Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Łotwa-Polska << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
A..
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8436 dni

Odp: Łotwa-Polska - 06/09/2003 20:16

>Ali - skoro uwazasz, z gruby, wolny i beznadziejny
> Kryszalowiucz którego kariera reprezentacyjna juz minela moim zdaniem - nadje
> sie do kadry to sorx ale nie mamy o czym gadac.
>Klos - przez chyba 2 lata nie
> gral w Kaiserslautern - w kadrze - filar ! Teraz cos tam pogrywa w tym FC
> Koeln.
>Zdebel - no comments
>M.Zewlakow - nie gra w klubie w kadrze
> gwiazda.
>Hajto - nie chcial grac w kadrze niech wypierdala

Hehehe Tomek KŁOS !! 5 min po strzeleniu bramki - pozrawiam Westman :D

Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Łotwa-Polska - 06/09/2003 20:35
>Jay-J
>Wygramy i to wysoko hehehe sorry ale z obecna reprezentacja to by
> chyba nawet Kaliszanka Kalisz wygrala.
>Ze Szwecja pewnie tez w dupe. Bo Janas
> powola tych samych pilkarzy i bedzie sie tlumaczyl, ze ma za malo czasu na to by
> sprawdzic innych.

Do przerwy 0-2... jeszcze wierze ze pare strzela i moze trafie wynik. Ale faktycznie ze Szwecja nie mamy zadnych szans.

Obrazek gif wstawiony na forum
D@rek
Kibic
Na forum od 8089 dni

Odp: Łotwa-Polska - 06/09/2003 21:29
Wiec inkasujemy 3pkt. i jeszcze Szwecja i Węgry a potem...........Euro 2004

Młode Wilki
Sadu
Kibic
Na forum od 8265 dni

Odp: Łotwa-Polska - 06/09/2003 22:24
> Wygramy 2:0

Vasyl trafiles, bo zgapiles ode mnie :P Mi sie tez udalo :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Westman
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Łotwa-Polska - 06/09/2003 22:35
Ali ja równiez pozdrawiam :-D

Tomek Klos strzelil - super.
Poza tym pieknie gral w obronie. No nie i te jego przyjecia :) tez pierwsza klasa, podania tez nienaganne. Ogólnie - najlepszy obronca wszechlig i Swiata. Tomek Klos.... Ali gratuluje poczucia humoru.

qbajag Hajto najepszy Polski obronca. Taaa wow !! Hajto jest super ! A to jego uderzenie Lotysza w twarz to super bylo! Pokazal chlopak, ze jest superr.
Lepszy od niego jest J.Bak, A.Glowacki czy chociazby M.Pawlak z Groclinu.

moze pokolei bo widze, ze tutaj wszyscy uwazacie, ze w kadrze graja odpowiedni pilkarze :)

Klos i Hajto juz byli. Dudka zostawie bo na bramce jest najlepszy no i moze Liberda jeszcze, J.Bak bezapelacyjnie najlepszy Polski obronca. Ale juz:
Ratajczyk - genialny lewy obronca, a te jego wykopy na oslep i super szybkosc no i podania jakze celne. Nie no drugi R. Carlos nam rosnie. Super, super.
Lewandowski - hahahahahahahahahahahaha - nie chce mi sie tego komentowac, poprostu nie chce....
Szymkowiak - dobry
Sobolewski - Genialnie podawal, wszystko super tyle, ze nie do naszych...
Krzynówek - Mila, Kosowski koniec komentarza, dla pana Jacka
Krzyszalowicz - Nie no ma chlopak przyspieszenie jak hoho, no a te jego przyjecia mmmm malina !! Jest super. Toz w kurwe ja gram od niego lepiej co on kurwa robi w kadrze.
Zurawski - w klubie zajebisty w kadrze spalony. Czemu... ??

Szkoda tylko, ze w kadrze nie ma M.Kozmiskiego lub Swierczewskiego tego zaluje ;(

I to, ze wygrali mecz wcale nie pokazuje, ze sa super.
Bo to co graja to az sie smialem, ze mi lzy lecialy. Co robil Hajto, Klos czy Lewandowski. Noz kurwa paranoja.

