Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Polonia-Pogoń - 14/09/2004 15:14
Po 3 punkty do stolicy?? Jaki skład, jaka taktyka, jakie ustawienie?? I ile osób wybiera się do Warszawy?? Moj typ Polonia 2-3 Pogoń.
|
Czy wygrywasz, czy nie Ja i tak kocham Cie Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin Mks !!
|
|
|
|
|
Odp: Polonia-Pogoń - 14/09/2004 15:38
> a moze kto jedzie i jak ?
tylko tym razem znow (vide.wyjazd do Grodziska) nie zachowajcie sie jak gowniarze i nie krzyczcie glosno na forum, kto czym, jak i o ktorej jedzie, wszystkie sprawy tego typu załatwiac na gg
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia-Pogoń - 14/09/2004 16:48
MAM NADZIEJE ŻE POGOŃ WYGRA TEN MECZ CHOCIAŻ 2:1!!!!!BO JAK NIE TO KONIEC NASZYCH MARZEŃ O DOBRE MIEJSCE W EKSTRAKLASIE!!!!
|
ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!
|
|
|
Odp: Polonia-Pogoń - 14/09/2004 17:24
jest to najwyzszy czas zeby zaczac zbierac punkty bo moze byc naprawde nieciekawie w najblizszych 4 meczach zdobycie 10 punktów jest naprawde mozliwe jesli nie bedzie dalej tak wielkich problemów kadrowych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia-Pogoń - 14/09/2004 18:20
Narazie zajmujemy ostanie miejsce w tabeli egzekwo z GKS-em O_O !
Czas z tym skończyć i przywieżć z Warszawy 3 punkty. Obstawiam nasze zwycięstwo nieważne ile.
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia-Pogoń - 14/09/2004 19:31
> > a moze kto jedzie i jak ?
>
> tylko tym razem znow (vide.wyjazd do Grodziska) nie zachowajcie sie jak gowniarze i nie krzyczcie glosno na forum, kto czym, jak i o ktorej jedzie, wszystkie sprawy tego typu załatwiac na gg
> pozdro
przypominam ze w weekend jest meczyk przyjazni Lech-Craxa wiec jak to kolega napisal,zalatwiajcie lepiej te sprawy na privieeeeeeeeeeee pozdro.
|
WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
|
|
|
Odp: Polonia-Pogoń - 14/09/2004 20:05
Obstawiam 2:1 dla Pogonii i obym miał racje
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|