Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Reprezentacja Polski << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
E.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6545 dni

Reprezentacja Polski - 20/11/2007 20:34
Piszmy jaka grupa była by najlepsza dla POLAKÓW w Finałach Euro 2008!!!!

Piszmy swoje zdanie na ten temat.

dewu
Kibic
Na forum od 7211 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 20/11/2007 20:42

endrjus napisał:  
Piszmy jaka grupa była by najlepsza dla POLAKÓW w Finałach Euro 2008!!!!

Piszmy swoje zdanie na ten temat.

Przeciez jeszcze nawet nie ma rozstawień :D chyba ze o czyms nie wiem

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7622 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 20/11/2007 20:47
3-2

Ko nie pije,ten kapuje
BNY
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 20/11/2007 20:55

bo(L)ek napisał:  
3-2

1 miejsce

AMS
Kibic
Na forum od 7486 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 21/11/2007 11:50
mysle ze taki bedzie rozstaw Grecja- Austria-Szwajcaria-Holandia, a wczoraj ogladalem wirtualne losowanie i moze byc tak ze w jednej grupie beda Holandia-Niemcy- Anglia- Portugalia jezeli awansuja

A ja i tak wierzyc nie przestane...
Janek80
Kibic
Na forum od 6530 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 21/11/2007 17:30
Bez różnicy i tak damy sobie radę i wyjdziemy z niej

Paula19mks
Kibic
Na forum od 6545 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 21/11/2007 19:41
Obyś sie kolego nie mylil z tym wyjściem z grupy..to juz napewno bylo by calkiem dobre osiagniecie jak na debiutanta bo nie dopuszczam szczerze mówiąc mysli o tym ze poraz kolejny nam sie nie uda..bo ileż mozna z wielkich imprez pilkarskih wracać do domu po 3 meczach:D

Zawsze w moim sercu tylko Pogoń Szczecinska!
Janek80
Kibic
Na forum od 6530 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 21/11/2007 19:54
Tak jak mówisz Lekko nie będzie. Moja wymarzona grupa to Polska Holandia Włochy Niemcy. Teoretycznie mocni rywale to się nasi odpowiednio zmobilizują.

Ostatnio edytowany przez: Janek80, 22 listopada 2007, 17:25 [1 raz(y)]

tomek77
Kibic
Na forum od 6458 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 22/11/2007 21:48
Uważam, że żadna grupa nie będzie łatwa, ponieważ na mistrzosrwach europy naprawdę nie ma łatwych przeciwników (jeśli są, to w naszy koszyku). Może przesadzam, bo w pierwszym koszyku są gospodarze, ale w pozostałych jest elita. Mam nadzieję, że zwojujemy coś więcej niż w ostatnich dwóch finałach mistrzostw świata.

"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Janek80
Kibic
Na forum od 6530 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 22/11/2007 23:53
ja bym gospodarzy nie chciał bo zazwyczaj jak nie zawsze z grupy wychodzą A nasz czwarty koszyk wcale nie jest słabszy od innych

E.
Kibic
Na forum od 6545 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 25/11/2007 21:04
Jak wam podoba się rozstawienie w naszej grupie!!

Grupa B

Niemcy
Chorwacja
Polska
Austria

Ostatnio edytowany przez: E., 5 grudnia 2007, 19:34 [1 raz(y)]

Janek80
Kibic
Na forum od 6530 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 18/12/2007 18:02
Może być

spagetti
Kibic
Na forum od 7949 dni

*

Odp: Reprezentacja Polski - 05/09/2009 18:40
Przepraszam jedno pytanie: Co robi w kadrze Lukasz Tralka? Jesli takie beztalencie na poziomie 3 ligi jest powolane do repry to znaczy ze zle dzieje sie w naszej pilce...

