Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Pogon - Amica << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
barcish
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7792 dni

**

Pogon - Amica - 25/10/2004 21:45
W sobote spotkaja sie druzyny bedace na zupelnie innych biegunach...i to w wszelakim rozumieniu tego slowa :) Amica Dosyc wysoko w tabeli i dobrze radzaca sobie w tym sezonie Pogon przed ktora stawiano duze oczekiwania ktore nie do konca spelnia... z drugiej strony Wronki przegraly ostatnio swoj mecz 0:5 z glasgow a my ogralismy Legiunie 3:0 ( zabawa ) miejmy nadzieje ze obydwie druzyny podtrzymaja te serie:D i Pogoń wygra wysoko:) serce podpowiada 3:1 dla Pogońi rozum chcialby 1:1 :)

POGOŃ SZCZECIN!
Scarface
Kibic
Na forum od 7690 dni

*

Odp: Pogon - Amica - 26/10/2004 00:06
Ciężko wyrokować bo niewiadomo kto będzie mógł grać i przede wszystkim czy zagra Milar bo to jednak on jest filarem drużyny jeśli Kaźmierczak utrzyma formę i zagra Milar to jestem spokojny o wynik a że w dokładnym typowaniu jestem kiepski to powiem tylko że wygra Pogoń.
PS
Zablokowali temat Pogoń-(L)egia więc wpiszę tu bo nie wiem czy ktoś zauważył że poza dobrym poziomem gry, bardzo dobrym dopingiem to trzeba przyznać że bramki były bardzo ładne szczególnie obydwie Grzelaka ten chłopak ma moc w sobie tylko musi jeszcze troszkę nad soba popracować i będzie wielki(pamiętacie jego rajd i bramkę w meczu z Herthą, ręce same się składają do oklasków).

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
BINDA
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Pogon - Amica - 26/10/2004 06:48
Po meczu z Legią nasi piłkarze min Kaziu, Olo i Julcimar są troszeczke poobijani <tu zbite udo tu krwiak na stopie> ale najpradopodobniej powinni być na 100% zdolni do gry. Amica w lidze ma w miare dobrą skuteczność i w ataku i w obronie. Ale jeżeli edą grać tak jak z Rangersami czyli:
- Dalekie zagrania obroniców na napastników < tzw. "laga" >
-Kryszałowicz będzie ustawiony tak aby zgrywać piłke głową do Dembińskiego
-A Bartczak będzie tak celnie strzelał i bił rzuty rożne

TO NIE MAMY SIE CZĘGO OBAWIAĆ:] Z CZYSTYM SUMIENIEM MÓWIE ŻE BĘDZIE 3-1

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
pm53
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Pogon - Amica - 26/10/2004 13:46
Odpowiem tak jak większość naszych piłkarzy i trenerów po przegranym meczu: "Remis biorę w ciemno.' ;) A tak serio to myślę, że będzie 2 : 2

SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
Pit.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Pogon - Amica - 26/10/2004 16:36

BarcisH napisał:  
... z drugiej strony Wronki przegraly ostatnio swoj mecz 0:5 z glasgow a my ogralismy Legiunie 3:0 ( zabawa ) miejmy nadzieje ze obydwie druzyny podtrzymaja te serie:D i Pogoń wygra wysoko:)

Ze strony Amiki o podtrzymaniu "złej serii" (jeżeli takową można nazwać po jednej porażce) nie można mówić, bo w sobote grali w ramach PP z Zagłębiem Lubin i wymęczli 2:1;)

A co do wyniku to każdy inny niż porażka będzie dobry. Amika niby jest teraz w słabszej formie, ale na 3 miejscu w tabeli nie znajduje się przypadkowo. Mają młody zespoł, doświadczony atak.
Będzie trudno o 3 punkty, ale jestem dobrej myśli;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
KoniO
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: Pogon - Amica - 26/10/2004 18:56
ja stawiam na remis 2:2

... Burza mózgów ... NAPIERDALA

Kibic
Na forum od 7822 dni

Odp: Pogon - Amica - 26/10/2004 20:05
2:1 dla Pogoni. Bramki strzelą: Bugaj i Milar (jeżeli zagra).

