Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Pogoń Vs Wisła - 27/08/2004 11:45
Yow
Ciekaw Jestem Jaki Wynik będzie z Wisełką ja obstawiam 2 : 2 remis mamy szanse ale z dobrym ustawieniem 4 4 2 mysle że takie bedzie najlepsze na wisłe a jakie wy macie zdanie o tym ?
|
:saburn: " Jesteśmy Zawsze Tam Gdzie Nasza Pogoń Gra" :saburn:
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 27/08/2004 11:53
nie za wcześnie z tym tematem? do meczu ponad 2 tygonie...
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 27/08/2004 12:15
Do meczu z Wisła jeszcze kupa czasu , może się wiele wydarzyć , nie wiadomo w jakich składach wystapia obie drużyny . A skuter idac twoim tokiem myslenia to może obstawimy cała rundę jesienna ??
|
:
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 27/08/2004 12:26
Clopak poprostu ciekawie debiutuje na forum Co do meczu to wielka niewiadoma... Zalezy dla kogo zagra Radek i Maciek Jesli poczuja sie "Portowcami" moze byc ciekawie
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 27/08/2004 12:47
> Clopak poprostu ciekawie debiutuje na forum Co do meczu to wielka niewiadoma... Zalezy dla kogo >zagra Radek i Maciek Jesli poczuja sie "Portowcami" moze byc ciekawie 
Po odpowiednim przywitaniu przez kibiców na pewno poczują sie Portowcami. 
|
Goleniów z Pogonią
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 27/08/2004 15:23
Grz Pogoń może w sumie wygrać bo kiedyś przecież grali z majdanem i widzą jak mu strzelac i kiedyś mówili żeby majdanowi strzelac z daleka bo majdan nie widzi jak leca piłki z daleka     
|
:saburn: " Jesteśmy Zawsze Tam Gdzie Nasza Pogoń Gra" :saburn:
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 27/08/2004 16:23
> Grz Pogoń może w sumie wygrać bo kiedyś przecież grali z majdanem i widzą jak mu strzelac i kiedyś mówili żeby majdanowi strzelac z daleka bo majdan nie widzi jak leca piłki z daleka      
taaa tylko , ze w obecnej Pogoni gra tylko jeden zawodnik , ktory wystepowal z Radkiem , a mianowicie Olo , a co do wyniku to ja zanim obstawie poczekam jakis tydzien 
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 28/08/2004 00:43
> taaa tylko , ze w obecnej Pogoni gra tylko jeden zawodnik , ktory wystepowal z Radkiem , a mianowicie Olo
I tu się mylisz. Jest jeszcze Bugi   i chyba Batata, ale co do tego ostatniego nie jestem pewien.
|
Babilon Team
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 28/08/2004 03:46
> Grz Pogoń może w sumie wygrać bo kiedyś przecież grali z majdanem i widzą jak mu strzelac i kiedyś mówili żeby majdanowi strzelac z daleka bo majdan nie widzi jak leca piłki z daleka      
Majdan sie pisze z duzej litery 
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 28/08/2004 09:45
>
> > taaa tylko , ze w obecnej Pogoni gra tylko jeden zawodnik , ktory wystepowal z Radkiem , a mianowicie Olo
>
> I tu się mylisz. Jest jeszcze Bugi   i chyba Batata, ale co do tego ostatniego nie jestem pewien.
hehe maly błedzik 
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 28/08/2004 17:04
> >Majdan sie pisze z duzej litery 
>
> Jeśli jużmamy być drobiazgowi, to nie ma liter dużych, bo są wielkie! :biglaugh: 
>
>
i mówi się nie z wielkiej litery tylko wielką literą
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 28/08/2004 17:30
>
> > taaa tylko , ze w obecnej Pogoni gra tylko jeden zawodnik , ktory wystepowal z Radkiem , a mianowicie Olo
>
> I tu się mylisz. Jest jeszcze Bugi   i chyba Batata, ale co do tego ostatniego nie jestem pewien.
Batata tez gral w sezonie w ktorym Pogon zdobyla v-ce mistrzostwo A Matlak? Skoro jest wychowankiem MKSu to tez powinien grac
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 28/08/2004 21:48
niezawczesnie na net temat
to daje taemt
        obstawiamy wynik POGOŃ - LEGIA 14 października 2010r.        
będzie 2:1    
wiara spod balkonu wymiata co nie SKUTER :
|
Walczyć Pogoń Walczyc...
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-