Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 14/06/2004 20:00
Alez zem sie wkurzyl!!!Gra Włochow slaba.Dunczycy zagrali dobrze za duzo Wlochom to nie dali pograc.Beznadziejny wystep Totiego i Vieriego!!! [Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-06-14 20:01]
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 14/06/2004 20:17
Ja się ciesze, że Duńczycy zremisowali.Teraz jeszcze niech Bułgarzy tym jebanym Szwedom skopią dupe.
A typy na jutro:
Czechy-Łotwa 3:0
Niemcy-Holandia 1:2 [Ostatnio edytowane przez qbajag: 2004-06-14 20:18]
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 14/06/2004 20:35
Najwazniejsze jest to ze Włochy w dupe dosyali Dania pieknie grała a teraz Bułgaria wygra i luzik
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 14/06/2004 20:45
> Kurwa ten jebany włoski styl !Modlę sie, aby włosi nie wyszli z grupy !
Mam nadzieje ze tak bedzie.... !!!!!!! Oni nic nie graja !!! tylko fartownie zawsze cos im wpadnie!!
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 14/06/2004 21:15
Mam
> nadzieje ze tak bedzie.... !!!!!!! Oni nic nie graja !!! tylko fartownie zawsze
> cos im wpadnie!!
Porownujac dzisiejszy mecz Wlochy - Dania a Anglia - Franacja to lepszy byl ten pierwszy a Wlosi mieli zdecydowanie lepsze sytuacje niz wczoraj Anglicy...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 14/06/2004 21:27
a wiec tak:
Dania - Wlochy:
Duze brawa dla Thomasa Sorensena bo to co pokazal to naprawde pokazalo jego klase.Mysle ze jezeli Dunczycy wyjda z grupy to ten zawodnik bedzie najlepszym bramkarzem mistrzst . Ale do mczu, wiec mecz byl dobry ze wskazaniem w I polowie na Danie. Druga polowa to jednak przewaga Wloch ale bez rezultatu. Wynik moim zdaniem troche nieuczciwy na korzysc Wloch.
Szwecja - Bulgaria:
Pozniej niebede mial komputera wiec szzybko napisze ze jak narazie mecz przeszedl moje oczekiwania bo szczerze mowiac myslalem o gorszej grze Bulgarii. Bramka na 1-0 dla Szwedow jakas nie zwykla nie byla ale trzeba przyznac ze w I odslonie tego spotakania dobrze gra lewy pomocnik Bulgari Martin Petrov. Oby mecz byl taki w drugiej polowie.
pozdro
|
MW'03
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 14/06/2004 21:38
Włosi z taką grą to lepiej niech jadą ogórki na pole zbierać a nie na EURO się wybrali
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 14/06/2004 22:26
Szkoda mi Bułgari ale jednak ta wspaniała trojka szwedów potrafi grac hehe Bułgaria pokaze jeszcze co potrafi i pokona Włochów
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 14/06/2004 22:47
powiem tylko tak: KTO NIE STRZELA - TEN TRACI
tak jest na wielkich imprezach jak MŚ czy EURO
wielkie respect dla Larssona
ten gol strzelony szczupakiem pewnie będzie kandydował do bramki turnieju 
wg mnie to własnie on bedzie pretendował do tytułu króla strzelców euro
w innych ekipach napastnicy jakoś zawodzą
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 14/06/2004 22:51
> Qrde dlaczego ja tak nie nawidzę tych żabojadów!!! Cholera, jak ci Angole mogli
> to zrobić, cały mecz prowadzą, zwycięstwo w kieszeni a tu taki ZONK. No ale cóż,
> w sumie to na własne życzenie przegrali, zamiast starać się atakowac to cofają
> się we własne pole karne...Teraz to takie gdybanie, no ale gdyby "gwiazdor"
> Beckham strzelił karnego to już chyba byłoby po meczu, no a tak to 3 pkt w
> plecy... Qrde, no wkurzyłem się i to nieźle...
tacy duzi, a tacy naiwni, jasne ze mecz byl sprzedany ,
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 14/06/2004 23:07
No meczyk zajebisty.Obie druzyny zagraly dobrze w ataku , gorzej w obronie(Bulgaria).W sumie bylem za Szwedami to jednak przy stanie 1:0 chcialem zeby Bulgarzy wyrownali.Teraz na pocieszenie pozostaje nam fakt ze w eliminacjach gralismy z taka druzyna.Mysle ze Szwedzi nie sa bez szans na medal.Swoja droga to oprocz gry trojki (L+L+I) podobala mi sie gra Andersa Svensona- dobrze wyszklony technicznie nie dosc ze dobrze gra w ofensywie to jeszcze jest dobry w grze defensywnej.Te jego prostopadle pilki sa zamocne.
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 14/06/2004 23:12
Te jego prostopadle pilki sa zamocne.
Twoje prostopadle piłki i tak sa najlepsze ehehehehe
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 14/06/2004 23:24
Ech zal Bulgarii, ale Szwecja i tak dostanie w dupe od Dani. Wiec jak chca cos zdzialac musza wygrac z Wlochami!
Co do jutrzejszych meczy czuje ze bedzie wygrana Czech i remis ale kibicuje Niemcom!! Gola Gola GOla strzelcie Holandii gola!!! [Ostatnio edytowane przez Zezik: 2004-06-14 23:25]
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 14/06/2004 23:38
Zezik - Niemcy wygraja spoooko czuje to po kosciach jak zawsze choc i tak prawie nic mi nie wchodzi hehhe ale Czechy to na bank wygraja jeden z faworytów ....
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6