Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Typowanie.Legia-Groclin. - 22/10/2003 09:14
Ostatnio duże emocje wzbudza drużyna Groclinu a już 29 października na Łazienkowskiej wice-mistrzów Polski podejmie Legia.Jaki będzie wynik?
Stawiam 2:1 dla Legii!(Svitlica i Saganowski-Niedzielan)
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Typowanie.Legia-Groclin. - 22/10/2003 11:25
Czytałem ,że Svitlica chce podwojenia kwoty swego kontraktu-jak niedostanie to może skorzystać zpopularnego wśud piłkarzy powiedzenia<NIEMA SIANKA NIMA GRANKA> a wtedy Rasiak i spólka zrobią swoje iniepomoże gwiazda pilkarska typu CHOTO- gość nimiał miejsca nawet w gondorowskiej POGONI.
|
j27
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie.Legia-Groclin. - 22/10/2003 17:17
> Czytałem ,że Svitlica chce podwojenia kwoty swego kontraktu-jak niedostanie to
> może skorzystać zpopularnego wśud piłkarzy powiedzenia<NIEMA SIANKA NIMA GRANKA>
> a wtedy Rasiak i spólka zrobią swoje iniepomoże gwiazda pilkarska typu CHOTO-
> gość nimiał miejsca nawet w gondorowskiej POGONI.
przyznam ze poczatek mial nieudany ale z czasem wedlug mnie gral coraz lepiej tylko co mial biedak sam zrobic w tej obronie majac takich partnerow a nie innych wtedy....ja tam do niego nic nie mam staral sie i byl o niebo lpszy od Rodrigueza i lpeszy napewno od Saranowica .....tylko Adzem mu dorownywal i to sie teraz potwierdzilo bo Adzem gra w GKS a Choto w Legii ktora nie wziala go od tak sobie...zsotal juz wybrany dwa razy do jedenastki kolejki w pilce noznej. aha stawiam 1-2...
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie.Legia-Groclin. - 23/10/2003 08:49
Stanko ma obowiązujący kontrakt do końca sezonu więc napewno to nie będzie miało wpływu na jego grę a po tym co pokazał wczoraj na Łazienkowskiej to o jego postawę się nie boję.
Gorzej z tym że wczoraj już po 17 minutach znieśli Vukovica z boiska.
Ale i tak najlepszy wczoraj był MAGIC :-D
|
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Typowanie.Legia-Groclin. - 23/10/2003 13:01
Co do Vukovica to nie ma sie co martwic, ma zagrac juz ze Świtem. 2:0 bedzie dla Legii jesli zagraja w optymalnym skladzie. Svitlica * 2 lub Svitlica + ktorys z pomocnikow, Saganowski ostatnio gra marnie niestety
pozdr.
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie.Legia-Groclin. - 23/10/2003 20:25
Apacz jak dla mnie to TY jesteś brudas ze wschodu.Chociaż nie TY jesteś brudas z północy bo to w końcu ja w Warszawie jestem na wschód od Ciebie.
Widziałeś kiedyś mapę w swoim życiu?
Serbia jest na zachód od Polski a w naszym klubie nie ma ani Ukraińców ani Rosjan więc nie wiem o kim pisałeś?! [Ostatnio edytowane przez qbajag: 2003-10-23 20:36]
|
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie.Legia-Groclin. - 23/10/2003 22:00
> Groclin wygra 2:0 ( Rasiak Niedzielan)
Legia jest i bedzie słaba do poki
> bedzie opierac sklad na brudasach ze wschodu.
Wisla i Amica tez tak myslaly.... Legia wygra na Lazienkowskiej z Groclinem, bo oni nie zamuruja bramki i bedzie jak z Wisla tylko nie az 4:1 bo Groclin troszke lepszy od Wisly.
No a poza tym qbajag ma racje kto jest ze wschodu?? a i podstawa kto jest brudasem??
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
Odp: Typowanie.Legia-Groclin. - 26/10/2003 13:51
> a wtedy Rasiak i spólka zrobią swoje iniepomoże gwiazda pilkarska typu CHOTO-
> gość nimiał miejsca nawet w gondorowskiej POGONI.
Dickson grał całą runde jesienną i był najlepszy w naszej obronie ateraz w Legii pogrywa se całkiem nieżle.
Obstawiam 2-0 dla Legii ponieważ groclinowi nieidzie za bardzo w 1 lidze ajak jeszcze niepotrafią pokonać u siebie gwiazd z Wisły Płock to już wogule....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
Odp: Typowanie.Legia-Groclin. - 26/10/2003 13:55
Legia jest i bedzie słaba do poki
> bedzie opierac sklad na brudasach ze wschodu
Kto według ciebie gra w Legii i pochodzi ze wschodu ? Miałbym też wątpliwości czy "słaba" drużyna może złomotać Wisłe Kraków u siebie 4-1
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
- 1
- 2
-
|