bramce to jest godne reprezentanta Polski !!!:D

Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 15/10/2003 19:30
HA! Udało się... :D

Pierwsza połowa pod dyktando Groclinu jednak nie potrafił udokumentować tej przewagi - chaotyczne, niespójne ataki... na słabą Herthe nawet to nie wystarczyło...

W durgiej było gorzej bo do głosu doszła Hertha i stworzyła parę groźnych sytuacji (najlepsza Wichniarka), ale po wejściu Piechniaka (kurde nie wiedziałem że on taki dobry jest!) gra wyglądała zupełnie inaczej... zrobił parę akcji, groźny strzał, no iw końcu zaczął akcję po której padł gol... niestety w końcówce znów nerwówka, i super sytuacja dla Herthy jednak świetnie Liberda (chyba mamy dobrego zmiennika dla Dudka :)). Styl słabszy niż w Berlinie, ale i Hertha słabsza... udało się wygrać, jednak muszą nad grą poćwiczyć bo jak trafią na lepszego rywala od Herthy będzie źle... Jakoś mnie ten Radolsky nie przekonuje.

Obrazek gif wstawiony na forum
Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 15/10/2003 19:31
gratulacje dla groclinu za wyeliminowanie szwabow ktorzy byli zbyt pewni siebie i mysleli ze latwo im pojdzie z druzyna z 14 tysiecznego miasteczka.....pilka jest jednak piekna...fajne mieli miny po meczu zawodnicy herthy . Zawodnikiem meczu wg .mnie Liberda ,Krizanac ,Piechniak .teraz czekamy na awans wisly

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Guido z Pasewalku
Kibic
Na forum od 8017 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 16/10/2003 09:59
Skutek bardzo mi milo.
:)

1. FC Union Berlin -
zelazna unia!

kontakt: [email protected]
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757688368 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005