Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 16/06/2004 21:32
> brechtam z sedziego przeciez on ja niechcacy zatrzymal ta reka
QRDE NAPRRAWDE NO JUŻ MÓGŁBY DOSTAĆ TĄ ŻÓŁTĄ KARTKĘ... szkoda rusków mam nadzieje że jeszcze im się uda wygrać ale wątpie
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 16/06/2004 21:38
no no to juz chyba przesadzone ze Portugalia wygra z Ruskimi wiec wyglada na to ze ostatnia kolejka w grupie A bedzie bardzo ciekawa a Grekom wystarczy tylko zwyciestwo nad Rosja i wtedy ten kto wygra mecz Portugalia -Hiszpania awansuje do cwiercfinalu. a wg Tomasza Jasiny komenattora meczu Grecja -Hiszpania mamy nowego pilkarza Juan Sebastiana Valerona
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 16/06/2004 21:51
> >a Grekom wystarczy tylko
> zwyciestwo nad Rosja i wtedy ten kto wygra mecz Portugalia -Hiszpania awansuje
> do cwiercfinalu.
wystarczy im tylko remis !
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 16/06/2004 22:54
Ale sie szykuje meczyk w ostatniej turze.Szkoda ze jedna z druzyn Hiszpania, Portugalia raczej nie awansuje.A co do meczu to bramkarzowi mogl sedzia dac zolta kartke.
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 16/06/2004 23:02
ale w tej Portugalii to pizdy, ziomek z 14, lezac na murawie, dostal lekkiego strzala w rece, a przeturlal sie przez pol boiska trzymajac sie za twarz, symulant jebany, jak ja czegos takiego nie lubie,
no i byl akcent chuliganski...zostaw kibica...
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 16/06/2004 23:16
> Wkurzyła mnie czerwień dla Owczinnikowa, bzdura nawet jeśli by dotknął to nie
> wiem czy czerwień mu się należała?
dwie sprawy. pierwsza. nawet na powtorce nie widac na bank, ze nie dotknal pilki, wiec i sedzia mogl sie pomylic. ja sadze, ze nie dotknal, ale nie jestem przekonany. druga sprawa. w takiej sytuacji przepisy mowia jasno. czerwien i do widzenia. nie ma odstepstw od tej reguly.
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 16/06/2004 23:54
A ja oglądam sobie mecz a tu nagle w 30 min prąd wyłączyli w całym bloku
Na szczęście w 60 min wszystko wróciło do normy. Szkoda troche Rosjan, bo pokazali niezłą ambicję. C.Ronaldo - ten piłkarz marnuje się w lidze angielskiej.
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 17/06/2004 00:24
co do decyzji sędziego - to jeśli uznał, że była ręka to przepis nakazuje dać zawodnikowi czerwoną kartkę
ja tam nic nie dostrzegłem ale arbiter nie miał szansy obejrzeć tylu różnych powtórek jak my 
coś za biednie gra ta Portugalia - po meczu z Hiszpanią będą pewnie płakać 
jak dla mnie to gospodarze już z Ruskimi mogą zapijać smutek...
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 17/06/2004 01:02
Drugi dzien pod rzad trafione typy Reki nie bylo no ale sedzia mogl sie pomylic, ale Wojcik widzial to w TV i takie bzdury pieprzyl :/ Portugalia gra slabo i pewnie odpadnie z Hiszpania.
Jutro raczej bez niespodzianek wygrana Francji i Anglii, ale moglaby Szwajcaria albo Chorwacja namieszac byloby smieszniej
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 17/06/2004 07:04
Na pewno szkoda Ruskow przeciez Owczinnikow przed mistrzostwami mowil ze maja tak dobrą drużyne ze zdobeda mistrzostwo,teraz to chyba wszystko wychodzi jaka z nich znakomita druzyna na pewno oslabieniem dla nich bylo wyrzucenie Mostowoja
|
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 17/06/2004 08:04
Ja bym dał Ovchinnikovovi tylko żółtą kartkę, no ale przepisy są inne.Zresztą myśle, że z pozycji sędziego to wyglądało jednak jak ręka.
Grecja już się może cieszyć z awansu bo jakoś sobie nie wyobrażam by mogli przegrać z ruskami 2:0.
Portugalia-Hiszpania będzie meczem jeszcze ciekawszym i ważniejszym niż mi się pierwotnie wydawało.Zadecyduje o awansie.Szkoda, że moje dwie ulubione drużyny na tym turnieju grają o awans między sobą.
Myśle, że będzie remis i z grupy wyjdzie Hiszpania.
Ale może być bardzo ciekawa sytuacja jak Grecja zajmie pierwsze miejsce w grupie bo wtedy w ćwierćfinale czeka na nią pewnie Anglia i Grecy moim zdaniem mogą Anglie ograć i będą w półfinale!
A typy na dziś:
Francja-Chorwacja 2:1
Anglia-Szwajcaria 2:1
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 17/06/2004 14:12
Z taką grą jak wczoraj Portugalia może marzyć o zwcięstwie z Hiszpanią. Mało składych akcji, gry z pierwszej piłki (chociaż po jednej takiej akcji piłka trafiła w słupek), strzałów z dystansu. Napastnicy nie rozumieją się z pomocnikami i na odwrót.Poprostu ogólny chaos w grze Portugalii. Jeżeli niczego nie poprawią to o korzystny rezulat z Hiszpanią (która też nie jest w szczycie formy) bedzie im bardzo trudno.
Jakbym był sędzią w tym meczu też dałbym czerwień bramkarzowi Rosji, chociaż z jednej kamery telewizyjnej było widać że ręki nie było. No ale co innego mógł zrobić sędzia w tej sytuacji. Boczny pokazywał że ręka, zawodnicy Portugalii też, więc innej opcji niż czerwona nie było.Szkoda Rosjanów którzy zaprezentowali się w tym meczu całkiem przyzwoicie.
Moje typy na dzisiaj to:
Szwajcaria - Anglia 0:1
Chorwacja - Francja 3:0 (Francja zlekceważy troche Chorwatów i dostaną 3 brameczki z kontry i dowiedzenia ) - oj jakbym chciał żeby tak było
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10