Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Klęska w ostrowcu - 25/10/2003 20:01
Ku**a co się dzieje??!!Tak trudno wygrać z 2 drużyną od końca??Co to za drużyna co nieumie grać na wyjeżdzie...Ku**a Baniak trzeba coś zmienic bo bez Drumlaka niemożemy nawet zremisować a oprócz niego gra jeszcze 10 piłkarzy...można sie zastanowic czy aby napewno Julcimar powinien grać w podstawie.
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
Odp: Klęska w ostrowcu - 25/10/2003 20:23
Wiedziałem ze bedzie to trudny mecz i obstawiałem 3:1 ale w druga strone, szkoda tej porazki zwazajac ze Zagłebie zremisowało a GKS przegrał.Kazda druzyna przechodzi taki okres w którym im nie idzie oby tylko nie stało sie tak jak z Jaga i mam nadzieje ze w najblizszym meczu bedzie juz o wiele lepiej......
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Klęska w ostrowcu - 25/10/2003 20:35
Ech czemu mój temat jest w dziale typowanie ??Czy to co napisałem ma cokolwiek wspólnego z typowaniem :-]
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
Odp: Klęska w ostrowcu - 25/10/2003 20:47
Ale Pogoń nie może też cigle wygrywać bo by w drugiej lidze zrobiło sie nudno(ciągła dominacjia jednego zespołu)Miejmy nadzieje że Portowcy juz w najbliższy spotkaniu zrechbilituja sie kibicą!I pokonają wysoko i w dobrym stylu piłkarzy Podbeskidzia.Czym uradują kibiców!!!!
|
Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
|
|
|
Odp: Klęska w ostrowcu - 27/10/2003 14:39
Jaka kleska?? Wypadki przy pracy sie zdarzaja, a pilkarze to nie roboty.
Slabszy dzien kazdego moze dopasc. Na tym polega piekno sportu, ze teoretycznie najlepszy moze przegrac z outsiderem.
Po co wiec zaraz bluzgac i nerwowa atmosfere robic?
|
1948
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|