Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 13:35
juz w najbliższą sobote Pogoń gra z Ruchem ! stawiam wynik 2:1 dla Pogońi chociaż obawiam sie ze bedzie remis gdyz ruch zazwyczaj remisuje z wszystkimi !! jesli uda nam sie wywieść z chorzowa 3 punkty to bedzie to duzy krok do ekstraklasy !!
typujcie wynik meczu i opinie na jego temat !!
ile osób planuje wyjazd do chorzowa ?? i czy bedzie samochodowy wyjazd
|
PS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 13:55
Innego wyniku niż zwycięstwo Portowców nie przyjmuje A co do wyniku to 0-2 po golach Moskalewicza i Bataty [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-19 13:56]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 14:33
Ja mówie że po ciężkim meczu 2-0
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 14:51
Hmm... Ruch jest zdesperowany, ostatnia porażka npewno wymusi czynnik mobilizujący przed własną publicznością. Pogoń w cugu jedzie po kolejne zwycięstwo aczkolwiek coś nie gra z końcówkami meczów to oznacza remis ale w przypadku dość oryginalnego ustawienia Pogoni oraz atutów szybkościowch (ważne w grze z kontry) w osobach chociażby "Ola" czy "Bugiego" Pogoń wygra spotkanie 2:1. Pogoń jako pierwsza uzyska prowadzenie w pierwszych 20 minutach, druga brameczka dla Nas padnie w pierwszych 20 minutach drugiej połowy. No i bramka honorowa dla gospodarzy padnie od 80 do 90 minuty meczu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|