Autor
Wiadomość
   Typowanie -> EURO 2004 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
HEeehee
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8054 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 12:39
a ja typuje dzisiaj:
Hiszpania-Portugalia 2-1
Rosja-Grecja 1-2

CZECHY THE BEST:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
MaczeKK
Kibic
Na forum od 7928 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 12:58
Moje typy:

Hiszpania-Portugalia 1:2
Rosja-Grecja 0:2 :D

Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
christoph
Kibic
Na forum od 8455 dni

**

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 13:15
Czytam tutaj jak wielu z was oskarża sędziego, że skrzywdził Holendrów, ja się tylko zapytam czemu nikt nie mówi, że druga bramka dla nich to ewidentny spalony, którego nie dało się zauważyć, a pozostałe spalone gwizdał tak jak machali liniowi.....Zgodzę się co do kartki, że tutaj popełnił błąd
Wyliczanie sytuacji Holendrów, a nie wspomnienie o sytuacjach Czechów to "lekka" stronniczość, tak wogóle to mam nadzieje, że Holendrzy przejdą dalej ale jeśli nie to sami będą sobie winni, a w szczególności Dick A.
hmm chyba wiadomo co znaczy dick....???

A i dzisiejsze typy to remisy w obydwu spotkaniach i awans Hiszpani i Grecji, szkoda gospodarzy bo zainteresowanie turniejem spadnie ale są poprostu słabi... [Ostatnio edytowane przez christoph: 2004-06-20 13:16]

Dziękuję :)
Pit.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 13:41
Cytuje Christopha:
> "Czytam tutaj jak wielu z was oskarża sędziego, że skrzywdził Holendrów, ja >się tylko zapytam czemu nikt nie mówi, że druga bramka dla nich to ewidentny
> spalony, którego nie dało się zauważyć, a pozostałe spalone gwizdał tak jak
> machali liniowi....."

A oto co mówią na ten temat "Przepisy gry w piłkę nożną" (źródło www.pzpn.pl)
Artykuł 11, spalony:
"(...)7. Zawodnik przebywający na pozycji spalonej może zostać ukarany za aktywny udział w grze, jeżeli przejawia się on począwszy od momentu zagrania lub dotknięcia piłki przez współpartnera do czasu, kiedy: - piłka zostanie zagrana przez zawodnika jego drużyny, który nie jest spalony(...)"

Wszystkie wątpliwości zostały rozwiane:) Drugi gol dla Holendrów został zdobyty prawidłowo. Pozdro

P.S.: Wiem, że statystyki nic nie znaczą, ale Portugalia ostatni raz wygrała z Hiszpaną 23 lata temu, a niedawno w towarzyskim uległa im 0-3. Czyżby dzisiaj miałby być ten "pierwszy raz"??:) [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-06-20 13:55]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Zezik
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 14:04
Zawodnik, który w momencie dotknięcia lub zagrania piłki przez współpartnera, przebywa na pozycji spalonej, może zostać ukarany jedynie, gdy bierze on, według opinii sędziego, aktywny udział w grze poprzez:
• przeszkadzanie w grze
• przeszkadzanie przeciwnikowi
odnoszenie korzyści z przebywania na tej pozycji
Hmmm wg mnie bral aktywny udzial w grze poprzez odnoszenie korzysci z przebywania na pozycji spalonej. Powinien sedzia odgwizdac spalonego. [Ostatnio edytowane przez Zezik: 2004-06-20 14:06]

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
MaczeKK
Kibic
Na forum od 7928 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 14:19
Czemu dzisiaj mecze sa o równej godzinie ?? :(

FLN
Kibic
Na forum od 7968 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 14:22
> Czemu dzisiaj mecze sa o równej godzinie ?? :(

Zeby druzyny nie odpuszczaly meczy!:duzy_usmiech:

MaczeKK
Kibic
Na forum od 7928 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 14:24
hehehe no bez kitu ::D masz racje :P nie wpadł bym na taki banał :D hehehe :]

Szołn
Kibic
Na forum od 7770 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 15:36
> Kluivert natomiast oprócz instynktu, posiada również mocne uderzenie, i zdobył juz
> wiele bramek zza pola karnego.

