Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Pogoń - Zagłebie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Borys
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8002 dni

Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 13:45
W najbliszy piatek zotanie rozegray mecz z Zaglebim Lubin.Mecz bedzie transmitowany w telewizjii wiec lepiej sie zmobilizowac i pokazac gdzie sa najlepsi kibice w 2 lidze.Zaglebie ma dobrych ultrasow wiec pewno beda niezle pzygtowani.Ja obstawiam wynik 2-0.Pamietajmy ze zaglebie ma sztame z ARKA :D i trzeba ich odpowiedni przywitac :D [Ostatnio edytowane przez BoRyS: 2003-11-16 13:46]

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
kawek
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 14:07
Co do przywitania kibiców Zagłebia to sie zgadzam natomiast do obstawiania wyniku sie wstrzymam bo ostatnio naszym piłkarzom nie bardzo idzie a wiec wynik jest sprawa otwarta

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8026 dni

**

Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 14:15
oo moj bosze jak ten mecz bedzie na Canale to masakra hehe przyjdzie 15 tyś osób a bedzie tylko od czasu do czasu głośno oby nasi Piłkarze zagrali dobry ha a nawet świetny bo tylko wtedy chce sie pikniką "spiewać" żeby sie nie zbłaźnić przed Polską. Poroponuje tym co rozkrecją motywoać tym że Canal + paczy.....albo jakoś przyśpieke wymyśle hehe tylko zróbcie taka łatwo że ludzie dali rade na 12 bo ostnio to słabo szło duża część zna Tylko "Pogoń Szczecin" i inne tego typu. Wyniku nie obstawiam ponieważ nie mam pojecia ile bedzie

Z daleka nie będzie widać.
krls
Kibic
Na forum od 7971 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 19:28
wydaje mi sie ze bedezie zle:(

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
kontiii
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 19:31
Mi sie wydaje ze wygramy ,tylko troche martwie sie o frekwencje na stadnionie bo większość kiboli ma C+ i bedzie siedziec w domu .
3:0 dla Pogoni

POGOŃ SZCZECIN MKS
RUSH
Kibic
Na forum od 7987 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 20:24
Po przegranej z belchatowem znow pikniki sie obrazily i na zaglebiu bedzie max 10 tys. ps.zakazac sprzedazy trabek na stadionach

D@rek
Kibic
Na forum od 8089 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 20:34
Sądze ze ostatni meczyk w tej rundzie im dobrze wyjdzie i bedzie 2:0

Młode Wilki
--
Kibic
Na forum od 8589 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 20:46
Napewno duzo ludzi powie " a zimno(o ile bedzie) to sobie obejrze meczyk w C+" albo " a po jaka cholere wydawac 10 zl na jaks Pogoń co przegrywa?" niestey i mamy takich "ulomkow" w szczecinie i nietylko bo to wszedzie sa !! aele mma nadziej ze te 12 tys bedzie i pokaze "JAK SIE BAWI MKS " !!!!!!!

KMT
Kibic
Na forum od 8000 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 22:06
No ja mam nadzieje ze wygramy bo jesli nie to bedzie kiepsko:| A gości trzeba kulturalnie przywitac:D

Bądz dumny z tego kim jesteś...
CHUDY
Kibic
Na forum od 8000 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 22:15
ja powiem tak... witac ich nie ma co bo mysle ze ich w szczecinie nie bedzie na ostatnim meczu u nich z rks-em bylo malo co ponad 2 tys wiary jakies leszcze!!!! a co do wyniku to portowcy w szczecinie graja zajebiscie z kilkoma wyjatkami ale bedzie do przodu!!! cos jak z craxa!!!!!! pozdro

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 23:05
a ja i tak będę!!

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Adriano
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 16/11/2003 23:28
Prawdziwi kibice przyjdą na mecz (chyba że ktoś niemoże), będzie dobrze , wygramy!!! NO I DOPING CAŁY CZAS, NIE TO CO Z PODBESKIDZIEM

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Mick
Kibic
Na forum od 7989 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 14:43
> Mi sie wydaje ze wygramy ,tylko troche martwie sie o frekwencje na stadnionie bo
> większość kiboli ma C+ i bedzie siedziec w domu . 3:0 dla Pogoni

też uważam że wygramy 3:0, a co do frekwencji to wszyscy wierni kibicie przydą na meczyk ostatniej w tej kolejce, a przed telewizorem bedzie siedzieć cała Polska i patrzeć JAK SIE BAWI JAK SIE BAWI MKS

Obrazek jpg wstawiony na forum
spagetti
Kibic
Na forum od 8009 dni

*

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 16:29
Ja chcialbym zeby bylo 2;0 to by bylo dobrze.Kontii podaj swoj gg leonie,a nie sie ukrywasz:D

,,Vi är överallt,,- POGON
pavel18
Kibic
Na forum od 8009 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 18:06
Już się nie mogę doczekać tego meczu. Mam nadzieje że będzie komplet,
i zajebista atmosfera , a także 3-0 dla Pogoni

CHWDP
Kibic
Na forum od 7970 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 18:36
Ja na mecz jade na 100 % I wieze w to ze Pogon przed wlasna publicznoscia pokona w pieknym stylu Zaglebie / A na Canal + sram

>>> HWDP <<<
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 18:38

2:1 dla Pogoni będzie!!!

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Matek.
Kibic
Na forum od 8485 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 18:50
Wygramy 2-1 a ludzi bedzie 17-18 tys :D

Pogoń To My!
Żyleta
Kibic
Na forum od 8011 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 19:04
Bardzo bym chciał aby POGOŃ wygrała ale będzie ciężko...obstawiam 2-1 dla Portowców mam nadzieje że frekwencja też będzie ;-)

Bo jest paru ludzi... Piraci
Mati.
Kibic
Na forum od 8009 dni

Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 19:10
No tak chyba Pogoń wygra z Zagłebiem gdzieś 1-0 a widzów będzie gdzies hmmm zalezy czy będzie ciepł czy zimno. Jak transmitują w canal+ to będzię juz - 1tys, jak będzie zimno -1 tys. czyli jak będzie zimno i będzie padać to będzie z 12tys a jak ciepło będzie i będzie bez opadow to tak z 15 tys.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757688156 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005