Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Turniej Łobanowskiego - 15/08/2005 18:54
Wynik i awans do finału cieszy, ale gra naszych w drugiej połowie pozostawia wiele do życzenia.
Serbowie cisneli i bramka wisiała w powietrzu.Polacy ograniczali się do obrony, a sporadyczne kontry nie stwarzały żadnego zagrożenia pod bramka Serbów.Rzeczą której nie rozumiem są przeprowadzone zmiany i przejście na grę systemem 4-5-1. Od dawna wiadomo, że nie umiemy grać z jednym napastnikiem z przodu, no ale cóż jak to się mówi zwycięsców się nie sądzi
|
|
|
|
Odp: Turniej Łobanowskiego - 15/08/2005 22:39
Co ten Kosowski robi w kadrze,to nie moge pojąć.Chłopak wogóle nie gra w klubie,ale żeby tego było mało: nawet nie mieści się na ławce! Ale oczywiście w kadrze gra regularnie...Inni zapierniczają na treningach,grają dobre mecze w lidze (np.Zieńczuk,Grzelak) a o kadrze mogą tylko pomarzyć,bo miejsce zajmuje wielmożny Kosowski,wielka gwiazda niemieckiej piłki...
Ogólnie to zbytnio nikomu od nas nie chciało się dzisiaj biegać...Na plus zaskoczył mnie Rasiak A myślałem,że nic mnie w tym kraju już nie zaskoczy...
A co Przyrowski odjebał w końcówce,to prawie palpitacji serca dostałem,bo brakowało mi tylko zwycięstwa Polski do wejścia kuponu u buka
W finale gramy z Izraelem,myśle że wygramy 3:1
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
Odp: Turniej Łobanowskiego - 16/08/2005 15:54
Ukraina szykowała Szevczenke na finał a finał będzie taki Polska - Izrael 3:0 oczywiście jak Janas nie będzie kombinował ustawienia z samym Rasiakiem w ataku bo to jest tragedia i niech Kosowski znajdzie sobie klub gdzie będzie grać bo dla mnie w tej chwili jest tylko jeden człowiek na prawej pomocy Ebi Smolarek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Turniej Łobanowskiego - 17/08/2005 22:57
Naprawdę zaimponowała mi ta drużyna.Grając w osłabieniu pokazaliśmy charakter.Bardzo dobre zawody rozegrał Krzynówek i Szymkowiak (piękna bramka, dobre podania, przegląd pola) no i oczywiście Rasiak, który mile mnie znów zaskoczył 
Dziś już nie moge mieć zastrzeżeń co do przeprowadzonych zmian przez Janasa, postawił wszystko na jedna kartę i to mi się spodobało.Myślę, że sprawą jasną jest już kto ma grać na prawej stronie pomocy - mam na myśli Smolarka.
Martwi mnie troche słabsza postawa naszych stoperów.Wierze jednak w to, że do wrześniowych spotkań się poprawią.Wrazie czego w obwodzie mamy jeszcze dobrze grającego w tym turnieju Jopa i ewentualnie Lewandowskiego.
Ciekaw jestem na kogo postawi Janas w bramce...osobiście wybrałbym mimo wszystko Boruca.
Co do Przyrowskiego - znów słabo.Mało pewny, fatalne wykopy itd. Niewątpliwie chłopak ma umiejętności, ale zrzerają go chyba nerwy...
Nie ma co popadać w euforię, najważniejsze mecze przed nami.
Pozdrawiam
|
|
|
|
Odp: Turniej Łobanowskiego - 17/08/2005 22:58
bardzo ciezki mecz. takie zwyciestwo moze tylko poprawic i scementowac atmosfere w kadrze. do mundialu jednak jeszce daleka droga. wygrana cieszy jak w kazdym meczu Polski... No i Rasiak, moze cos z niego bedze.
|
ja kocham Pogon
|
|
- 1
-
|