Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy wynik Pogoń:Błękitni - 03/10/2003 18:13
Osobiście mam nadzieje ,że PORTOWCY wygraja i to wysoko myśle że tak w okolicach 5:0.Ale jednocześnie myśle ,że Błękitni spreżą sie na ten mecz i może to być straszna męczarnia dla POGONI.Mnie będzie cieszyło każde zwycięstwo.Nie ważne ile bramkowe ważne ,że kolejne 3 punkty będą w ,,kolekcji''
|
Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
|
|
|
Odp: Typujemy wynik Pogoń:Błękitni - 03/10/2003 18:31
5:1 dla Pogoni, a mam jeszcze takie pytanko do kibicow, bo nie bedzie mnie na I polowie i nie wiem czy na druga polowe puszczaja za darmo czy bede musial kupic bilet?? kto wie jak to jest ??
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy wynik Pogoń:Błękitni - 03/10/2003 23:43
kazdy wynik byle do przodu.....i oby nasi strzelili na poczatku juz bramke ze by potem nie bylo nerwowki jak to czasem bywa z naszymi w koncowce. mimo oslabien licze na jakies 3-1 lub 4-1 ! oby Bugaj z Batata strzelili jakies brameczki i umocnili sie na pozycji krola strzelcow 2 ligi!
jak sie okazalo kibice obecni w bialymstoku wejda na mecz za darmo musza sie tylko zlosic w pokju numer 10 za okazaniem wejsciowki z Jagielonni. a Piotra Huegela najprawdopodobniej nie zobacymy juz w klubie bo nie wywiazal sie ze znalezienia sponsorow no i to chyba dobrze.............
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2