Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Pogoń - Radomsko -przyjmujemy typy... - 24/04/2004 23:11
Otwieram nasz bukmacherski kacik :
Ja sadze ze jak dotad oby dwie druzyny sa glownymi kandydatami to awansu do 1 ligi i to raczej miedzu nimi rostrzygnie sie walka o mistrzostwo.
Osobiscie stwierdzam ze jezeli zabraknie Grzegorza Matlaka to bedzie bardzo nieciekawie no i jezeli zagramy tak jak z Ruchem to ciezka nas widze..
Oki moj typ to
2:1 dla POGONI po bardzo ciezkim meczu z bardzo emocjonujaca koncowka!! [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-04-24 23:52]
|
MW'03
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Radomsko -przyjmujemy typy... - 25/04/2004 01:28
No będzie ciekawie tym bardziej że i Pogoń i RKS dzisiaj przegrały ! Po ciekawym meczu 2-1 dla granatowo-bordowych
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
Odp: Pogoń - Radomsko -przyjmujemy typy... - 25/04/2004 01:45
Po raz pierwszy od bardzo dawna, typuję optymistycznie.
Pogoń - Radomsko 4:1. Dla nas strzeli Bugi (x2), Olo i Sergio. Myślę, że Pogoń rozstrzygnie sprawę w pierwszej połowie - spodziewam się co najmniej 3:0 do przerwy. Radomsko strzeli w samej końcówce, przy stanie 0:4.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Radomsko -przyjmujemy typy... - 25/04/2004 11:53
Będzie to bardzo cięzki,zacięty i ważny mecz . Przegrana Radomska oznacza dla tego klubu koniec walki o ekstraklase więc będą gryżli trawe . Natomiast my musimy zmazac plame po meczu w Chorzowie i nie mozemy dopuścic chociaz nawet do remisu na naszym stadionie , skoro mamy problemy z wyjazdami to musimy wszystko wygrywać u siebie.
Mecz będzie zapewne wielkim widowiskiem , jednakże takie atuty jak : wypoczęcie , własny stadion , piłkaże , 15 tys kibiców przemawiają za Pogonią i nieważne ile ale myśle że zwyciężą Portowcy
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Radomsko -przyjmujemy typy... - 25/04/2004 13:04
po porażce z Ruchem, będą sie napewno starali o jak najszybsze strzelenie bramki i myślę, że Sergio strzeli na początku, później Rks będzie sie starał zaatakować, a nasi z kontry strzelą na 2:0.A w drugiej połowie raczej nic się dziać niebędzie.Tak wiec ja obstawiam 2:0 dla Naszych
|
Pogoń The Best Tak Było I Jest
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|