Sorry Zoe, ale mam wrażenie, że nie widziałeś ani jednego spotkania MU czy PSV z udziałem van Nistelrooija. Szczególnie w PSV był to typ zawodnika, który z własnej połowy potrafił wyprowadzić piłkę, ośmieszyć trzech obrońców i huknąć taką bombę zza szesnastki, że bramkarz mógł tylko odprowadzić piłkę wzrokiem.
A Kluivert to rozkapryszona gwiazdeczka, która w Barcelonie nie ma już szans na grę, bo prawdopodobnie przyjdzie... Van Nistelrooij :)

A propos: dokonania Kluiverta i van Nistelrooija w ostatnich 5 latach:
Kluivert: 147 meczów - 76 goli, 21 asyst (w europejskich pucharach: 60 meczów, 26 goli)
van Nistelrooij: 153 mecze - 126 goli, 35 asyst (w europejskich pucharach: 37 meczów, 37 goli).

> Piszesz że Holandia powinna mieć karnego, a przed strzeleniem bramki przez Barosa
> Czechom też należał się rzut karny. Czyżby kibic reprezentacji Holandii tego nie widział?

Może tak, może nie, na pewno nie była to sytuacja EWIDENTNA - a taka była w przypadku van Nistelrooya. I nie jestem żadnym pieprzonym kibicem Holandii, uwierz mi lub nie, ale nie kibicowałem w tym meczu nikomu.

> Piszesz ze Holandia miała sytuacje, miała i to dużo, zgadzam się, a Czesi nie mieli?

Pewnie, że mieli, ale w samej końcówce - wtedy, kiedy wynik powinien być już rozstrzygnięty, jako 6:1 dla Holandii.

> A co do Advocata to jak się nie mylę zdjoł Robbena chyba przy wyniku 2:2.

Mylisz się, przy wyniku 2:1.

> czemu nikt nie mówi, że druga bramka dla nich to ewidentny spalony

To bardzo proste, bo spalonego nie było.

Podsumowując - Czechy zaczęły grać dobrze wtedy, gdy Advocaat rozjebał taktykę. A zaczęli grać zajebiście wtedy, gdy Holandia grała w 10. Do 60 minuty dominacja Holendrów była niepodważalna. [Ostatnio edytowane przez Vaginal Cancer: 2004-06-20 15:46]

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
kawek
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 16:07
Holendrzy maja naprawde wieli potencjał ale Advocat nie jest dobrym taktykiem i to właśnie on podobnie jak Trapattoni zawalił mecz swojej druzyny

Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 16:32
Pieprzyć Kluiverta, moim zdaniem powinien dać Makaayowi szanse

Obrazek gif wstawiony na forum
Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 18:04
Selekcjoner reprezentacji Czech Karel Brueckner oświadczył, że w kończącym rozgrywki grupowe Euro 2004 meczu z Niemcami da odpocząć kilku piłkarzom z podstawowego składu.
Po wczorajszym wspaniałym zwycięstwie nad Holandią 3-2 Czesi zapewnili sobie awans do 1/4 finału, dlatego wynik meczu z Niemcami nie ma dla nich znaczenia.
"Dam odpocząć Nedvedovi i kilku innym piłkarzom. Mamy przecież wielu dobrych graczy w składzie - powiedział Brueckner.
Niemcy muszą pokonać Czechów, by wyjść z grupy. Dlatego decyzja czeskiego selekcjonera zapewne nie ucieszy Holendrów, którym do awansu potrzeba wygranej z Łotwą i porażki Niemiec.
"Jestem pewien, że Czesi wypełnią swój obowiązek i zagrają z Niemcami najlepiej jak potrafią" - przyznał trener Holendrów Dick Advocaat
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
no to juz po Holendrach..............chyba ze Czesi nawet oslabieni beda lepsi od Niemcow

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
FLN
Kibic
Na forum od 7968 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 18:08
Mozna bylo sie tego spodziewac ze Czesi zagraja w rezerwowym skladzie.Mam nadziej ze tego meczu nie przegraja.

