Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 17/06/2004 15:14
KARA DLA TOTTIEGO!!
(...)Napastnik piłkarskiej reprezentacji Włoch, Francesco Totti został ukarany przez Europejską Unię Piłkarską (UEFA) zawieszeniem na trzy mecze za oplucie Duńczyka Christiana Poulsena.
UEFA uznała, że Totti winien jest "wybitnie niesportowego zachowania" po obejrzeniu zapisu wideo z meczu grupy C finałów ME, który odbył się w Guimares i zakończył bezbramkowym remisem.
Totti opuścił bez komentarza budynek hotelu w Lizbonie, w którym był przesłuchiwany. Dochodzenie nastąpiło w wyniku skargi Duńskiego Związku Piłkarskiego (DBU). Oskarżyciel domagał się zawieszenia na 4 mecze.
Zakaz oznacza, że Totti nie zagra w grupowych meczach przeciwko Szwecji i Bułgarii oraz, w wypadku awansu Włochów, w ćwierćfinale. To poważne osłabienie 'Azzurrich', których uważano dotąd za jednych z faworytów turnieju.(...)
źródło: onet.pl
---------------------------------------------------------------------------------------------
No teraz bez Tottiego bedzie im bardzo trudno o wyjście z grupy Wątpie żeby jutro pokonali Szwedów...
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 17/06/2004 16:02
No i dobrze tak zarozumiałym Włochom. Totti poprostu pokazał swój brak inteligencji, najpierw opluł, potem brutalnie wszedł nakładką. Chociaż brak Tottiego bedzie chyba raczej wzmocnieniem Włochów:d
Anglia - Szwajcaria 5-0
Francja - Chorwacja 2-1
|
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 17/06/2004 16:47
Chociaz jestem m.in.z Wlochami to ciesze sie ze Totti dostal kare.Nigdy nie lubilem tego gwiazdorka a pozatym moze wkoncu poprawi sie gra Wlochow:duzy_usmiech:
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 17/06/2004 17:05
> > jak mozna niemcą kibicować?!?!?
No mozna wiesz zaczalem im kibicowac jako
> dziecko dokladnie nie pamietam przyczyn a nie zamierzam tego zmieniac bo
> Holandia ma lepszych zawodnikow czy tam ladniej gra (akurat dzis nic nie
> pokazali).
Zezik, to zupełnie tak jak ja  . DEUTSCHLAND!!!!!!!!!!!!!!!
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 17/06/2004 22:56
Bylem za Chorwatami.Nie lubie Żabojadow!!!Szkoda ze nie dowiezli wyniku do konca, ze Mornar nie trafil w koncowce.Najlepsze bylo jak Szpakowski powiedzial ze pilka po odbicu sie od reki Trezegueta nie zmienila kierunku.Widac bylo ze nasz komentator byl za Francuzami, a w Zidanie jest on chyba zakochany, podniecal sie kazdym jego zagraniem. [Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-06-17 22:56]
|
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 17/06/2004 23:05
Moim zdaniem Francuzi ponownie mieli bardzo dużo szczęścia, gdyż i w tym spotkaniu powinii byli przegrać! Najpierw Trezeguet strzela bramkę przy użyciu ręki, gdzie moim zdaniem gol ten nie powinien był być uznany...No i dalej nie mogę przeboleć tej sytuacji, w której to Mornar stojący jakieś 2-3 metry przed bramką wali maxymalną świecę! No jeszcze zrozumiałbym, jakby poszło po poprzeczce, no ale żeby nawet w bramkę przy takiej okazji nie trafić no to już trzeba mieć talent...A szkoda, bo już miałem nadzieję, że żabki dostaną za swoje...No ale zobaczymy, do następnej fazy raczej wejść powinni, ale jak to tam dalej z nimi będzie to już ciężko powiedzieć, oby odpadli jak najszybciej...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 17/06/2004 23:33
Znowu w roli głównej sędzia:/ Drugi wynik wypaczony po błędzie sędziego. Dziwie się troche bocznemu, ze nie sygnalizował ręki, bo raczej nie mógł jej nie widzieć:/. Jeszcze sobie nie moge darować, że Chorwaci tak zjebali ostanią akcje. Ogólnie: pierwsza połowa była tak nudna że nie pamiętam z niej żadnej akcji oprócz samobójczego gola. Francuzi stali i gówno robili. Chorwaci jakby się bali odważnie zaatakować, z drugiej strony za bardzo nie mieli czym(a raczej kim)...W ich zespole nie ma człowieka który mógłby zrobić jedną akcje która by zadecydowała o wyniku meczu. Za to we Francji mają ich nadmiar,dlatego nie wychodzi im gra zespołowa. Podsumowując mecz stał na słabiutkim poziomie - troche więcej spodziewałem się po Francji.
Co do meczu Angli ze Szwajcarią to był jeszcze gorszy od tego drugiego. Cały świat zachwyca się Rooneyem (czy jak to tam się pisze), a on za przeproszeniem - gówno robił!! Strzelił pierwszego gola, którego wypracowali mu koledzy, a drugą zdobył toche przypadkowo po błędzie bramkarza. Jak dla mnie to on nic nie pokazał, tak jak jego ta cała drużyna.
Anglia i Francja raczej nie zajda wysoko w tym turnieju...
Typy na jutro:
Szwecja - Włochy 2:0 (Makaroniarze muszą dostać )
Dania - Bułgaria 3:1
P.S.: Heh, zauważyłem że można esy wysyłac na mecze 3 kolejki fazy grupowej . Pamięta ktoś numery na mecze grupy "A" i "B", bo nie zapamietałem, bo pokazywali je tylko raz na koniec??
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 18/06/2004 07:28
Brawa dla Francuzow z taka gra to raczej nie powinni myslec o Mistrzostwie jeszcze nie dlugo sedziowie beda strzelali za nich bramki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 18/06/2004 13:21
Typy na dziś:
Szwecja-Włochy 1:1
Dania-Bułgaria 2:0
Wczorajszych spotkań nie widziałem...żałuje tylko, że Francuzi nie przegrali.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 18/06/2004 16:24
Moje typy na dzis remis Wlochow ze Szwecja i wygrana Dunczykow A mam nadzieje ze Szwedzi pojada Wlochow 
P.S. Orlo
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7