Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Mistrzow 20032004-kto wygra? - 07/09/2003 09:01
Pszczółek jak patrzyłem na to co robi Borussia w meczach z Club Brugge to nie widziałem drużyny która by cokolwiek wygrała.
No ale sezon jest długi więc jeszcze wszystko może się zdażyć.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Mistrzow 20032004-kto wygra? - 17/09/2003 17:00
Mysle ze wygra ManUtd, najstabilniejsza forma, graja swoje w kazdym meczu. Real wczoraj pokazal mimo wygranej z Olimpique, ze raz gra extra, raz slabo. Przyjdzie taki slaby mecz i odpadna. Za to smiac mi sie wczoraj chcialo ogladajac ManUtd- Panathinaikos jakich to czerwony diably maja strasznych piknikow.. 65 tys ludzi, a czesto na stadionie cisza, slychac pojedyncze glosy jak w Polsce na 4 lidze.. Kibice wychodza ze stadionu po pierwszej polowie, bo ManUtd zapewnil sobie juz zwyciestwo, smieszne Ale ta cisza, brak spiewow to przesada, jedynie Panathinaikos bylo slychac, a bylo ich 3 tys, a kibicow United 62 tys.. Zreszta kibole koniczynek na lotnisku u siebie napierdalali sie z kibolami Olympiakosu udajacymi sie do San Sebastian
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
Odp: Liga Mistrzow 20032004-kto wygra? - 27/10/2003 18:10
Ja tam myślę żę wygra albo Manchester albo Real Madryt albo AC Milan. Chelsea niby tak się zapowiadała a jak cienko im idzie sam jestem za Manchesterem.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Mistrzow 20032004-kto wygra? - 27/10/2003 19:25
Moim zdaniem wygra JUVENTUS, jestem kibicem Chelsea i Interu ale nie daje tym klubą większych szans !!! Patrząc obiektywnie to właśnie Juve ma największe sznase na końcowy triumf !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Mistrzow 20032004-kto wygra? - 27/10/2003 21:05
hmm wygra JUVE ! albo MU niezdziwil sie gdyby zdobyla go Pogoń ale to inna Historia powalczyc może jeszcze Stuttgar bo ladnie graja ostanio i.........MILANO Real (oby nie) Szkoda ze nie ma Valenci ale oni wygraj UEFA
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
Odp: Liga Mistrzow 20032004-kto wygra? - 27/10/2003 21:33
finał juve vs real i wygra juve o nedved strzeli bramke decydujaca!!!! a puchar uefa trafi do groclinu ktory wygra w finale z wisła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;p
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
Odp: Liga Mistrzow 20032004-kto wygra? - 28/10/2003 13:45
Lige mistrzów wygra Real Madryt ,chociaż nie bardzo pałam sympatią do tego klubu,al trzeba przyznac że podczas tej edycji ma najwieksze sznse na wygraną.A puchar UEFA trafi ocywiscie do Barcelony!
|
Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|