Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Typujemy Aluminium-Pogoń - 03/03/2004 17:33
10 dni do rozpoczęcia meczu,myśle że możemy zacząć typować wynik i skład w jakim wybiegnie portowa jedynastka.
mój typ to Aluminium 0-2 Pogoń
Wyparło - Magdoń,Masternak,Julcimar,Napierała - Biliński,Kazimierczak- Matlak,Batata,Parzy - Bugi [Ostatnio edytowane przez BoRyS: 2004-03-03 20:37]
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
Odp: Typujemy Aluminium-Pogoń - 03/03/2004 17:59
ALuminium - Pogoń 0:3
Bramki: Bugaj, Kaźmierczak, Matlak
Skład: Wyparło - Julcomar, Masternak, Magdoń, Celeban - Matlak, Łabędzki - Moskalewicz, Kaźmierczak, Batata - Bugaj
Ja osobiście postawiłbym na zdolnego Celebana, bo powinien na początek "ogrywać się" z mniej renomowanymi przeciwnikami i zagrać w tym meczu przynajmniej 45 minut. Ale pewnie i tak od pierwszych minut zagra Michalski albo Parzy
A co do zmian w trakcie meczu, zakładając że Pogoń remisowała by po pierwszej połowie, zmieniłbym Moskalewiczai na Gajewskiego (moim zdaniem dżokera w naszej drużynie )
Ale wszystko i tak w rękach naszych trenerów i nogach naszych piłkarzy... Pozdro [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-03-03 18:00]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Aluminium-Pogoń - 03/03/2004 20:11
Ja mysle ze bedzie 0;0 lub 0;1 najwyzej,bo Pogon nie potrafi zbytnio grac na wyjazdach,taki sam scenariusz widzi mi sie w Gorzycach.Obym sie mylil i zebysmy wygrali bez problema
|
,,Vi är överallt,,- POGON
|
|
|
Odp: Typujemy Aluminium-Pogoń - 03/03/2004 20:52
Moj typ to 0:2
Bramki : Bugaj,Masternak(staly fragment gry , glowa)
Sklad Pogoni : Wyparlo - Matlak,Masternak,Michalski-Moskalewicz,Biliński,Łabędzki,Andruszczak-Batata-Bugaj,Gajewski...jednak dobrze jest pobawic sie w trenera
Widzów: okolo 1000..w tym 200 ze SZCZECINA [Ostatnio edytowane przez kozuch: 2004-03-03 20:56]
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Aluminium-Pogoń - 04/03/2004 08:28
> Moje typy:
98 Kibicow MKSu nie bedzie w stanie stac na nogach
23 kibicow
> zawroci psiarnia za promocje w Biedronce 
10 kibicow MKSu usiadzie na
> trybunie gospodarzy
1 Kibic MKSu nie wroci z Konina bezposrednio do Szczecina
> 
Rozumiem, że tym jednym jesteś ty?? Pojedziesz do Płocka, czy zabiorą cie np w Poznaniu na wytzreźwiałke, bo okurat będać tak pijany wypadłeś na dworcu z pociągu.
Ja doddam jeszcze jeden typ. No może 2
23 kibiców Pogoni będzie miało problemy z żołądkiem....(cos im zaszkodzi)
4 kiboli będzie wracać dłużej niż wszyscy bo ich krążownik szos nie pozwoli na szybszą jazdę....
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Aluminium-Pogoń - 04/03/2004 17:29
Według mnie Pogoń wygra 1-3 a bra mki strzelą Batata Bugaj i Moskalewicz.
Wyjściowy skład: Wyparło - Matlak Masternak Julcimar Michalski - Moskalewicz Batata Łabędzki Biliński Parzy - Bugaj
|
Jedno serce jeden klub POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
Odp: Typujemy Aluminium-Pogoń - 04/03/2004 20:03
> Borys nie sadzisz ze temat zalozony zdecydowanie za wczesnie?!?!?!
pozdro
Czyja wiem ? Do meczu zostalo tylko 9 dni ....
pozdro.
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|