Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 02/06/2003 19:32
> Cos slabo sie orientujesz GRZ. Larsson nam nie strzeli bramki bo go w
> Sztokholmie nie bedzie... No chyba ze na trybunach.
Dobrze sie orientuje bo wiem że zakończył karierę reprezentacyjną ale na mecz z Węgrami powrócił "w wyjatkowych okolicznościach".. Prawda? A Szwedzi też grają z nami o być albo nie być w ME więc nie zdziwiłbym się gdyby wspomógł Szwecję 11 czerwca pod nieobecność Ibrachimovicia..
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 03/06/2003 09:38
moim skromnym zdaniem typuje 5-0 lub 4-0 z kazachstanem i opytmistycznie 2-1 dla Polski lub 1-1 ze Szwecja mimo tego ze ostatnio nie gramy dobrze ale mysle ze to jest wielka szansa dla polski bo nie zagraja ibrahimowic i larsson taka szansa moze sie juz nie powtorzyc!!!jesli ze szwecj nie wycuagniemy remisu to juz bedzie dno totalne!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 03/06/2003 09:58
proponuje taki sklad na 1 polowe meczu z kazachstanem i caly ze szwecja: DUDEK-BASZCZYNSKI-HAJTO-BAK-ZEWLAKOW-ZDEBEL-SZYMKOWIAK-KOSOWSKI-KRZYNOWEK-WICHNIAREK-KRYSZALOWICZ wiem ze niekotrzy powiedza po co w skldzie hajto i kryszal ale mysle ze oni juz wiele razy sie sprawdzili w reprezentacji a hajto wciaz ma dobra renome w niemczech i nie wolno go od tak po prostu skreslac!!!!!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 03/06/2003 12:22
> proponuje taki sklad na 1 polowe meczu z kazachstanem i caly ze szwecja:
> DUDEK-BASZCZYNSKI-HAJTO-BAK-ZEWLAKOW-ZDEBEL-SZYMKOWIAK-KOSOWSKI-KRZYNOWEK-WICHNIAREK-KRYSZALOWICZ
> wiem ze niekotrzy powiedza po co w skldzie hajto i kryszal ale mysle ze oni juz
> wiele razy sie sprawdzili w reprezentacji a hajto wciaz ma dobra renome w
> niemczech i nie wolno go od tak po prostu skreslac!!!!!
Zgoda. Ja raczej nie widzialbym miejsca dla Kosowskiego. No i ciekawe czy Janas zdecyduje sie na wystawienie Baka na defensywnego, no i jeszcze jedno Klos czy Baszczynski?? Ciezki wybor.
Co do wyniku Polska Kazachstan 2-0 Szwecja Polska 1-2.
Pozdr.
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 03/06/2003 15:50
po chuj ten debil hajto i wichniarek o nic w reprezentacji nie pokazał.KRYSZAŁOWICZ TAK DLACZEGO BO DOKONAŁ TEGO CZEGO NIE ZROBIŁ ŻURAWSKI CZY WICHNIAREK CZYLI STRZELAŁ BRAMKI!!!!!!!!! [Ostatnio edytowane przez leon.l: 2003-06-03 16:03]
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 03/06/2003 18:30
Przydalby sie Kryszal... Moim zdaniem wg mnie on jest najlepszym polskim napastnikiem. W tej chwili chyba nie ma lepszego. Jak gral z Olim to mielismy masakrujaca sile ognia. Oli sie teraz wypalil ale Kryszal i bez niego potrafi strzelac. Jak Janas nie wystawi go do pierwszego na Szwedow to bedzie ciezko...
|
|
|
|
Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 03/06/2003 20:50
> Za Żewłakowa-Maciek Stolarczyk 
To chyba żarty. :wysmiewanie_sie:
A Wichniarek jeszcze strzeli szwedą gola(ale i tak na 99% dostaniemy w dupe)
Moj typ ataku to Wichniar-Kryszał
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|