Pogoń-Górnik Zabrze - 21/08/2005 21:49
juz 27 gramy z Gornikiem Zabrze, mecz bedzie raczej ciezki po tej dzisiejszej porazce z Amica :/ ale ja obstawiam ze bedzie 2:1 dla nas
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: Pogoń-Górnik Zabrze - 21/08/2005 22:11
Pamiętajcie panowie że przy poprzednim meczu z Górnikiem tez każdy obstawiał łatwo zwycięstwo a okazało się że 0-2 w dupe dostaliśmy dlatego skromne 1-0 nawet mnie zadowoli bo mamy straszny kompleks górnika
Odp: Pogoń-Górnik Zabrze - 21/08/2005 22:12
Jezeli w skladzie Pogoni beda grac brazylijczycy (Rosa i Tavares) to bedzie 0:2 jak nie wiecej, a jezeli nasz wspanialy trener PIETRZAK zauwazy ze oni nic soba nie reprezentuja to Pogon powinna wygrac
Odp: Pogoń-Górnik Zabrze - 21/08/2005 22:35
Pogoni nigdy nie grało się za dobrze z drużyną z Zabrza nawet u siebie a jeszcze patrząc na styl jaki prezentuje nasza drużyna ciężko będzie wygrać.Wiosną tamtego roku też miało być gładko i wysoko a skończyło się blamażem. Najważniejsze będzie zwycięstwo bo czołówka ucieka. Nieważne ile, ważne 3 pkt.
Odp: Pogoń-Górnik Zabrze - 22/08/2005 00:54
stawiam 1:0...zwyciestwo bedzie wymeczone...nigdy nam sie nie gralo dobrze z gornikiem z. ! ludzi bedzie pewnie z 5tys nie wiecej...same karnety przyjda . Mam nadzieje ze Milar zacznie grac i Kazmierczak musi wrocic bo nie ma gry w srodku, nie ma kto rozgrywac pilki chociaz Tralka jakos gral z Amica. Matlak na lewa obrone bo Labedzki sobie nie radzi i Michalski za Tavaresa !!! Moj sklad na Gornika: Fabiniak - Matlak,Julcimar,Magdoń,Michalski - Grzelak,Kaźmierczak,Edi,Trałka - Divecky,Milar ! POGOŃ SZCZECIN !!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757649214 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.