Mozecie mówic, ze wygrali sa super a Ja wam powiem - Sa chujowi az szkoda
W takim stylu to ja gram na podwórku - jest ktos pod bramka to wypierdala jak najdalej.
Hehe gratuluje Janasowi wygadania.
Co to jest za czlowiek, a text ,, No ja docieram do zawodników tylko oni nie realizuja tego" no to Janas - Ciao
W ogóle zenada ta reprezentacja zero pomyslu na gre, zero jakis umiejetnosci.
1 gol - gdyby nie to, ze Krzynówkowi sie pilka zaplatala (bo chcial podac do Ratajczyka-przyp. Westam) to by tego wolnego nie bylo.

Ale zreszta chuj, wygrali a do ME i tak nie wejda i tak. NIE MAJA SZANS, bo ze Szwecja w plecy i tak samo z Wegrami.

Pozdrawiam

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
m@niac!
Kibic
Na forum od 8125 dni

*

Odp: Łotwa-Polska - 06/09/2003 22:39
Gratulacje dla calego squadu, meczyk byl troche nudny, poza doslownie kilkoma fragmentami (szczegolnie ten faul -> czerwona kartka - prosze czesciej takie zagrania :) ), wynik jednak calkiem calkiem. [Ostatnio edytowane przez m@niac!: 2003-09-06 22:44]

Obrazek gif wstawiony na forum
christoph
Kibic
Na forum od 8455 dni

**

Odp: Łotwa-Polska - 06/09/2003 23:01
W pełni zgadzam się z Westmanem...Lewandowski to zupełna pomyłka i szkoda słów na komentarz...mecz żałosny, dwie farciarskie bramki, tylko stałe fragmenty bo z akcji nic, Łotysze mieli lepsze akcje i tylko dlatego, że nie potrafili ich wykorzystać nie straciliśmy bramek. Reasumując ta drużyna jest beznadziejna!!!

Dziękuję :)
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Łotwa-Polska - 07/09/2003 00:43
Westman ! Ratajczaka z błotem zmieszałeś a narazie nie gra źle. Do Klosa tez jest sie trudno przyczepic. Piszesz, ze ktos tam juz gral w kadzrze i nie powienien grac, to po co piszesz, ze tesknisz za Swierczewskim i Kozminskim. Fakt eliminacje do WC 2002 zagrali swietnie. Ale spojrz na Swierczewskiego jak on gra w tym Lechu nawet, przeciez on sie do nieczego nie nadaje tak jak Kozminski. Fakt Lewandowski i Zdebciu to no comments, a pupilki Janasa Krzyszałowicz i Dawidowski sie nie sprawdzają. Co do Dudka to tez mysle iz powienien bronic bo Liberda to wogle jest pomylka. Mozna sprubowac Piekutowskiego jako rezerwowego. W meczach Pucharu Uefa byl filarem druzyny i nie popelnial bledow. Czy wspomniałem juz ze Lewandowski to najwieksza pomylka ?

