Mistrzostwa Europy w siatkówce Rzym-Belgrad 2005 - 02/09/2005 21:11
Polska znalazła się w grupie 1 z(Rzym):Chorwacją,Rosją,Włochami,Ukrainą,Portugalią.2 czołowe drużyny awansują do półfinału.Natomiast w grupie 2(Belgrad):Serbia,Hiszpania,Grecja,Czechy,Francja,Holandia.
Miejmy nadzieje że Polacy awansują z grupy i zdobędą medal(najlepiej złoty )
Mecze w TVP1:
3,09 Polska-Chorwacja 15,20
4,09 Polska-Rosja 20,10
5,09 Polska-Włochy 17,50(TVP3)
7,09 Polska-Ukraina 15,10
8,09 Polska-Portugalia 15,10
Ostatnio edytowany przez: Berni_MKS, 3 września 2005, 19:21 [2 raz(y)]
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Mistrzostwa Europy w siatkówce Rzym-Belgrad 2005 - 02/09/2005 22:49
Patrząc okiem kibica to : Chorwacje ograją, Rosja w plecy, Włochów ograją , Portugalczyków ograją i Ukraińców ograją , a patrząc realistycznie to z do tego z Włochami w plecy i z Portugalią 3 2 dla tego co będzie mieć więcej szczęścia, chyba że szcześliwie ułożą nam się wyniki pozostałych spotkań np. jakaś wpadka Itali która jest napewno do ogrania co pokazały drużyny w LS , mam nadzieje że kondycja psyhiczna Polaków jest bdb
Szczególnie pokonają Włochów, zwłaszcza, że gramy w Rzymie...w grupie bilans 3zw. 2 por. później w ćwierćfinale trafiamy na Francję bądź Holandię i wygrywamy ale to wszystko na co nas stać i Polska zajmie 4 miejsce...
Ćwierćfinałów nie ma zagalopowałem się...medal by był gdybyśmy byli w drugiej grupie...
Ostatnio edytowany przez: qbajag, 5 września 2005, 21:06 [1 raz(y)]
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Naprawdę liczyłeś, że pokonamy Włochów? Przecież to jest najlepsza Europejska ekipa...nawet pomimo odmłodzenia składu na tych mistrzostwach pozostają dla Mnie głównym faworytem turnieju...już wcześniej pisałem, że o pokonaniu Włochów możemy pomarzyć.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Heh.... no niestety tak jak przypuszczałem , teraz wymęczymy 2 zwycięstwa i zajmiemy 5 miejsce, mieliśmy troche pecha w losowaniiu bo druga grupa jest dużo łatwiejsza, ale tak to jest jak się dobrego szkoleniowca jakim jest napewno Lozano zatrudnia tak późno, teraz potrzeba tylko czasu aż ta druzyna będzie coraz lepsza, a im wyższe miejsca będzie zajmować tym w yżej będziemy w rankingu co przyda sie nam w losowaniach grup. Trzeba też pamiętać że nie ma wg mnie jedynego i najlepszego w Polsce libero K. Ignaczaka, brakuje też 2. środkowego bo Pliński najlepszy nie jest, wolałem Kadziewicza, ale wg mnie powinien grać Marcin Nowak, Żygadło godnie i bdb zastępował Zagumniego któremu brakuje zagrywki, a Żygadło przydało bysię żeby troche dopracował serw z wyskoku i będzie godnym następcą Zagumnego, Wlazły OK, Murek i Świderski na przyjęciu a trzeba pamiętać że w obwodzie jest jeszcze Rybak , Papke , Bąkiewicz, no i napewno kilku chłopaków z ligi których nie wymienie gdyż ligową siatką interesuje się mniej. No to podsumowując czekamy na powrót do zdrowia wszyskich zawodników no i zwycięstw na zakończenie ME
ps grał ten Polak co powiedzał że jest Polakiem ale siatkarsko czuje się Włochem , bodajże Łukasz jakiś tam , bo niestety nie mogłem widzieć dzisiejszego meczu z Włochami ? a jak grał to jak się spisywał tak samo jak i cały Poslki zespół?
Odp: Mistrzostwa Europy w siatkówce Rzym-Belgrad 2005 - 05/09/2005 21:58
koniec marzen o medalu, ale wkoncu nie bylismy faworytami do wyjscia z grupy, Włochy i Rosja sa wyzej w rankingu i niestety ta wyzszosc bylo widac na boisku, pewnosc siebie, opanowanie tego zabraklo polakom, gdy w meczu z Rosja na zagrywke wszedl Baranov wstyd jest mi powiedziec ale Polacy zachowali sie jak dzieci przestraszyli sie go. W naszej ekipie sa umiejetnosci i to wysokie ale brakuje tej kropki nad i mam nadzieje ze lozano ja postawi
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757649680 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.