Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 18:22
Patrząc na to co się narazie dzieje na stadionie w Berlinie to Groclin nie przynosi wstydu ani grą ani kibicowsko.
Ja mam nadzieję że oni awansują bo to punkty dla Polski w rankingu a za to że wyeleminujemy niemiecką drużynę to punktów sporo powinno być.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 19:38
Brawa dla Groclinu!!! Po pierwsze co mnie zaskoczylo: kibice, tysiac osob? na 12 tysieczne miaseczko Naprawde ladnie. Chociaz pomyslcie co by bylo gdyby to Pogoń grała... cały sektor dla gości by się zapełnił i byłaby super amtosfera... 
Co do gry to bardzo pozytywna niespodzianka! Nie spodziewalem sie ze az tak ladnie beda grac, udowodnili ze na dzien dzisiejszy sa najlepsza polska druzyna! Oczywiscie Wisla sprzed pol roku by bez watpienia rozniosla dzisiaj przecietna Herte, ale w obecnym skladzie nie mialaby z nia nawet szans. A Groclin gral swoje, mial sporo sytuacji, niektore naprawde doskonale do zdobycia gola! Boli troche ta ostatnia akcja, kiedy nieumiejetine skontrowali (Rocky zawalil) kiedy bylo 3 na 1... Ale mieli sporo rowniez innych sytauacji. Wiec wielka szkoda ze nie wygrali tego meczu. Mam dobre przeczucie przed rewanzem Co by sie wydawalo dziwne 3 miesiace temu, teraz mozna smialo powiedziec ze szkoda ze to Groclin nie ma mistrza, bo z taka gra mogliby do LM awansowac... Ale narazie miejmy nadzieje ze zagraja tak samo (albo i lepiej) w rewanzu i przejda Herthe. Aha Mila do reprezentacji i to tej pierwszej!!! Dzisiaj bez watpienia najlepszy na boisku, jesst naprawde swietny!!! W srodku pola z Szymkowiakiem swietny duet by stworzyli. Rasiak i (w szczegolnosci!) bardzo szybki Niedzielan powinni zostac powolani, a moze nawet zagrac z Wegrami (szczegolnie ten drugi...).
|
|
|
|
Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 20:58
Najbardziej mi sie podoba to ze Groclin jak zadna inna polska druzyna potrafi wyprowadzic pilke z obrony do ataku. Obroncy nie wybijaja "byle do przodu " tylko juz pod wlasna bramka probuja tworzyc akcje. NAjbardziej mi sie Mynar podobal. Kibicuje Groclinowi zeby dszedl jak najdalej w UEFA bo to wkoncy poslka druzyna
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 22:24
Wielkie Gratulacje dla Groclinu!!!Naprawde bardzo przyjemnie ogladalo sie ten mecz!Bylem milo zaskoczony tym ze groclin kiedy tylko nadarzyla sie okazja to atakowal i i nie ogladalismy "obrony czestochowy",bo czesto sie zdarzalo ze pilkarze naszych druzyn(wisla,legia,polska_) przed meczami z teoretycznie lepszymi druzynami zapowiadali ze powalcza na boisku rywala a tym czasem rzeczywistosc byla inna! trzeba obiektywnie powiedziec ze groclin byl lepszy i gdyby wiecej spokoju i precyzji to mogl to spotkanie wygrac! Najwaznijesze ze nie przyniesli nam wstydu ize utarli nosa niemcom!oby tylko w rewanzu nie pekli! Wiesz co Arturo twoje wypowiedzi sa zalosne moze grodzisk jako maisto to naprawde wioska ale tego jaka maja druzyne i jaka jest tam organizacja ,sytuacja finansowa i jak szybko sie rozwijaja mozna im tylko pozazdroscic.............
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 25/09/2003 10:34
Napisałem to bo wstyd mi będzie jak Niemcy zobaczą ten k.... ich biedny stadion. O piłkarzach nic nie napisałem, trzeba przyznać, że zagrali wczoraj dobre spotkanie.
Szkoda tylko, że to nie Pogoń czy Legia gra w ich miejsce. [Ostatnio edytowane przez Arturo: 2003-09-25 12:36]
|
Pogoń Szczecin MKS!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 26/09/2003 15:58
> Jeszcze słowo o komentatorze...albo nie bo szkoda słów!!!
Niestety kolejna smutna kwestia... myslalem ze jak do TVP poszedl Basalaj to sie lepiej zacznie dziac, komentatorzy sie zmienia... w koncu za jego rzadow w C+ pojawilo sie pelno swietnych komentatorow! A tu nic i tylko slysze kolejne nowe glosy i jedni gorsi od drugiego... a ten wczoraj nawet nazwisko pilkarzy nie znal, żenada. Chyba zostane komentatorem sportowym, bo jesli utrzyma sie taki poziom to mam duze szanse
|
|
|
- 1
- 2
-
|