God, I'm glad I'm not me.
Qcu
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Łotwa-Polska - 07/09/2003 02:28
Zgadzam sie z westmanem ze ta druzyna to... po prostu nie druzyna. Tam przyjezdzaja kolesie, odpekaja mecz i spadaja do domu i maja w dupie. Po prostu im nie zalezy.
Jesli chodzi o zawodnikow...
Dudek - najlepszy aktualnie Polski bramkarz. Gral poprawnie, no i mial troche szczescia jak na bramkarza przystalo
Klos - nie wiem czego sie tu czepiac... Chyba tylko tego ze czasem zostawial pomocnika na swojej stronie i Hajto musial ratowac.
Bak - naprawde dobry obronca, tylko gdyby podawal celniej...
Hajto - moim zdaniem stary ale jeszcze jary. Jedyny zawodnik u ktorego widac ducha walki. Przynajmniej widac ze mu zalezy.
Ratajczyk - za wolny, zle podania, slabo sie ustawial w obronie, latwy do przejscia...
Lewandowski - gral sam dla siebie, nie patrzal co robia inni tylko biegal tami spowrotem. Gdyby jeszcze cos z tego wynikalo... Nie przypominam sobie zadnej dobrej centry...
Szymkowiak - jak na rozgrywajacego to tragicznie duzo niedokladnych podan. Dobrze bil wolne, ladna bramka
Sobolewski - chwilami potykal sie o pilke...
Krzynowek - walczyl, staral sie, tylko ze mu nie wychodzilo za bardzo. Plus za ambicje
Kryszalowicz - dobrze ze byl na boisku tylko 45 minut. Mimo ze go lubie to musze przyznac ze to pomylka byla...
Zurawski - co on robi na boisku? Nie tylko w reprezentacji. W wisle to samo. Wypalil sie calkiem. W calym meczu mial moze ze 2 podania do przodu. Wszystko szlo w tyl. I to nie wazne czy byl tak kryty ze nie mogl inaczej czy to byla szybka kontra (a byla taka????)
Kosowski - biegal, walczyl... Ale nie rozumiem co to ma byc ze on mowi trenerowi ze nie zagra na prawej stronie i koniec. Jak trener mowi grasz na prawej to zaciskasz zeby i grasz na prawej najlepiej jak umiesz! Mimo to calkiem poprawnie.
Saganowski - staral sie, chcial sie pokazac. Bliski byl nawet strzelenia bramki.
Trenera naszego kochanego selekcjonera i jego wypowiedzi pozostawie bez komentarza bo to co przytoczyl westman komentuje sie samo...
Fajnie jest popatrzec na koncowy wynik Lotwa - Polska 0:2 ale jak pomysle ze w srode Szwedzi zrobia nam znowu jesien sredniowiecza... :(

dziki^
Kibic
Na forum od 8361 dni

**

Odp: Łotwa-Polska - 07/09/2003 04:23
Westman nie wiem co masz do hajto dla mnie to najlpszy polski obronca a pojechales cala repre ostro ..mam dla ciebie rozwiazanie nie podoba sie to nie ogladaj :) proste?

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Łotwa-Polska - 07/09/2003 08:58

Westman szkoda słów na Ciebie...
A co do naszych piłkarzy to można podziękować za grę w kadrze:Kłosowi,Lewandowskiemu,Sobolewskiemu(!),Żurawskiemu(!)...Szymkowiakowi i Kryszałowiczowi chyba też.
Ratajczyk zagrał dopiero jedno spotkanie więc się wstrzymam z komentarzami.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Westman
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Łotwa-Polska - 07/09/2003 11:39
to po co piszesz, ze tesknisz za Swierczewskim i Kozminskim.
> Fakt eliminacje do WC 2002 zagrali swietnie. Ale spojrz na Swierczewskiego jak
> on gra w tym Lechu nawet, przeciez on sie do nieczego nie nadaje tak jak
> Kozminski.

Widze Mazur666, ze zczailes o co chodzi. ;) Na marginesie to byl: Sarkazm ;)
Dalej :)!
Do Klosa trudno sie przyczepic?? No wiesz jak dla mnie ktos kto przez 2 lata praktycznie nie gra (Klos w 1FCK) to w kadrze nie ma prawa nawet reczników podawac.
Kryszalowicz sie nie sprawdza?? hahahahahahaha on jest najgorszy ze wszystkich ! Napastnik co cofa sie do pomocy i jak Zuraw biegnie i dosrodkowuje to go nie ma bo ma za gruba dupe zeby ruszyc sie pod pole karne.
Liberda pomylka?? 2 obecnie najlepszy bramkarz w Polsce (no moze przed Radkiem Majdanem ;):):):)))
Piekutowski to dopiero pomylka.......

