Osobiście stawiam na kogoś z trójki Holandia, Włochy, Hiszpania i mam przeczucie, że w końcu na terenie odwiecznego wroga Holandia w końcu zdobędzie MŚ.
Brazylia i Argentyna chyba nie bo w końcu tylko raz w historii w Szwecji w 58 roku w Europie wygrała drużyna z Ameryki Pd.
Zresztą nigdy w historii żadna drużyna nie grała 4 razy z rzędu w Wielkim Finale więc i tutaj tradycja i historia jest przeciwko Brazylii.
No ale jak się ma takich piłkarzy jak Ronaldinho czy Kaka to można zmieniać historię :d
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 18/05/2006 17:43
Napisałbym, że czarnym koniem będzie Meksyk, ale oni wpadną na Argentynę bądź Holandię więc jak zwykle skończą w 1/8
Jak wykuruje się Schevczenko to czarnym koniem może być Ukraina.
Visca el Barca!!!
kolego no nie wiem jak ty ale ja np bardzo bym sie cieszyl jak bysmy byli czarnym koniem tych mistrzostw. a co do tematu 1. Argentyna 2. Brazylia 3. Hiszpania
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 18/05/2006 18:01
E viva Espana ! Chociaż Brazylia ma w tej chwili strasznie mocną kadre (moim zdaniem o wiele silniejszą niż 4 lata temu) i niektórych zadowników których lubie, to przy każdym meczu będe kibicował ich przeciwnikom (chyba że będą to Niemcy heh).
Czarnym koniem może być Wybrzeże Kości Słoniowej, chociaż ma bardzo trudną grupe.
P.S.: Proponuje jak przy każdej większej imprezie umieszczanie w herbach swoich faworytów
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 18/05/2006 18:26
WKS moze troche namieszać i mysle ze bedzie 4
Niemcy z racji kibiców i swojej ziemi mysle ze bedzie 3
Argentyna dawno nie była w finale wiec juz czas bedzie 2
Brazylia faworyt 1
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 18/05/2006 21:25
1) Hiszpania
2) Brazylia / Argentyna
3) Czechy
4) Argentyna / Brazylia
5) Ukraina
6) Niemcy
7) Polska
...
Moge ustawic sobie herb faworyta - POLSKA !!!!!!!!!!!
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 19/05/2006 21:43
dziwi mnie to ze nikt nie typuje Itali wg mnie murowani faworyci Toni jest w takiej formie .... i oczywiscie niezawodny ADP ..........pozdro dla fanow Itali
dziwi mnie to ze nikt nie typuje Itali wg mnie murowani faworyci Toni jest w takiej formie .... i oczywiscie niezawodny ADP ..........pozdro dla fanow Itali
Nie przeczytałeś mojego pierwszego postu
Visca el Barca!!!
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 20/05/2006 00:55
Mistrzem będzie zapewne Brazylia.Polska (może) wyjdzie z grupy ale pozniej ze Szwecją bądz Anglią przegramy. i na tym sie skonczą dla nas MŚ. drugie miejsce zajmie chyba Argentyna,trzecie Niemcy a czwarte Anglicy.
Edit: dla Michała.... Czarny Koń = pozytywna niespodzianka, cos niespodziewanego,rewelacja,outsaider ktory wygrywa mecz za meczem i sprawia niespodzienkę.
Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 20/05/2006 09:01
Ja tam się wcale nie zdziwie jak z grupy B wyjdzie Paragwaj.
Kto niby dla Anglii ma gole strzelać?
Kontuzjowany Rooney, Owen tuż po kontuzji, Walcott który narazie nawet w Premiership nie gra czy drewniak Rasiakowy Crouch?!
Jak pomocnicy nie pomogą to cienko widzę szanse Anglii na wyjście z grupy...a Paragwaj to niezła ekipa jest.
Visca el Barca!!!
Ja tam się wcale nie zdziwie jak z grupy B wyjdzie Paragwaj.
Kto niby dla Anglii ma gole strzelać?
Kontuzjowany Rooney, Owen tuż po kontuzji, Walcott który narazie nawet w Premiership nie gra czy drewniak Rasiakowy Crouch?!
Jak pomocnicy nie pomogą to cienko widzę szanse Anglii na wyjście z grupy...a Paragwaj to niezła ekipa jest.
Powaznym zagrozeniem moga byc Lampart oraz Gerard (ktory ponoc ma grac w ataku...) .. nie mozemy tez zapoiman o Therry'm oraz Beckhamie ktory badz co badz ale w pilke nadal grac umie ...
Chcialbym trafic na Anglie - bardzo wielka szansa wygranej (w eliminacjach prawie, prawie, a wtedy gral ich 1 sklad...)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757625146 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.