,,Vi är överallt,,- POGON
Q.
Kibic
Na forum od 6211 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 05/09/2009 18:48

spagetti napisał:  
Przepraszam jedno pytanie: Co robi w kadrze Lukasz Tralka? Jesli takie beztalencie na poziomie 3 ligi jest powolane do repry to znaczy ze zle dzieje sie w naszej pilce...

masz na mysli chyba Tyrale który gra w Borussi Dortmund II, Lukasz Tralka gra w Poloni W-wa

abstrakcja!
spagetti
Kibic
Na forum od 7949 dni

*

Odp: Reprezentacja Polski - 05/09/2009 19:23
Zobacz sobie kto siedzi na lawce rezerwowych,a gdzie gra nie waze wazne jaki on prezentuje poziom

,,Vi är överallt,,- POGON
szpadel*
Kibic
Na forum od 6537 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 09/09/2009 23:40
No i mamy"Pożegnanie z Afryką". Polska przegrała 0:3 ze Słowenią i już ćwierkają wróble,że Majewski przejmie stery. Jestem zdania ,że kadrę powinien prowadzić Smuda albo Skorża. Za Smudą przemawia doświadczenie,wyniki ,ale ma jeden minus. Zbyt przyzwyczaja się do nazwisk .

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6682 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 09/09/2009 23:45

szpadel85 napisał:  
No i mamy"Pożegnanie z Afryką". Polska przegrała 0:3 ze Słowenią i już ćwierkają wróble,że Majewski przejmie stery. Jestem zdania ,że kadrę powinien prowadzić Smuda albo Skorża. Za Smudą przemawia doświadczenie,wyniki ,ale ma jeden minus. Zbyt przyzwyczaja się do nazwisk .

ciesze sie

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
mario741019
Kibic
Na forum od 5921 dni

Odp: Reprezentacja Polski - 30/09/2009 03:15
zamknij [x]
Wiadomość została wysłana.

E-mail odbiorcy*Imię nadawcyE-mail nadawcy*Wiadomość Kod z obrazkaPola oznaczone * są wymagane. AAA29.09.2009
Majewski: Boenisch bez dokumentów
Źródło: PAP
Nie wiem, czy Sebastian Boenisch będzie mógł grać w naszej reprezentacji, bo nie dysponuje dokumentami potwierdzającymi polskie obywatelstwo - powiedział PAP trener piłkarskiej kadry narodowej Stefan Majewski.

Obrońca Werderu Brema jest młodzieżowym reprezentantem Niemiec, ale zgodnie z nowymi przepisami może wystąpić w kadrze seniorów innego kraju. Boenisch posiada polskie i niemieckie obywatelstwo.

Możliwość gry 22-letniego zawodnika w reprezentacji Polski pojawiła się wraz z objęciem posady selekcjonera przez Stefana Majewskiego, który doskonale zna język niemiecki (ukończył Wyższą Szkołę Sportową w Kolonii). Sam selekcjoner kilka razy podkreślał jednak, że piłkarz musi znaleźć dokumenty potwierdzające jego polskie obywatelstwo.

- Wciąż nic się nie zmieniło w tym temacie. Sebastian nie ma dokumentów potwierdzających polskie obywatelstwo. Czy rozmawiałem z nim w ostatnich dniach? Nie potwierdzam i nie zaprzeczam - stwierdził tajemniczo Majewski, który nie chciał powiedzieć, czy w razie zdobycia przez Boenischa odpowiednich dokumentów powoła go w październiku do reprezentacji Polski. - Nie lubię gdybać, a cały czas poruszamy się w sferze przypuszczeń - uciął selekcjoner.

Więcej wiadomo w przypadku obsady funkcji dyrektora sportowego reprezentacji. -Do końca tygodnia podam nazwisko osoby, która będzie pełnić tę funkcję - zapowiedział Stefan Majewski.

I tak w niczym nie pomoże! Majewski to nie prawdziwy trener a pochodna trenera.

" Choćby Was tu było, jak na drzewach liści, będziecie spierdalać idą POGONIŚCI"
 - 1  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005