Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Ekawador - 12/11/2005 16:55
Bardzo trudno powiedziec Ekwador wygral z Brazylia i Argentyna wiec druzyna ma potencjal ale gra slabiej na wyjazdach mecz moze byc ciekawy ze wzgledu na to ze spotykamy sie po raz pierwszy i prezentujemy zdecydowanie inny styl gry niesmialo stawiam na remis bezbramkowy lub minimalny 1-1 znacznie bardziej od wyniku interesuje mnie postawa bialo-czerwonych ktora powie nam dokad zmierza druzyna po zakonczonych eliminacjach.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
Odp: Polska - Ekawador - 12/11/2005 17:13
chcialbym bardzo zeby nasi wygrali!: ) ale Ekwador faktycznie zamieszał troche w Ameryce Południowej i sprawił kilka niespodzianek. nie widzialem zadnego ich meczy z europejska druzyna, ale jestem pewien ze Polska i Ekwador prezentuja zupelnie inny styl gry. mam jednak nadzieje, ze zobaczymy jakies bramki, bo co to za mecz bez goli?
ostroznie stawiam na 2:1 ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
pozdrawiam
|
Patriota
|
|
|
Odp: Polska - Ekawador - 12/11/2005 18:56
Mecz zapowiada sie interesujaco z dwóch powodów: obydwie reprezentacje zagrają ze soba po raz pierwszy oraz zespół z którym bedziemy rywalizować jesta dość '' egzotyczny'' prezentujący inna piłkę. Ciekawi mnie jak zagra para Smolarek - Frankowski w ataku. Co do wyniku stawiam remis 1:1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Ekawador - 12/11/2005 23:21
1:1 - mecz towarzyski, inny styl gry i ostrożna gra z obu stron
|
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|