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Szołn
Kibic
Na forum od 7770 dni

Odp: Pogon - Amica - 26/10/2004 22:01
Myślę, że mamy duże szanse na wygraną - mimo, że Amica jest odrobinę silniejszą drużyną niż Legia. Kluczem do wygranej powinna być wąska ławka rywali - grają praktycznie non stop jednym składem, a obecnie wypadają im mecze co 3 dni (w niedzielę było Zagłębie, w środę będą Polkowice, w sobotę mecz z nami, w kolejny czwartek mecz z GAK Graz, w niedzielę Łęczna).
Wygląda więc na to, że Amica przyjedzie do nas po remis, być może wystawią kilku młodych graczy. Nie sądzę, aby rzucali u nas wszystkie swoje siły - ryzyko utraty trzeciej lokaty, nawet w przypadku porażki w Szczecinie, nie jest duże.
Kluczową sprawą będzie jednak to, czy zagra Milar... Jeżeli tak, to wygramy dość gładko. Jeżeli nie, będzie cholernie ciężki mecz.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Daiman
Kibic
Na forum od 7626 dni

*

Odp: Pogon - Amica - 26/10/2004 23:19
Ja uważam że Amica jest w naszym zasięgu (przy najmniej u siebie). Wcale nie pokazuje nic nadzwyczajnego a my u siebie gramy na przyzwoitym poziomie. Trzeba uwazać na Dębińskiego i starszego Burkcharda bo oni na dzien dzisiejszy są najgroźniejszymi zawodnikami Amici. W Sts postawie na jednyn kuponie 1x a na drugim gołą 1 na Pogoń

No Pain, No Glory
barcish
Kibic
Na forum od 7792 dni

**

Odp: Pogon - Amica - 26/10/2004 23:21
burkhard to by sie w Pogońi przydal Cool

POGOŃ SZCZECIN!
jano
Kibic
Na forum od 7655 dni

Odp: Pogon - Amica - 27/10/2004 10:05
Pogoń wygra z Amicą 2-0

Szołn
Kibic
Na forum od 7770 dni

Odp: Pogon - Amica - 27/10/2004 10:43
A propos - pewnie większość z Was wie, ale powiem że dziś o 20:00 na TV4 będzie przeprowadzona relacja na żywo z meczu Górnik Polkowice - Amica Wronki (PP). Niezła okazja do podpatrzenia naszego najbliższego rywala.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Guido z Pasewalku
Kibic
Na forum od 8017 dni

Odp: Pogon - Amica - 27/10/2004 20:33
Tylko 0:0 - niestety

Jestem znowu u was.

1. FC Union Berlin -
zelazna unia!

kontakt: [email protected]
barcish
Kibic
Na forum od 7792 dni

**

Odp: Pogon - Amica - 27/10/2004 21:12
Meczyk na TV4 leci i Kuchenki wygrywaja z Polkowicami 2:0 w 52 minucie... ael nie powiem co by amica miala trudne zadaniae...mecz raczej nudny :/

POGOŃ SZCZECIN!
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Pogon - Amica - 27/10/2004 21:26
a ja pesymistycznie stawiam na 1-2 no "przy dobrym wietrze" 1-1:) Amica to nadal czołowy zespół i nie powinniśmy go lekceważyc mimo tego ze przegrał a Pogoń wygrała, ale badzmy dobrej mysli

Na zawsze Pogoń
Sampaio
Kibic
Na forum od 8011 dni

*

Odp: Pogon - Amica - 27/10/2004 22:21

BarcisH napisał:  
Meczyk na TV4 leci i Kuchenki wygrywaja z Polkowicami 2:0 w 52 minucie... ael nie powiem co by amica miala trudne zadaniae...mecz raczej nudny :/

Po tym co dziś się działo w Polkowicach jestem spokojny o wynik w Szczecinie. Mecz nie był nudny tylko beznadziejny, a to różnica... Pierwszoligowiec kopał się w czoło tak samo wysoko jak średniak z drugiej ligi, oba zespoły nieumiejętnie organizowały akcje, często gubiąc piłkę w środkowej strefie boiska. Do tego piłkarze Amiki nie wykazywali żadnej chęci do gry, padali na trawę przy kazdym kontakcie z rywalem. Bramki padły w takich sobie sytuacjach (jedna z kontry i wrzutki na długi słupek ,druga to strzał z kilku metrów po podaniu między obrońcówi), a gwizdnięcie karnego za faul przed polem karnym to już mi w ogóle styka. Wiecej farta w tym sezonie kuchenki miec już nie powinny. No i wyszło, że tak naprawdę to Rangersi słabo we Wronkach zagrali, bo strzelenie 5 bramek to był najmniejszy wymiar kary. Oby tak dalej to w Szczecinie podreperujemy sobie stosunek bramkowy. Ciekaw jestem czy Janas przyjedzie oglądać Burkhardta i Dudkę? buhaha buhaha buhaha Za dwa dobre kopnięcia Matysek juz go do kadry powołał :)

