Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Nowy piłkarz w pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sebuś
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8023 dni

Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 06:48
Z dobrze poinformowanego źrórła dowiedziałem się że piłkarzem Pogoni jest od niedawna niejaki BATISTA. Przyjechał w niedziele czy gdzieś tak z łodzi z żoną i trzy letnią córeczką. Czy ktoś może wie więcej o tym piłkarzu??

ONLY POGOŃ SZCZECIN
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8071 dni

Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 10:52
Może to Fernando Maia Batista, grający niegdyś w ŁKS i Piotrcovii... Oczywiście ze szkółki Ptaka. Ale mam nadzieję, że to nie on. To słabiutki piłkarz...

ZDR
Kibic
Na forum od 8265 dni

**

Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 11:58
> Może to Fernando Maia Batista, grający niegdyś w ŁKS i Piotrcovii... Oczywiście
> ze szkółki Ptaka. Ale mam nadzieję, że to nie on. To słabiutki piłkarz...

no nie wiem czy taki slabiutki bo jak gralem w cm4 wlasnie piotrcovia to dobrze szarpal

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8071 dni

Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 12:40
> no nie wiem czy taki slabiutki bo jak gralem w cm4 wlasnie piotrcovia to dobrze szarpal

Hmmm... A w CM 01/02 dobry był Harasimowicz :P
Tak całkiem serio, to z moich informacji wynika, że to jeden ze słabszych produktów szkółki MSP-Ptak.
W zeszłym sezonie Piotrcovii grał dość regularnie, na bocznej pomocy. Zobaczymy, może to jednak wartościowy piłkarz. Chociaż wolałbym jakiegoś obroncę :/

[Ostatnio edytowane przez shawn: 2004-03-28 21:18]

bleble
Kibic
Na forum od 7985 dni

Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 16:46
Ale Poco nam pilkarze ktorzy grali juz kiedys za Ptaka i jak mowicie sie nie sprawdzili ??

sebuś
Kibic
Na forum od 8023 dni

Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 16:54
> Może to Fernando Maia Batista, grający niegdyś w ŁKS i Piotrcovii... Oczywiście
> ze szkółki Ptaka. Ale mam nadzieję, że to nie on. To słabiutki piłkarz...
Tak to na 100% Fernando Maia Batista
A wiem to bo zapisał dziecko (dziewczynke) do przedszkola u mojej znajomej. Ma juz chate i przyniósł zaświadczenie że jest piłkarzem Pogoni.
Będe go molestował o koszulke :)
Do zobaczenia w piątek o 20,00 na Zagłębiu

ONLY POGOŃ SZCZECIN
Mick
Kibic
Na forum od 7989 dni

Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 17:48
ej no farciarz może bedzie miał koszulka Pogoni za friko :P tez chcem :D ale tak serio mam nadzieje że nawet jeśli bedzie grał za słabo na 1 skład to wzmocni i to pożądnie nasze rezerwy :)

Obrazek jpg wstawiony na forum
--
Kibic
Na forum od 8589 dni

Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 19:10
batista to pilkarz piotrcovi i lks jest ze szkolki ptaka i gra w rezerwach i o ni eprzyszed ltylko jz udawno tu gral ! (sebus troche masz spoznione infa)

mauy
Kibic
Na forum od 8824 dni

Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 19:37
Musial juz byc dawno w szerokiej kadrze Pogoni, bo w najnowszym 2003/2004 Managerze (jeszcze sie "piecze" ;P; a ja juz to mam ;) ) jest juz w rezerwach.

Ale to chyba slaby pilkarz ;P

..::..
max_dal
Kibic
Na forum od 8006 dni

Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 21:05

no
> nie wiem czy taki slabiutki bo jak gralem w cm4 wlasnie piotrcovia to dobrze
> szarpal

CZy ty jeseś jebnięty że porównujesz piłkarza do komputera...
sam gram w CM-a a tam kaczorowski jest zajebisty... a tu
w cm-ie zdobyłem min wisłą ligę mistrzów z nikim z obcokrajowców we składzie....

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8020 dni

Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 22:27
jak wiesz to z tak dobrze poinformowanego zrodla to na chuj sie pytasz?

kawek
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 20/11/2003 10:20

no
> nie wiem czy taki slabiutki bo jak gralem w cm4 wlasnie piotrcovia to dobrze
> szarpal
Zgodze sie max_dalem co ma gra komputerowa do rzeczywsitosci??czy bedzie z niego jakikolwiek pozytek to sie dopiero okaze gdy zacznie grac

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757682452 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005