Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin-Man.City , Wisla-Valerenga - 17/10/2003 13:55
Herty też mówili, że Groclin nie przejdzie a udało się. Wszystko w piłce jest możliwe. Co z tego, że graja z Manchesterem City, bo co gra on w lidze angielskiej?? Przecierz większość zespołów z wysp ma problemy w walace z drużynami z kontynentu. Norwegów też nie wolno lekceważyć, bo pozycja outsidera tak jak było w przypadku groclinu może okazać się atuten tej drużyny.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin-Man.City , Wisla-Valerenga - 17/10/2003 14:54
Myśle, że obie drużyny mają spore szanse na przejśćie do dalszej rundy. Pamiętam, że zawsze w cm3 kupowałem ludzi z Vaelarangi Jednaj Wisła ma większe szanse. Mam nadzięje, że Groclin sprawi niespodziankę.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin-Man.City , Wisla-Valerenga - 17/10/2003 20:36
Groclin i Wisła moim skromnym zdaniem awansują.
Ale forumowicze tutaj zbytnio lekceważą Valarengę.
Pamientajmy że Wisła obecna jest sporo słabsza od Wisły sprzed roku.No ale mimo wszystko widze obie drużyny dalej.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Groclin-Man.City , Wisla-Valerenga - 17/10/2003 21:30
Myślę że Wisła może mieć kłopoty z pokonaniem Norwegów .Wiślacy nie mają już tej świeżości co w zeszłym roku.Pamiętajmy że nie ma już podstawowych zawodników z zeszłego sezonu!A jeśli chodzi o Groclin to po cichu licze że poknają Anglików.Obecnie piłkarze Groclinu są na fali dokładnie jak rok temu Wisła!
|
Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin-Man.City , Wisla-Valerenga - 18/10/2003 09:44
Wisla se poradzi z 12 w 14-zesplowej lidze norweskiej zespolem... A Groclin jest niestety bez szans... może Wisła w zeszłym roku by dała radę, ale Groclin ledwo wyeliminował słabą Herthe, choć i to jest sukces!Ale Man City niestety ich pojedzie...
|
|
|
|
Odp: Groclin-Man.City , Wisla-Valerenga - 18/10/2003 10:02
Wisła rozjedzie Valerenge, niech se w końcu Wiślaki postrzelają. A co do Groclinu to sądze, że jebnie Manchester City, chociaż mecze mogą być ciężkie, ale poradzimy sobie.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|