Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Węgry-Polska.Typujemy wynik. - 08/10/2003 07:35
Już w sobotę mecz z Węgrami który musimy wygrać aby grać w barażach.
Ja osobiście obstawiam wynik 1:1.A gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta i w barażach zagra Łotwa co będzie dla nas i dla Węgrów niesłychaną kompromitacją.
Z jednej strony wolałbym abyśmy przegrali bo to wstyd grać z kimkolwiek w barażach a przecież tam czekają:Hiszpanie,Holendrzy prawdopodobnie Anglicy.
Tylko że jak nie wygramy to 4 miejsce w grupie zajmiemy i polecimy koszyk albo i dwa do dołu przy losowaniu eleminacji do MŚ2006.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
Odp: Węgry-Polska.Typujemy wynik. - 08/10/2003 09:31
Cos mi sie zdaje ze bedzie 1-1.Zuraw nei trenuje bo ma cos z lydka i wswzystko jasne.Janas znowu brzeczy ze "Ma plan" a tym planem jest mianowicie Zewlakow na prawej pomocy-jego zadaniem bedzie zdominowanei tej strony.O ile w jego klubie sa zawodnicy dobzi i taka gra jest dobra ale w Reprezentacji nie da rady.Ehh.....
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Węgry-Polska.Typujemy wynik. - 08/10/2003 21:31
Moim zdaniem będzie 2-0/ 2-1 dla naszych. Bez przesady zawsze takie mecze przegrywaliśmy ale np. z Anglią i Szwecją. Polacy grają słabo ale Węgry to nie Brazylia... a w barażach może będą mieli szczęście i pojedziemy do Portugali!
|
......tylko piłka nożna.......
|
|
|
|
|
Odp: Węgry-Polska.Typujemy wynik. - 09/10/2003 11:05
> 2-1 do przodu baraże i tu sie kończą nasze marzenia Polska - Anglia w dwómeczu 4-1 dla Angoli
boski: to jest optymistyczny wariant Ale co bedzie jak trafimy na Islandie i odpadniemy (u nich 3-0 u nas 2-1, oba przegrane) To by byla masakra...
Nie wiem jak mam obstawic, bo chcialbym zebysmy wygrali, ale boje sie pozniejszej kompromitacji Dlatego obejrze chyba ten mecz bez zadnych emocji (o ile wogle go obejrze )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Węgry-Polska.Typujemy wynik. - 09/10/2003 20:22
Według mnie jak zagra Polska w takim składzie: Dudek, Bąk,Rżąsa, Kłos, Sobolewski, Szymkowiak, Mila, Burkhart, Krzynówek , Rasiak , Niedzielan(bądż Saganowski) to POlacy wygrają!!jak Wybiegnie podobny skład jak w meczu ze szwecją to niestety bye bye!!a po za tym Najpierw Szwecja musi się uporać z łotyszami!!Trzymajmu kciuki!!
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|