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
piges
Kibic
Na forum od 8563 dni

Przed meczem z kuchenkami - 28/10/2004 08:22
Jaki realny wynik Pogoni widzicie w najbliższym meczu? Nie chodzi mi tu ąbyście pisali z założenia że wygra Pogoń z racji tego, że jesteście Jej kibicami, ani też tryskali hura optymizmem z racji pokonania Legii, która jest bez formy. Interesuje mnie raczej to kogo i jak trzeba zqablokować aby osiągnąć dobry wynik. Ja nie widziałem w tym roku wielu meczy kuchenek, jedynie z Rengersami i wczorajszy pucharowy z Polkowicami. Szczególnie po wczorajszym meczu rzuca mi się to, że bardzo mocno trzeba będzie przypilnować Dębińskiego i mimo wszysko Bulharda. Mam nadzieję, że w tej strefie boiska dadzą sobie radę Kaźmierczak z Olem. Następną osobą jest grający swego czasu w Pogoni Skrzypek, który napewno będzie chciał przypilnować Grzelaka. Jednak mam nadzieję, że przy postawie z meczu z Legią Grzelak da sobie radę. Pozatym trzeba będzie uważać na spalone szczególnie, że obrona Amiki gra w lini, a w Szczecinie liniowi strasznie się nudzą i machają łapami jak wiatraki. Mało martwi mnie kryszał ich gwiazda w ataku bo wiem że z nim poradzż sobie nasi obrońcy. Nie będzie łatwo, ale wierzę w dobry wynik. Tyle ja, a co Wy na to?

spiewracaZAWSZE I TYLKO POGOŃracaspiew
Krasny
Kibic
Na forum od 7806 dni

Odp: Pogon - Amica - 28/10/2004 09:33
Ja tak skromnie postawie na 2:1 po ciekawym meczu.....(taka cicha nadzieja)
Rozumiem ze bilety juz są w sprzedaży.....?? Bo na oficjalce chyba nie dali info albo przegapiłem...

Daiman
Kibic
Na forum od 7626 dni

*

Odp: Pogon - Amica - 28/10/2004 14:40

piges napisał:  
Jaki realny wynik Pogoni widzicie w najbliższym meczu? Nie chodzi mi tu ąbyście pisali z założenia że wygra Pogoń z racji tego, że jesteście Jej kibicami, ani też tryskali hura optymizmem z racji pokonania Legii, która jest bez formy. Interesuje mnie raczej to kogo i jak trzeba zqablokować aby osiągnąć dobry wynik. Ja nie widziałem w tym roku wielu meczy kuchenek, jedynie z Rengersami i wczorajszy pucharowy z Polkowicami. Szczególnie po wczorajszym meczu rzuca mi się to, że bardzo mocno trzeba będzie przypilnować Dębińskiego i mimo wszysko Bulharda. Mam nadzieję, że w tej strefie boiska dadzą sobie radę Kaźmierczak z Olem. Następną osobą jest grający swego czasu w Pogoni Skrzypek, który napewno będzie chciał przypilnować Grzelaka. Jednak mam nadzieję, że przy postawie z meczu z Legią Grzelak da sobie radę. Pozatym trzeba będzie uważać na spalone szczególnie, że obrona Amiki gra w lini, a w Szczecinie liniowi strasznie się nudzą i machają łapami jak wiatraki. Mało martwi mnie kryszał ich gwiazda w ataku bo wiem że z nim poradzż sobie nasi obrońcy. Nie będzie łatwo, ale wierzę w dobry wynik. Tyle ja, a co Wy na to?

Ja jak juz wyżej napisałem też myśle ze na dzień dzisiejszy trzeba uważać na Dembińskiego i Burkharda. Tego pierwszego pewnie będzie musial wykluczyć z gry Kaźmierczak i myśle ze w obecnej formie da radę.Skrzypka bym aż tak się nie bał bo on często biegnie do przodu i nie nadąża z wracaniem sie. Myśle że damy rade Amice

No Pain, No Glory
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Pogon - Amica - 28/10/2004 18:12
ja typuje 4:1 dla nas!!

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757669349 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005