Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Mecz rundy wiosennej I ligi Wisla-Legia - 11/04/2004 12:22
Juz w najblizsza sobote 17.04 na stadionie Wisly w Krakowie odbedzie sie mecz rundy wiosennej Wisla - Legia. Jaki wynik obstawiacie??
Moj typ to:
pesymistyczny 1:1
optymistyczny 1:3
P.S. Wesolych Świat
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
Odp: Mecz rundy wiosennej I ligi Wisla-Legia - 11/04/2004 12:27
no to juz za tydzien mecz prawdy i mecz sezonu w ktorym zwyciestwo ktorejs z druzyn moze miec kolosalne znaczenie w walceo mistrzostwo .wydaje sie ze Legia mimo ze to jest mecz na wyjezdzie powinna jak najwiecej atakowac do widac ze obrona Wisly jest w slaej formie skoro daje sobie strzelic 4 bramki przecietnie grajacej Wisle Plock .. mysle ze remisu nie bedzie wiec 2-1 lub 1-2 obstawiam. Pozdro dla Legionistow!
moze to byc tez mecz sezonu rowniez od strony Ultras!
p.s Zezik nawzajem [Ostatnio edytowane przez Boberek: 2004-04-11 12:28]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
Odp: Mecz rundy wiosennej I ligi Wisla-Legia - 11/04/2004 14:22
Tylko Legia!!!! Meczyk sie zapowiada elegancko pod kazdym wzgledem... Podobala mi sie wypowiedz Frankowskiego po meczu w Plocku, mowil ze jesli chodzi o wynik to jest to wielka niewiadoma (moze dla niego pewnie mu chodzilo ze nie wie ile przegraja ) Do boju Legia!!
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecz rundy wiosennej I ligi Wisla-Legia - 11/04/2004 14:51
Dla ciekawości podam że Wisła nie przegrała meczu na swoim stadione od 36 meczy ostatni raz zadżylo się to w 2001 roku z KSZO. Mam nadzieje że Legii uda się w końcu przełamać tą passe
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
Odp: Mecz rundy wiosennej I ligi Wisla-Legia - 11/04/2004 15:55
stawiam 2-1 bądź 1-1 lub 1-0. Wydaje mi się że jak Wisła przegrywała 4-1 i doprowadziła do remisu i nie ich podstawowym składem to wydaje mi się że to duży wyczyn. jak zagra podstawowa jedenastka Wisły bez KUkielki bo kontuzja to mecz na pewno bedzie zajebiscie ciekawy. wolałbym aby wygrała Legia ale patrze realistycznie.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|