Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: typujemy Pogoń-ŁKS - 14/03/2004 11:13
5-1 i koniec dobrej passy ŁKS-u a co do widzów to ok.15tys przy dobrej pogodzie
P.S.: Ciekawe jak zaprezentują się na "starych śmieciach" Kosmalski, Mysona, Godras i Przybyszewski
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-03-14 11:23]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: typujemy Pogoń-ŁKS - 14/03/2004 11:21
no no widze ze duzy optymizm w was panuje ....ale nie zapominajmy o naszych bylych zawodnikach w ekipie LKS -Kosmalski ,Godras,Mysona . moim zdaniem nie bedzie to latwy mecz poniewaz LKS nie jest wcale taki slaby szczegolnie po wczorajszym wygranym meczu z Belchatowem ale go wygramy na trybunach bedzie okolo 18 tysiecy przy dobrej pogodzie [Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-03-14 11:24]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
Odp: typujemy Pogoń-ŁKS - 14/03/2004 11:33
ja to mam szczęście jak zwykle nie będe mógł iść na mecz bo mam turnirj w białogardzie 
wynik 2:0 dla Pogońi
|
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
|
|
|
|
|
Odp: typujemy Pogoń-ŁKS - 14/03/2004 11:35
Wynik z Aluminium dobrze wytypowałem więc obstawiam że ten mecz z ŁKS-em wygramy 5-1 a bramki strrzelą: 2 Batata, Bugaj,Moskalewicz oraz Łabędzki a dla ŁKS Kosmalski a widzów jak będzie dobra pogoda może przyjść nawet tyle ile było jak graliśmy z Cracovią  
Wyjściowy skład Pogoni Wyparło-Matlak,Masternak,Julcimar,Michalski-Łabędzki,Biliński-Moskalewicz,Batata,Gajewski-Bugaj [Ostatnio edytowane przez Paweł17: 2004-03-14 11:42]
|
Jedno serce jeden klub POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
Odp: typujemy Pogoń-ŁKS - 14/03/2004 13:13
> 1:0
Zgodze sie z VAsylem z tego wzgledu ze ŁKS ma dobra passe tym bardziej ze ejst to dopiero poczatek rundy wiosennej i napewno Pogon nie ejst jeszcze w swoim normalnym mecz,a jelsi chodzi o widzow to licze na komplet.pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|