Dziki^ :) - ogladac, ogladam ale wiesz za kazdym razem mysle, ze beda grali lepiej, ze moze zobacze nowe twarze w kadrze, ale za kazdym razme ogladam te same twarze, ta sama nudna gre.
Hajto najlepszy? Slusznie zaznaczyles, ze dla CIEBIE :)

qbajag - szkoda slów czy brak argumentów ;) ??
Zurawskiemu? Niby czemu? Musi sie tylko przelamac, jak juz to zrobi to bedzie dobrze.
W Lidze jest poprostu fenomenalny ale w kadrze sie spala. Czemu?
Ratajczyk jedno spotkanie?? Nie, nie on juz gral wczesniej, ale dopiero teraz pokazal, ze jest naprawde najlepszy hehe

Kadra do wyminay Janas do wymiany :) !!
[Ostatnio edytowane przez Westman: 2003-09-07 12:15]

Qcu
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Łotwa-Polska - 07/09/2003 12:43
Zurawski jest w lidze fenomenalny???????? No rozwaliles mnie teraz. Zurawski BYL fenomenalny albo raczej powinienem powiedziec wyroznial sie na tle pozostalych. Temu kolesiowi uderzyla palma do glowy i mysli ze sie bedzie bral za rozgrywanie, wraca sie czasem niepotrzebnie zamiast czekac na podanie, 99% pilek ktore dostaje oddaje do tylu. To jest napadzior? napastnik powinien umiec cos z pila zrobic w przodzie, minac jednego czy drugiego i strzelic. A to co Zurawski pokazuje ostatnio... Zenada.

Westman
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Łotwa-Polska - 07/09/2003 12:52
Hahaha skoro uwazasz, ze Zuraw jest slaby to Twoja broszka.
Pokaz mi drugiego takiego zawodnika w Polskiej lidze.

qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Łotwa-Polska - 07/09/2003 13:20

Westman Żuraw jest beznadziejny!
Ty chyba wczoraj meczu nie oglądałeś!!!
Nawet jednej piłki dobrze nie umiał przyjąć.A jego podania i strzały to się z kumplem ze śmiechu zwijaliśmy.
Grał chyba jeszcze gorzej niż w meczach z Omonią( a tam to już wogóle kompromitacja Żurawia była)

A co do Hajty to się nie ma co kłócić bo i tak każdy z nas będzie miał inne zdanie na jego temat.
Hajto jest dla mnie i dla wielu kibiców najlepszym obok Jacka Bąka obrońcą w Polsce tylko powinien grać na prawej stronie.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Westman
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Łotwa-Polska - 07/09/2003 13:26
qbajag widze, ze umiejetnosci czytania ze zrozumieniem opanowales na 5 ehhhh

Napisalem, ze Zuraw gra dobrze w klubie a w kadrze sie spala comprendo??

Shivan
Kibic
Na forum od 8414 dni

**

Odp: Łotwa-Polska - 07/09/2003 14:13
ogolnie grali jakby byli pilkarzami z lapanki na jakiejs ulicy zlapani, zero zgrania, pilka sie nie kleila tylko odskakiwala, a jak uslyszalem ze pilka dla tych lolkow jest za twarda, to rece opadly. Polalem troche z obroncy Lotewskiego z fryzura wczesny Ryszard Staniek :).
Jak slucham Basalaja to tesknie z Oczko, juz wole wyciszyc fonie niz odbierac te popluczyny komentowania. Z Szwecja bedzie cienko jak nie zmienia gry.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
A..
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Łotwa-Polska - 07/09/2003 14:29
Ehhh jak zwykle kazdy tylko krytykuje...jednemu sie pilkarze niepodobaja, innemu trener. W Polsce jest ponad 40 mln trenerow repezentacji...dobrych w gadaniu. Wez Westman podaj swoj sklad jaki bys chcial zeby byla reprezentacja...bo z Twoich postow widze ze masz koncepcje na jej budowe i moze chcialbys zostac zawodnikiem albo trenerem bo piszesz ze jestes lepszy od tych co sa w kadrze.

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Łotwa-Polska - 07/09/2003 14:30
Aha a ja pamietam taki mecz z Belgią gdzie grał liberda.. i sie popisał.

God, I'm glad I'm not me.
--
Kibic
Na forum od 8589 dni

Odp: Łotwa-Polska - 07/09/2003 19:54
za to ze polska wygraa jade do chorzowa zasilic doping :D

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757693686 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005