Juz w nocy z niedzieli na poniedzialek odbedzie sie 55 w historii Mecz Gwiazd NBA. Pierwsze piatki to:
West
Steve Nash
Tracy McGrady
Kobe Bryant
Tim Duncan
Yao Ming
Coach: Avery Johnson
East
Allen Iverson
Dwyane Wade
Lebron James
Jermaine O' Neal
Shaquilee O' Neal
Coach: Flip Saunders
Jaki wynik obstawiacie, kto zostanie MVP??
Moim zdaniem gladko wygra ekipa Wschodu, a nagrode MVP zdobedzie LeBron James.
Ostatnio edytowany przez: krls, 17 lutego 2006, 14:43 [1 raz(y)]
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Yao Ming w pierwszej piatce to przecierz koszykarska odmiana Rasiaka, ale jak ma sie za plecami miliard ziomkow ze skosnymi oczami to sie gra
ja bym obstawial Wschod, dlaczego ?? bo gra tam Shaq a jako rzecze Szaq wygrywa ta druzyna w ktorej akurat on jest aczkolwiek coraz starszy sie robi i powoli na emeryturke mu sie zbiera, wielka szkoda bo to aktualnie najbarwniejsza postac NBA jak tu przyrownac do niego Yao albo Duncana ??
a MVP zostanie Wade
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: All- Star Game 2006 - 17/02/2006 16:04
Ahh ;D na ten weekend mozna czekac cały rok Wg mnie East wygra ;D w koncu jest tam moj ziom Shaquille LeBron walnie kilka niezłych wsadów ;D Będzie sie działo .... MVP - LeBron ;D
Odp: All- Star Game 2006 - 17/02/2006 20:59
ja od dziecka kibicuje Wschodnim Teamom i EAST Coast musi wygrac
mam na plytce nagrany konkursik wsadow nie pamietam z ktorego roku ale jeszcze T-Mac i Air Canada mieli koszulki Raptors moze 2000rok
PS. Mam do was pytanko wiecie gdzie oprocz Canalu+ bedzie meczyk live, najlepiej jakies stronki w necie
Odp: All- Star Game 2006 - 19/02/2006 10:09
Najlepszego wsada konkursu wykonal Iguodala ten od tylu kosza i on moim zdaniem powinien wygrac. Nowitzki nie powinien wygrac zaliczyli mu ostatni dwu punktowy rzut ktory rzycony po czasie.
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Chyba are you kiddin' me?. Idealne stwierdzenie... konkurs full wypas! Dogrywka i to co zrobil Nate Robinson skaczac nad Webbem to mistrzostwo... szkoda ze nie mogli dac nagrody dwom, bo Iguodala mial tez zajebiste wsady ale suma summaru troche Nate go przebil... a ten ostatni wsad, co prawda najdluzsze proby, troche niedoceniony bo zaslugiwal na wiecej niz 47 pk. Konkurs chyba najlepszy od 6 lat kiedy Vince z T-Mac'iem zdystansowali wszystkich
Chyba are you kiddin' me?. Idealne stwierdzenie... konkurs full wypas! Dogrywka i to co zrobil Nate Robinson skaczac nad Webbem to mistrzostwo... szkoda ze nie mogli dac nagrody dwom, bo Iguodala mial tez zajebiste wsady ale suma summaru troche Nate go przebil... a ten ostatni wsad, co prawda najdluzsze proby, troche niedoceniony bo zaslugiwal na wiecej niz 47 pk. Konkurs chyba najlepszy od 6 lat kiedy Vince z T-Mac'iem zdystansowali wszystkich
ten wsad nic efektownego :/ Air Canada zrobil to samo i to dwa baaaa trzy razy lepiej na Olimpiadzie w Sydney kiedy to szedl sam na sam z obronca przeciwnika i przez skoczyl go to byl mega Slum Dank
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757636866 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.