Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Grociln - Hertha kto awansuje? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8280 dni

Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 16:34
Jak myslicie jak pojdzie Groclinowi w tym dwumeczu? Juz dzis pierwsze spotkanie.

Obrazek gif wstawiony na forum
ArP
Kibic
Na forum od 8153 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 17:10
Nie lubie szwabów, a Groclin to skurwiała wieś, tylko nam wstyd przyniosą w Europie z tym stadionem i kibicami.
Nie wiem komu będe kibicował.

Pogoń Szczecin MKS!
D@rek
Kibic
Na forum od 8089 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 17:11
Dyskobolia awansuje

Młode Wilki
Orło
Kibic
Na forum od 8185 dni

*

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 17:24
Trzeba było wjebać to pytanie do tematu o puchar UEFA.

Babilon Team
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8064 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 17:53
Groclin! jebac szwabów

qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 18:22

Patrząc na to co się narazie dzieje na stadionie w Berlinie to Groclin nie przynosi wstydu ani grą ani kibicowsko.
Ja mam nadzieję że oni awansują bo to punkty dla Polski w rankingu a za to że wyeleminujemy niemiecką drużynę to punktów sporo powinno być.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Cinek
Kibic
Na forum od 8025 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 18:22
Awansuje Groclin, nie ma innej mozliwosci :P

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Faster
Kibic
Na forum od 8624 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 18:23
Po pierwszej polowie to Grodzisk w miare ładnie gra. Fajnie było by jakby wyeliminowali szwabów ;)

Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 19:38
Brawa dla Groclinu!!! Po pierwsze co mnie zaskoczylo: kibice, tysiac osob? na 12 tysieczne miaseczko??? Naprawde ladnie. Chociaz pomyslcie co by bylo gdyby to Pogoń grała... cały sektor dla gości by się zapełnił i byłaby super amtosfera... :D

Co do gry to bardzo pozytywna niespodzianka! Nie spodziewalem sie ze az tak ladnie beda grac, udowodnili ze na dzien dzisiejszy sa najlepsza polska druzyna! Oczywiscie Wisla sprzed pol roku by bez watpienia rozniosla dzisiaj przecietna Herte, ale w obecnym skladzie nie mialaby z nia nawet szans. A Groclin gral swoje, mial sporo sytuacji, niektore naprawde doskonale do zdobycia gola! Boli troche ta ostatnia akcja, kiedy nieumiejetine skontrowali (Rocky zawalil) kiedy bylo 3 na 1... Ale mieli sporo rowniez innych sytauacji. Wiec wielka szkoda ze nie wygrali tego meczu. Mam dobre przeczucie przed rewanzem :D Co by sie wydawalo dziwne 3 miesiace temu, teraz mozna smialo powiedziec ze szkoda ze to Groclin nie ma mistrza, bo z taka gra mogliby do LM awansowac... Ale narazie miejmy nadzieje ze zagraja tak samo (albo i lepiej) w rewanzu i przejda Herthe. Aha Mila do reprezentacji i to tej pierwszej!!! Dzisiaj bez watpienia najlepszy na boisku, jesst naprawde swietny!!! W srodku pola z Szymkowiakiem swietny duet by stworzyli. Rasiak i (w szczegolnosci!) bardzo szybki Niedzielan powinni zostac powolani, a moze nawet zagrac z Wegrami (szczegolnie ten drugi...).

valeron
Kibic
Na forum od 8320 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 20:58
Najbardziej mi sie podoba to ze Groclin jak zadna inna polska druzyna potrafi wyprowadzic pilke z obrony do ataku. Obroncy nie wybijaja "byle do przodu " tylko juz pod wlasna bramka probuja tworzyc akcje. NAjbardziej mi sie Mynar podobal. Kibicuje Groclinowi zeby dszedl jak najdalej w UEFA bo to wkoncy poslka druzyna :)

Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
Westman
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 21:24
Arturo - wiesniakiem to jestes Ty piszac takie texty

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 22:16
Vasyl wyczaruj pierwszą ligę !! :D Pozdro

A tak na marginesie to Mila to zajebisty piłkarz. Mam nadzieję, że Groclin awansuje :]

God, I'm glad I'm not me.
Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 22:24
Wielkie Gratulacje dla Groclinu!!!Naprawde bardzo przyjemnie ogladalo sie ten mecz!Bylem milo zaskoczony tym ze groclin kiedy tylko nadarzyla sie okazja to atakowal i i nie ogladalismy "obrony czestochowy",bo czesto sie zdarzalo ze pilkarze naszych druzyn(wisla,legia,polska_) przed meczami z teoretycznie lepszymi druzynami zapowiadali ze powalcza na boisku rywala a tym czasem rzeczywistosc byla inna! trzeba obiektywnie powiedziec ze groclin byl lepszy i gdyby wiecej spokoju i precyzji to mogl to spotkanie wygrac! Najwaznijesze ze nie przyniesli nam wstydu ize utarli nosa niemcom!oby tylko w rewanzu nie pekli! Wiesz co Arturo twoje wypowiedzi sa zalosne moze grodzisk jako maisto to naprawde wioska ale tego jaka maja druzyne i jaka jest tam organizacja ,sytuacja finansowa i jak szybko sie rozwijaja mozna im tylko pozazdroscic.............

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Qcu
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 24/09/2003 23:08
> a za to że wyeleminujemy niemiecką drużynę to punktów sporo powinno być

Musze Cie zmartwic qbajag. Za kazdy mecz tak samo sie punktuje w pucharze. Nie ma znaczenia z kim sie gra.

qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 25/09/2003 07:34

Szkoda.Myślałem że UEFA daje jakieś extra punkty za wyeleminowanie drużyn z lig silniejszych.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
chrisxx
Kibic
Na forum od 8475 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 25/09/2003 09:51
Ale sie wkurzylem ta ostatnia akcja 3 na 1...A obstawilem 10PLN na Groclin po stawce 7.50...:(

ArP
Kibic
Na forum od 8153 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 25/09/2003 10:34
Napisałem to bo wstyd mi będzie jak Niemcy zobaczą ten k.... ich biedny stadion. O piłkarzach nic nie napisałem, trzeba przyznać, że zagrali wczoraj dobre spotkanie.
Szkoda tylko, że to nie Pogoń czy Legia gra w ich miejsce. [Ostatnio edytowane przez Arturo: 2003-09-25 12:36]

Pogoń Szczecin MKS!
chrisxx
Kibic
Na forum od 8475 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 25/09/2003 10:48
A tak wogole to bylem zaskoczony iloscia kibicow z Grodziska 1tys osob na wyjezdzie... [Ostatnio edytowane przez chrisxx: 2003-09-25 10:49]

christoph
Kibic
Na forum od 8455 dni

**

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 25/09/2003 11:40
Mam nadzieję, że awansują...miło się patrzyło jak polski zespół jest lepszy od niemieckiego...

Jeszcze słowo o komentatorze...albo nie bo szkoda słów!!!

Dziękuję :)
Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Grociln - Hertha kto awansuje? - 26/09/2003 15:58
> Jeszcze słowo o komentatorze...albo nie bo szkoda słów!!!

Niestety kolejna smutna kwestia... myslalem ze jak do TVP poszedl Basalaj to sie lepiej zacznie dziac, komentatorzy sie zmienia... w koncu za jego rzadow w C+ pojawilo sie pelno swietnych komentatorow! A tu nic i tylko slysze kolejne nowe glosy i jedni gorsi od drugiego... a ten wczoraj nawet nazwisko pilkarzy nie znal, żenada. Chyba zostane komentatorem sportowym, bo jesli utrzyma sie taki poziom to mam duze szanse :D

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757688244 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005