Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
2 liga w polsacie?? - 16/09/2003 16:39
Kibice drugoligowych drużyn piłkarskich będą mogli wkrótce pasjonować się rozgrywkami w telewizji Polsat, która dogadała się w sprawie transmisji z Polskim Związkiem Piłki Nożnej.Wybrane spotkania będą pokazywane w całości. Pierwsze relacje planowane są jeszcze w rundzie jesiennej trwającego sezonu.
Info z forum Jagi... ciekawe czy to prawda? Jak tak to super!!!
P.S. Wszystkiego najlepszego dla Walbiego, który obchodzi dziś urodziny!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 2 liga w polsacie?? - 16/09/2003 23:09
Na Canal+ jakby nie patrzyć też ostatnio zaczęli pokazywać takie skróty spotkańz II Ligi, a pamiętam, że w poprzednim sezonie jak w II Lidze były jakieś bardzo ciekawe spotkania, to były nawet transmisje na żywo. Jeśli chodzi o Polsat to nawet mógłby być, byle tylko nie było wszystko w Polsat Sport, tak by na głównej też się coś pojawiło...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: 2 liga w polsacie?? - 09/10/2003 20:26
Bujda tak mi się wydaje!!! Wogóle ja chce tak jak jest teraz czyli skróty w tvp3 bo przyjemnie po meczy sobie usiąść i zobaczyć jak w telewizji a na więcej nie ma co liczyć bo teraz się ttylko szmal liczy!
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
Odp: 2 liga w polsacie?? - 09/10/2003 22:12
z tego co wiem to C+ zrzekl sie praw do drugiej ligi tzn. dał prawa pzpn`owi ktory bezplatnie oddaje je każdemu chętnemu (dzieki temu ogladamy skróty na tvp3 i tv gryf) , oczywiście anal+ też moze z tego korzystać; a, że 2. liga w tym roku jest ciwkawsza od pierwszej chętnych do pokazywania meczy na szczycie jest wielu... tak slyszałem lub czytalem w pilce nożnej chyba
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
|
Odp: 2 liga w polsacie?? - 27/10/2003 18:08
Było by zajebiśće ale popierwsze wątpie że to prawda podrugie jak już to pewnie polsat sport...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
Odp: 2 liga w polsacie?? - 27/10/2003 18:43
extra bo ja ma polsat sport a pewnie w sobote tylko bedzie jakis eden mecz na poslacie zwyklym an polsacie sportwszystkiepoostalem tak ja kjest teraz liga mistrzow albo i nawet cala bedzie na sporcie bo ta kjets z bundesliga !!
|
|
|
|
|
|
Odp: 2 liga w polsacie?? - 27/10/2003 20:31
> Zabrali 1 ligę, zabiorą 2. Teraz liczy się tylko kasa, buuuu.
To dobrze odzwierciedla sytuacje w Polsce! Jest kasa są ukłasy, nie ma kasy nie ma ukłądów, jest kasa jest granie nie ma kasy nie ma grania (tak jak w Pogoni w KSZO)
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
Odp: 2 liga w polsacie?? - 27/10/2003 21:30
co wy pieprzycie nawet jesli beda pokazywac mecze Pogońi w calosci na glownym polsacie to na mecze nie bedziecie chodzic?? no chyba ze inne kluby zobaczyc w akcji top jestem za pozdrowka
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 2 liga w polsacie?? - 28/10/2003 17:10
Jak mecze były by w Polsacie to było by superr!!! Tylko napewno te mecze bedą na polsacie sport!!!
:2up::2up:     ::~P MKS MKS MKS!!!!!
|
Zawsze wierny fan Pogoni Szczecin MKS!!!
|
|
- 1
- 2
-
|