Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 27/12/2003 19:02
Ja mówię że mniejwięcej tak :
1. Ljoekaelsoey
2. Małysz
3. Ahonen
4. Hannavald
Ewentualnie jakaś zmiana kolejności...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 27/12/2003 19:14
Małysz ma pewne szanse ale Ja osobiście typuje Sigurda Pettersena na zwycięzce 4 skoczni w tym roku.
Może wygrać też Ahonen choć mam nadzieję że on tego nie wygra. [Ostatnio edytowane przez qbajag: 2003-12-27 19:14]
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 27/12/2003 20:43
> Co do niedawno rozegranych mistrzostw polski w skokach
> narciarskich to kilku młodych zawodników może w przyszłości zastąpić Adama ...
fakt te mistrzostwa Polski (w skokach narciarskich ) były pokazem młodych i uzdolnionych zawodników, jak ten many co 3 miejce mial, ile on lat miał 16 czy 17?
|
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 27/12/2003 20:52
mnie osobiscie tylko wkurwia to ze Tajner trzyma w tej kadrze i faworyzuje niektorych zawodnikow jak w tam tym sezonie Skupien Mateja a w tym sezonie faworyzuje swego synka Tonia i Pochwale powedzmy sobie szczerze oni sa Slabi i juz dostali swoja szanse. w kadrze powinni zsotac Malysz i mimo wszystko Bachleda i do tego wziasc 2 lub 3 mlodych i dac im szanse na zmiane w konkursach pucharu swiata np. Wojtek Tajner (dobrze ze go wzial na TCS) Rutkowkiego to wlasnie w tych mlodych chlpakach w wieku 14-17 lat pownnismy szukac nastepcow Adama!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 27/12/2003 21:11
> Małysz lub któryś z tej 4 :
-hanavald
-Hautameki
-Ahonen
-Mateja
> 
Pozdro 
Ekil tak dla INFORMACJI Mateja nie jedzie na TCS a skład to:
1 Małysz
2 W.Tajner =]
3 T.Tajner
4 M.Bachleda na zmianę za Tonio Tajnera w Garmisch Partenkirchen
PS.Ja bym zabrał zamiast Tonia Mateusza Rutkowskiego
Dziękuje za wyczerpującą wypowiedź
[Ostatnio edytowane przez ble: 2003-12-27 21:21]
|
[ocenzurowano głupote autora]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 27/12/2003 22:17
Wydaje mi sie iz Adas jesli bedzie prezentował dalje taka forme jak dotychczas to nieodegra zbyt wielkiej roli w tym turnieju zycze mu jednka zeby sie przełamał i wreszcie ucieszył cała Polske jak to miało miejsce w poprzednich sezonach
|
|
|
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 27/12/2003 23:24
No oczywiście bardzo fajnie by było, jakby Adam wygrał chociażby 1 z 4 konkursów, bo o wygranie całego Turnieju to chyba się nie pokusi Moim zdaniem sporo szanse ma Ahonen...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2