Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Skoki Narciarskie sezon 2004 - 16/12/2003 18:13
Stypa na tym forum... meczy Pogońi niema w telewizjji ostatni mecz był w niedzielę (nasza reprezentacja) no i trzeba czekać do Marca
Ale teraz wszyscy zapewne oglądają skoki narciarskie...
Zatem jak uważacie czy Małysz poraz kolejny zdobędzie puchar świata
Ja myśle że oczywiście tak 
Uważam też że w tym roku poprawi się Bachleda
A pierwsza 3 pucharu świata będzie wyglądać tak:
1. Małysz
2. Hannavald (nielubie go ale on jak zwykle pewnie będzie miał objawienie)
3. Ktoś z tych : Ljoekelsoej, Ingerbrigtsen, Hoelwarth, M. Hautameki
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
Odp: Skoki Narciarskie sezon 2004 - 16/12/2003 18:34
Narazie pogoda wygrywa wiekszosc zawodow ,a szkoda bo w telewizji znow co roczny replay tych samych filmow na swieta -co za syf,niemogli by wydac pare zlotych na kilka premier ,za co my placimy !! ,wiec juz wole obejrzec te skoki chociaz na zywo sa
|
|
|
|
Odp: Skoki Narciarskie sezon 2004 - 16/12/2003 19:50
> Narazie pogoda wygrywa wiekszosc zawodow ,a szkoda bo w telewizji znow co roczny
> replay tych samych filmow na swieta -co za syf,niemogli by wydac pare zlotych na
> kilka premier ,za co my placimy !! ,wiec juz wole obejrzec te skoki chociaz na
> zywo sa 
w tym roku napewno znowu puszcza jakiegos kevinka i jest luuzzz , a co do skokow to dopiero poczatek i jeszcze nic nie wiadomo ...
a ten caly Tejner to nie nadaje sie na trenera reperezentacji polskich skoczkow , on tylko ma ta posadke dzieki Malyszowi , dlaczego inni polscy skoczkowie nie lataja tak daleko jak Adam ? Np. tacy norwegowie , przyszedl do nich Koyonkowski (czy jak to sie tam pisze ) i odrazu chlopcy zaczeli skakac : Petersen , Roumoren itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Skoki Narciarskie sezon 2004 - 17/12/2003 18:39
1Małysz
2Hannawald
nie wiem jak obstawiac nie wiem jaka kto ma tera forme ale co do 2 ierwszych pewny jestm, a co do Bachledy do życze mu by załapał forma i pozdobywał sporo punktów, no bo w końcu Małysz nie może być zawsze sam...
|
|
|
|
|
|
Odp: Skoki Narciarskie sezon 2004 - 22/12/2003 08:15
Jeśli warunki pogodowe będą dalej takie, że uda się przeprowadzić co drugi konkurs, a jak już się uda, to wygra ten, który będzie miał najlepsze warunki do skakania, to wygrać może praktycznie każdy. Oczywiście fajnie by było, gdyby Małyszowi znowu się udało, ale coś tak czuję, że w tym sezonie ta wspaniała passa się zakończy (obym się mylił)...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: Skoki Narciarskie sezon 2004 - 22/12/2003 12:17
Mówiłem że Ljoekelsoey będzie wysoko...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Skoki Narciarskie sezon 2004 - 24/01/2004 09:12
Dla mnie i tak Małysz już wygrał, nawet jeśli nie zwycięży w tym sezonie...
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
Odp: Skoki Narciarskie sezon 2004 - 24/01/2004 10:58
Mnie denerwuje taka nagonka na Malysza w mediach np. Małysz znów poza podium!, Małysz bez formy! itd. Nie można mieć 4 rok z rzędu życiowej formy, a skoki narciarskie stały się ciekawsze, bo pretendentów do Kryształowej kuli jest przynajmniej 7.
|
|
|
|
|
|
Odp: Skoki Narciarskie sezon 2004 - 24/01/2004 11:55
> Mnie denerwuje taka nagonka na Malysza w mediach np. Małysz znów poza podium!,
> Małysz bez formy! itd. Nie można mieć 4 rok z rzędu życiowej formy, a skoki
> narciarskie stały się ciekawsze, bo pretendentów do Kryształowej kuli jest
> przynajmniej 7.
Dzienikarzyby muszą coś pisać, nie mogą teraz dawać tutułow Małysz jest wielki, więc najlepiej po nim pojechac, żeby gazetki się nadal sprzedawały...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
- 1
- 2
-
|