Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Kto zostanie najlepszym strzelcem Euro ?? - 28/05/2004 20:23
Kto zostanie najlepszym strzelcem Euro ?? , trudne pytanie rzadko się zdaża ,że zostają królem największe gwiazdy, więc czekam na ciekawe propozycje.
PS. Pamiętacie takiego Ruska za Bekdasa chyba Salenko czy jakoś tak przecież to był król strzelców z MŚ 94 w jednym meczu zdobył 4 czy 5 bramek a reszta kariery marna. Po prostu mecz życia
|
:
|
|
|
Odp: Kto zostanie najlepszym strzelcem Euro ?? - 28/05/2004 22:15
Wtedy Rosja wygrała z Kamerunem 6:1 i Salenko strzelił 5 bramek a później jeszcze jednego gola Szwecji i był królem strzelców razem ze Stoichkovem.
Nie wiem czy jest sens zakładania tego tematu skoro jeden temat o Euro jest już założony.
Można by w nim poruszyć również kwestię króla strzelców. [Ostatnio edytowane przez qbajag: 2004-05-28 22:16]
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto zostanie najlepszym strzelcem Euro ?? - 26/06/2004 15:01
Najpierw byłem przekonany że Rooney ale teraz myśle że albo Ruud albo Baros
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto zostanie najlepszym strzelcem Euro ?? - 28/06/2004 12:35
Z tego co widzieliśmy w ostatnich spotkaniach możnaby typować Milana Barosa na króla strzelców, jednak nie przekreslałbym też szans van Nistelrooy'a...Ale jak Nedved i Poborsky dalej będą tak kapitalnie podawać piłki Barosowi, a Czesi znajdą się w finale ( w co raczej ciężko wątpić) to kto wie...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
- 1
- 2
-
|