Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: typujemy mistrza 3 ligi !!! - 02/01/2004 22:24
> ja stawiam na zorze dobrzany!!
borsuk a tak przy okazj gratuluje 1000 postow!!!
> oby tak dalej
pzdr macieq
dobre...trzeba było dalej zakładać tematy o borsuku heheh, on ma chyba narazie 999 postów ale gratulacje się należą!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
Odp: typujemy mistrza 3 ligi !!! - 02/01/2004 23:35
no ma 999 chcailem zeby sobie nabil 1000 na moim temacie jakos tak bardziej uroczyscie ale macieq mu chyba pozadzroscil i stwierdzil ze to typowy temat do nabijania postow. pewnie ma racje wkoncu jest adminem czy kims tam a kogos niemadrego chyba by na tym stanowisku nie zatrudnili
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: typujemy mistrza 3 ligi !!! - 03/01/2004 12:01
Hehehe....dzieki za gratulacje w koncu 1000 postow w rozlozeniu na 3 lata to nie tak duzo
A co do III ligi to wygra ja Zorza ( nie ma innego wyjscia) a na drugim miejsciu bedzie Flota...
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: typujemy mistrza 3 ligi !!! - 03/01/2004 13:19
sercem jestem z zorza dobrzany aczkolwiek duze szanse ma druzyna prowadzona przez Jakółcewicza-ostatnio byl 2 trenerem lecha--ble ble ble-ale w sumie to nasz ziomal kariere zaczynal w arkonii kiedy to jescze grala pare klas wyzej
ale jednak i hope soo that the winner will be ZORZA!
|
|
|
|
Odp: typujemy mistrza 3 ligi !!! - 03/01/2004 13:21
oj oj oj male sprostowanko zapomnialbyz ze ostatnio rozmawialem z bylym graczem Pogonii i takze zorzy i podobno w klubie zle sie dzieje i sie nieco sypie jak to bywa w tej naszej spolecznosci miasto nie ma kasy na klub...smutne ale zbyt czeste i praWDZIWE
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: typujemy mistrza 3 ligi !!! - 03/01/2004 13:57
Ja mówie że flota
A w 4 lidze fajnie jakby Arkonia  ale mało prawdopodobne a szkoda [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-03 13:58]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|