Autor |
Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: U21 Polska-Białoru¶ 0:4 i po olimpiadzie.... - 19/11/2003 20:32
Ja przed dwumeczem stawiałem 1:1 na Białorusi i 3:1 we Wronkach.
Po meczu w Mińsku utwierdziłem się w przekonaniu o awansie Polaków.
Ale to co dzi¶ zobaczyłem...zreszt± i tak nie do końca bo przy stanie 2:0 przestałem ogl±dać.
I w sumie niczego chyba nie straciłem.
Str±k to miał wej¶cie smoka normalnie.A Burkhard był żałosny.
No i te głupie faule...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
Odp: U21 Polska-Białoru¶ 0:4 i po olimpiadzie.... - 19/11/2003 20:50
Zenada! Jedyny godny wyroznienia byl Kuszczak! Tylko nie wiem co zlego zrobil Kowalczyk ze tak na niego naskakujecie... Ze karnego nie strzelil? Kazdemu sie zdaza. A czerwona? Ja tam nie widzialem w tym meczu dwoch zoltych dla niego (szczegolnie tej pierwszej). Sedzia sie zakrecil lekko, bo chwile po tej czerwonej dla Kowalczyka powinna byc czerwona dla bialorusina...
|
|
|
|
Odp: U21 Polska-Białoru¶ 0:4 i po olimpiadzie.... - 19/11/2003 21:09
Zgadzam się z Qcem co do Kuszczaka.
A co do Kowalczyka to przecież karnego mógł strzelać kto inny i też nie trafić wiec nie wiem czemu tak wszyscy na niego wsiedli.
A co do kartek to pierwsza byla sluszna a druga chyba nie ale takie jest moje zdanie.Pierwszy karny to totalna pomylka sedziego a jeden z bialorusinow(ten najlepszy nie pamietam jak sie nazywal)to juz przed kowalczykiem powinien miec czerwona.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: U21 Polska-Białoru¶ 0:4 i po olimpiadzie.... - 19/11/2003 21:42
Zal i czarna rozpacz mnie ogarnela ..
co to byl za zespół ? to byli ci Polacy ktorzy nie przegrali meczu w grupie ??
straszie sie zawiodlaem ..ale coz
cala druga linia fatalna !!!! a najgorsz Burkhard co on robil tak dlugo na boisku, po 5 minutach nadawal sie do zdjecia
najlepszy bramkarz Kuszczak .. dzieki n iemu nie przegralismy jeszcze wyzej
reszta ponizej oczekiwan no moze jeszcze Jeleń cos tam szarpał
wstyd i hańba ...tfu
teraz trzeba szukac nowych chlopakow i przygotowywac ich na nastepna olimpiade ..ale tak zeby nie poprzewracało im sie w glowach i nie stali sie gwiazdeczkami ...
|
POGOŃ WALCZˇCA , POGOŃ WALCZˇCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
|
|
Odp: U21 Polska-Białoru¶ 0:4 i po olimpiadzie.... - 19/11/2003 22:09
Nic sie nie stalo....
W sumie to sie stalo. 
Szkoda, naprawde szkoda,
nie wiem co sie stalo z Burkhardtem? co z Madejem :/
A Kowalczyk to dobry obronca - kazdemu moze poprostu nie wyjsc 1 czy 2 mecze.
Ja bym go nie obwinial o porazke - przegral caly zepsol a nie Kowalczyk
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
Odp: U21 Polska-Białoru¶ 0:4 i po olimpiadzie.... - 20/11/2003 00:40
> Zenada! Jedyny godny wyroznienia byl Kuszczak! Tylko nie wiem co zlego zrobil
> Kowalczyk ze tak na niego naskakujecie... Ze karnego nie strzelil? Kazdemu sie
> zdaza. A czerwona? Ja tam nie widzialem w tym meczu dwoch zoltych dla niego
> (szczegolnie tej pierwszej). Sedzia sie zakrecil lekko, bo chwile po tej
> czerwonej dla Kowalczyka powinna byc czerwona dla bialorusina...
Bo grał zało¶nie w obu meczach. Karnego w Minsku nie strzlił, mogę mu wybaczyć. Ale czerwieni?? Co za człowiek maj±c na koncie żółt± tak ryzykuje w meczu o tak± stawkę (nie ważne czy zasłużenie czy nie -)??
Przecierz k. wiedział, że ten sędzia się na patyczkuje. Bez wahania podejmuje decyzje. Co z tego, że było 0:1. Ale osłabienie drużyny było przełomowym momentem, A y mówisz mi, że to nic takeigo. Przecierz mógł odpu¶cić t± sytuacje, nawet jak Białorusini wykorzystaliby j±, zawsze graj±c w 11 jest łatwiej nadrobić straty. Jeste¶ żałosny ze swoj± wypowiedzi±.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
Odp: U21 Polska-Białoru¶ 0:4 i po olimpiadzie.... - 20/11/2003 12:59
żenada.. szkoda gadać...już my¶leli ile zarobi± pewnie sobie na mistrzostwach..a nie porozumienie to gra Str±ka zawinił przy 2 i 3 bramce dl Białorusi.. no nic sprawdza sie dalej tradycja w meczach o nic wygrywamy a w meczach o wszystko już idzie nam do dupy.. ebz kitu przydał by sie psycholog do kadr po chujowo z psych± chyba jest...
|
Jedno brzmienie tysi±ca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
Odp: U21 Polska-Białoru¶ 0:4 i po olimpiadzie.... - 20/11/2003 13:02
przez te trabki niedalo sie ogladac meczu, odpuscilem sobie i wylaczylem tv, jaki doping taka gra, albo odwrotnie..., wronki nie dorosly jeszcze do meczu reprezentacji, to tyle.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|