Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Baraże - 13/06/2003 13:59
W weekend odbędą się pierwsze mecze barażowe o grę w ekstraklasie piłkarskiej. Stawką jest miejsce w grupie 14 zespołów, jakie będą grały w pierwszej lidze w sezonie 2003/04.
W sobotę Świt Nowy Dwór Mazowiecki zagra z Garbarnią Szczakowianką Jaworzno. Świt zajął w minionym sezonie drugie miejsce w drugiej lidze, Garbarnia była 13. w tabeli ekstraklasy. Zespół z Jaworzna zagra w osłabieniu - Maciej Bykowski, Marek Kubisz i Ryszard Czerwiec będą pauzowali za żółte kartki. W niedzielę trzeci zespół drugiej ligi - Górnik Łęczna podejmie na swoim stadionie 12. drużynę ekstraklasy - Zagłębie Lubin.
Terminarz meczów barażowych:
14 czerwca (sobota) - godzina 17.30
Lukullus Świt Nowy Dwór Maz. - Garbarnia Szczakowianka Jaworzno
15 czerwca (niedziela) - godzina 18.00
Górnik Łęczna - Zagłębie Lubin
21 czerwca (sobota) - godzina 17.00
Zagłębie Lubin - Górnik Łęczna
22 czerwca (niedziela) - godzina 17.00
Garbarnia Szczakowianka Jaworzno - Lukullus Świt Nowy Dwór Maz.
Jakie obstawiacie wyniki
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baraże - 13/06/2003 17:52
Mysle tak jak borsuk ale chcialbym zeby zostalo jak jest.Zaglebie to przynajmniej druzyna 1 ligowa od wielu lat a Szczakowianka juz sie z pierwsza liga jeden sezon obyla.
Wprowadzac 2 nowych debiutantow??NIE!!!
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
Odp: Baraże - 13/06/2003 20:29
Bez obrazy....ale gdzie jest ten Dwor Mazowiecki? Tzn. wiem ze w Polsce ale nic poza tym [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-06-13 20:40]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
Odp: Baraże - 13/06/2003 22:55
> Bez obrazy....ale gdzie jest ten Dwor Mazowiecki? Tzn. wiem ze w Polsce ale nic poza tym
Wydaję mi się, że gdzieś w okolicach Warszawy... czyli możliwe, że kolejna wieś w LP [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-06-13 23:35]
|
|
|
|
Odp: Baraże - 13/06/2003 23:36
Bez kitu..z dwojga zlego wolalbym juz ta Garbarnie..bo mimo tego ze wies..to ma juz jeden sezon w I lidze zaliczony..
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
Odp: Baraże - 14/06/2003 01:16
A ja juz przestalem sie interesowac pierwsza liga. Nie obchodzi mnie kto bedzie w niej gral. Wazne zeby Legia zdobyla mistrza. Reszta mnie nie interesuje. Pewnie czasem obejrze jakis meczyk (widzew-Legia albo Legia-wisla) ale watpie zebym na biezaco sledzil lige... W zwiazku z tym nie interesuje mnie kto z barazy wywalczy pierwsza lige.
Ale jesli juz mam wybierac to wole rzeczywiscie zaglebie i zygowianke...
|
|
|
|
Odp: Baraże - 14/06/2003 09:47
Nowy Dwor Mazowiecki jestjakies 50 kilometrow od Warszawy na północ i przy Jaworznie to jest metropolią.Mam tam paru znajomych ale wale to bo mam dość ciągłych debiutantów w pierwszej lidze.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baraże - 14/06/2003 19:38
1-0 dla Luku cos tam..... szczeze mówiąc wolę Garbarnie od (coś tam) z Nowego Dworu
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
Odp: Baraże - 15/06/2003 19:27
Tak sobie oglądałem ten wczorajszy mecz pmiędzy Lukullusem a żygowianką i przeżyłem miłe zaskoczenie. Wiedziałem, że Lukullus jest za Legią, że w sumie to się lubią, czego dowodem było śpiewanie na meczu gromkiego C C CWK CWKS LEGIA!!! Jednak najlepsze było to, że zaraz po tym skandowali POGOŃ SZCZECIN!!! W takim razie to już wolę, żeby Lukullus pokonał tą żygowiankę.
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: Baraże - 15/06/2003 20:24
akurat Szczakowa tez spewala na maczu z nami Pogon Szczecin. nawet kilku gosci bylo w koszulkach Pogoni, ale od odejscia M.J. moglo sie tam wszystko zmienic, vide sprawa flag ktore skroilo im Zgalebie.
A Lubinki tez w dupe, fajna sie I liga kreuje
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
- 1
- 2
-
|