Pogoń - Odra - 10/06/2005 12:52
wariant 1 - mecz słaby bo wszystko jasne? Pogoń nie spadnie, Odra szykuje się na baraże - padnie bezbramkowy remis albo conajwyżej 1:1
wariant 2 - Portowcy pokuszą się o efektowne zakończenie sezonu i wysoko pokonają Odrę
Rok temu tak było i mało to dało. Wydawało się że Śliwiński będzie w kadrze a stalo się zupełnie odwrotnie - nie radzi sobie w rezerwach.
Co nie zmienia faktu że w składzie powinni znaleźć się Fabiniak, Celeban czy Kowal...
dokładnie, zwłaszcza z naciskiem na Fabiniaka, chciałbym zobaczec jak Bartek radzi sobie na I ligowym froncie, a Peskovic moze sobie odpaczac ten ostatni mecz
Odp: Pogoń - Odra - 10/06/2005 20:23
Mam nadzieję że Pietrzak wystawi młody skład i chłopcy pokażą na co ich stać, może któryś wbije się do pierwszego składu. Obydwie drużyny zagrają na luzie, a Pogoń na luzie gra najlepiej. Liczę na 2:0 lub 3:0 i godne pożegnanie się z kibicami
Według mnie jutro Pietrzak powinien dać szansę zagrać zawodnikom ocierającym się o kadre pierwszego zespołu i uzupełnić ich graczami z pierwszego składu
A skąd CI sie wziął tutaj Chwałek skoro on nawet w rezerwach ławe grzeje ? A Bejnerowicz ostatnio zamiast gry w napadzie gra w obronie.
Chciałem oprzeć skład na młodszych zawodnikach, bo Chwałek już kiedyś ocierał się o kadre pierwszego zespołu... Co do Bejnierowicza to jest on jednak pomocnikiem/ napastnikiem, a na obronie to chyba grał z konieczności ...
Odp: Pogoń - Odra - 12/06/2005 13:10
Jak trener postawi na ofensywe to wygramy, jak poraz kolejny będziemy bronić tylko swojej bramki to będzie kolejny remis.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757656150 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.