Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Polski - 11/03/2003 20:16
> To ja juz wole zeby Groclin mial mistrza niz Skisła.
A ja nie!!! Groclin nieodparcie kojarzy mi sie z fan klubem Lecha.....
A wisla - przynajmniej ktos bedzie sie cieszyl z tego mistrza, bedzie jakas tam feta no i przynajmniej w pucharach wstydu nie bedzie....
A taka Dyskobolia kupa wiesniakow!! i co zdobeda mistrza, poklaszcza, i grzecznie pojda do domu....
zenada
|
Legia - Pogoń dwa bratanki...
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Polski - 13/03/2003 23:20
Niestety wszystko wskazuje na to, że wisła będzie mistrzem! Druga pozycja to oczywiście LEGIUNIA Trzecia pozycja to walka pomiędzy gieksa a groclinema z ligi spadnie kszo i polonia, a POGOŃw barażach utrzyma się w lidze!!!!!!!!!!!!!!!!
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Polski - 18/03/2003 23:50
Groclin niestety wygral a najbardziej denerwujace jest to ze Legia grala lepiej i stwarzala sytuacje(ktorych nie umiala wykorzystac)
Niestety poki Boruc broni Legia moze zapomniec o mistrzowskich aspiracjach.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Polski - 11/04/2003 20:56
> Mistrzem Polski ma zostać Legia Warszawa i nie ma innej możliwości 
Milo Hanki ze tak uwazasz ale ja sie boje o wicemistrzostwo nawet.
Jak mamy jeszcze o mistrza powalczyc to musimy wygrac zarowno z GKS-em jak i z Odra.
Licze ze Wisla straci punkty w Szczecinie :-D
|
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Polski - 13/05/2003 09:21
Żadna szkoda,że Wisła wygrała, Wisła jest teraz najlepszym polskim klubem i jak ktoś ma wejść do Ligi Mistrzów i w niej grać to jest to właśnie Wisła. Pamiętacie gre Legi z Schalke na Arenie, Legia nie atakowała choć musiała, bali się że przez ataki mogą się pogrążyć i stracić dużo bramek, a tak to mówili, że odpadli z honorem, ledwo przegrali dwumecz. Wisła z tą samą drużyną nontoper tarła do przodu nie bała się żadnego przeciwnika, dla mnie obojętnie jest jaka drużyna będzie grała w pucharach, byleby grała zajebiście i zaszła jak najdalej. W końcu niech i nam Polakom trafi się chociaż zwycięstwo w pucharze UEFA. Jak Wisła grała z Lazio, to kibicowałem jej jako polskiemu klubowi, my nie mamy tak szerokiego wyboru jak Włosi czy Hiszpanie. Dla tego trzeba kibicować każdemmu polskiemu klubowi polskiemu grającego w pucharach europejskich. Za zwycięstwa dostaje się punkty, dzięki którym w przyszłości więcej naszych klubów będzie mogła startować w pucharach, a Mistrz Polski nie będzie musiał grać w eliminacjach d o Ligi Mistrzów.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Polski - 13/05/2003 17:05
Ja w meczach z Schalke i z Lazio też kibicowałem Wiśle ale popatrz jak ona teraz gra!!!
W przyszłym sezonie to już będzie cień drużyny z tamtych spotkań.
A pozatym gdyby nie przypadkowa bramka Kosowskiego w rewanżu z Parmą to Wisła też by nigdzie nie zaszła!!!
|
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3