Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 13:45
W najbliszy piatek zotanie rozegray mecz z Zaglebim Lubin.Mecz bedzie transmitowany w telewizjii wiec lepiej sie zmobilizowac i pokazac gdzie sa najlepsi kibice w 2 lidze.Zaglebie ma dobrych ultrasow wiec pewno beda niezle pzygtowani.Ja obstawiam wynik 2-0.Pamietajmy ze zaglebie ma sztame z ARKA i trzeba ich odpowiedni przywitac [Ostatnio edytowane przez BoRyS: 2003-11-16 13:46]
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 14:07
Co do przywitania kibiców Zagłebia to sie zgadzam natomiast do obstawiania wyniku sie wstrzymam bo ostatnio naszym piłkarzom nie bardzo idzie a wiec wynik jest sprawa otwarta
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 14:15
oo moj bosze jak ten mecz bedzie na Canale to masakra hehe przyjdzie 15 tyś osób a bedzie tylko od czasu do czasu głośno oby nasi Piłkarze zagrali dobry ha a nawet świetny bo tylko wtedy chce sie pikniką "spiewać" żeby sie nie zbłaźnić przed Polską. Poroponuje tym co rozkrecją motywoać tym że Canal + paczy.....albo jakoś przyśpieke wymyśle hehe tylko zróbcie taka łatwo że ludzie dali rade na 12 bo ostnio to słabo szło duża część zna Tylko "Pogoń Szczecin" i inne tego typu. Wyniku nie obstawiam ponieważ nie mam pojecia ile bedzie
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 19:31
Mi sie wydaje ze wygramy ,tylko troche martwie sie o frekwencje na stadnionie bo większość kiboli ma C+ i bedzie siedziec w domu .
3:0 dla Pogoni
|
POGOŃ SZCZECIN MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 20:46
Napewno duzo ludzi powie " a zimno(o ile bedzie) to sobie obejrze meczyk w C+" albo " a po jaka cholere wydawac 10 zl na jaks Pogoń co przegrywa?" niestey i mamy takich "ulomkow" w szczecinie i nietylko bo to wszedzie sa !! aele mma nadziej ze te 12 tys bedzie i pokaze "JAK SIE BAWI MKS " !!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 22:15
ja powiem tak... witac ich nie ma co bo mysle ze ich w szczecinie nie bedzie na ostatnim meczu u nich z rks-em bylo malo co ponad 2 tys wiary jakies leszcze!!!! a co do wyniku to portowcy w szczecinie graja zajebiscie z kilkoma wyjatkami ale bedzie do przodu!!! cos jak z craxa!!!!!! pozdro
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 23:28
Prawdziwi kibice przyjdą na mecz (chyba że ktoś niemoże), będzie dobrze , wygramy!!! NO I DOPING CAŁY CZAS, NIE TO CO Z PODBESKIDZIEM
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 14:43
> Mi sie wydaje ze wygramy ,tylko troche martwie sie o frekwencje na stadnionie bo
> większość kiboli ma C+ i bedzie siedziec w domu . 3:0 dla Pogoni
też uważam że wygramy 3:0, a co do frekwencji to wszyscy wierni kibicie przydą na meczyk ostatniej w tej kolejce, a przed telewizorem bedzie siedzieć cała Polska i patrzeć JAK SIE BAWI JAK SIE BAWI MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 19:10
No tak chyba Pogoń wygra z Zagłebiem gdzieś 1-0 a widzów będzie gdzies hmmm zalezy czy będzie ciepł czy zimno. Jak transmitują w canal+ to będzię juz - 1tys, jak będzie zimno -1 tys. czyli jak będzie zimno i będzie padać to będzie z 12tys a jak ciepło będzie i będzie bez opadow to tak z 15 tys.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
- 1
- 2
-
|