Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 19/08/2003 14:46
a ja mam nadzieje ze Legia obskoczy i to wysoko bo to stare kurwy
LECH LECH LECH LECH LECH LECH LECH LECH LECH LECH LECH LECH rozpierdol ta stara szmate
|
POGOŃ FOREVER!!!
|
|
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 19/08/2003 17:57
Bylem na Odra - Legia i niestety Legia nie zachwycila, teraz kolejny remis. Mam jednak nadzieje ze Legia sie rozkreci i dziabnie eLcha 2:0 powiedzmy.
Szkoda ze tak sie nalozyly terminy i nie pojade na ten mecz aczkolwiek jest jeszcze Wisla, Widzew.
|
Szlugi, wóda, gołe baby !
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 19/08/2003 18:03
Oczywiście wygra Legia Legia Warszawa!!!!!!!! Wielkie pozdro dla wawy i kiboli Legii. Będzie 2:0. Rozjebcie te stare kurwy. Lech zdech kolejorz.
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 19/08/2003 18:51
> Ja na derby jade Pp
Pozdro CWKS !
1418851-uderz do mnie na Gadu Wasyl to moze sie po meczu albo przed na browar jakis ustawimy.
Podobno ma byc spora ekipa ze Szczecina na derbach.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 30/08/2003 09:56
Coż za mecz wczoraj na Łazienkowskiej!!!
2:1 dla Legii ale wynik wogóle nie oddaje tego co działo się na boisku.Jakby Legia wykorzystała wszystkie okazje z pierwszej połowy to byłoby 5:1
Oprawa jak zwykle świetna no i Lech przynajmniej kibicowsko się pokazał bo piłkarsko to powinni już o II lidze myśleć.
Wkurwiły mnie PYRY tylko na początku bo śmiecie darli mordy jak była minuta ciszy poświęcona Kazikowi Deynie.
Pierdolone małpy Poznańskie!!!
Choto szkoda że czerwoną kartkę dostał bo był najlepszym graczem na boisku.
A pozostałych graczy to tylko rożwścieczyło bo zaraz 2 gole zdobyli.
Teraz rozwalamy Polkowice i czekam na Żylecie na Wisełke...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 30/08/2003 12:23
Oglądałem tylko końcówkę jak wróciłem z Pogoni. Mecz wyglądał imponująco. Lech grał tak, że dokąd nie powiedzieli wyraźnie kto ma przewagę zawodnika, to ciężko było wyczaić.
|
21:37
|
|
- 1
- 2
-
|