FLN
Kibic
Na forum od 7968 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 18:51
Holenderscy kibice zebrali pieniądze i kupili bilet lotniczy z Portugalii trenerowi piłkarskiej reprezentacji tego kraju Dickowi Advocaatowi. Selekcjonera obwinia się za sobotnią porażkę 2:3 z Czechami podczas finałów mistrzostw Europy.

"Pomarańczowi" przegrali 2:3, mimo że prowadzili już 2:0. Fani uważają, że o porażce zadecydowały złe zmiany, dokonane przez Advocaata w drugiej połowie gry, jeszcze przy prowadzenie Holendrów 2:1.

Aby awansować do ćwierćfinałów Holendrzy w ostatniej serii meczów muszą wygrać z Łotwą i liczyć, że Niemcy nie pokonają mających już zapewniony dalszy udział w turnieju Czechów.

"Wszystkie potrzebne pieniądze zebraliśmy w trzy minuty" - powiedział Johan de Laat, pomysłodawca zbiórki.

Bilet został zarezerwowany na czwartek, czyli następny dzień po meczu kończącym rozgrywki w grupie D. Advocaat może lecieć do z Faro do Brukseli. Koszt biletu to 163,14 euro.

"Bilet zostanie dostarczony panu Advocaatowi za pośrednictwem obsługi hotelowej. Wszystko, czego będzie potrzebował, to paszport" - podkreślił De Laat.

"Doleci do Brukseli, a do Holandii może już nie wracać wcale" - dodał kibic "Pomarańczowych".

Źródło onet
[Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-06-20 18:53]

VT
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 19:05
No a widzisz m@c byłeś takim wielkim fanem pomarańczowych......

:
FLN
Kibic
Na forum od 7968 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 19:15
> No a widzisz m@c byłeś takim wielkim fanem pomarańczowych......

no tak ale nie wiedzialem ze maja takiego frajera za trenera.

VT
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 19:24
> > No a widzisz m@c byłeś takim wielkim fanem pomarańczowych......

no tak ale
> nie wiedzialem ze maja takiego frajera za trenera.

No widzisz tak już bywa , a tak pozatym to szkoda ,że ten strzał Nedveda nie wszedł

:
kawek
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 20:01
Hiszpania-Portugalia 1:2
Grecja-Rosja 2:0
Szkoda ze Hiszpanie lub Portugalczycy odpadna jednak jestem za Portugalczykami

Orło
Kibic
Na forum od 8185 dni

*

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 20:13

> Piszesz że Holandia powinna mieć karnego, a przed strzeleniem bramki przez
> Barosa
> Czechom też należał się rzut karny. Czyżby kibic reprezentacji Holandii tego nie
> widział?

Może tak, może nie, na pewno nie była to sytuacja EWIDENTNA - a
> taka była w przypadku van Nistelrooya.
No według mnie nie była moż aż tak ewidentna, ale także było widać od razu.

> Piszesz ze Holandia miała sytuacje, miała i to dużo, zgadzam się, a Czesi nie
> mieli?

Pewnie, że mieli, ale w samej końcówce - wtedy, kiedy wynik powinien
> być już rozstrzygnięty, jako 6:1 dla Holandii.

Mieli sytuacje jak wynik był roztrzygnięty? Wypomnę tobie m.in. sytuację Kollera na początku meczu i ten strzał Smicera przy wyniku 2:1.
> A co do Advocata to jak się nie mylę zdjoł Robbena chyba przy wyniku
> 2:2.

Mylisz się, przy wyniku 2:1.

Tu masz rację

Babilon Team
FLN
Kibic
Na forum od 7968 dni

Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 20:35
Ej no co jest grane Morientes na lawie

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757675600 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005