Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Legia-Lech - 19/05/2003 20:53
Mecz zapowiada się emocjonująco!
Kibicowsko to może być piękny spektakl a licze również na piękną grę na murawie. :lsvader:
Moim zdaniem Legia wygra 1:0 lub 2:1
W środę na Żylecie gardeł nie będziemy szczędzić!!! :luxhello:
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 19/05/2003 21:00
hanki co ty tak w kazdym poscie pozdrawiasz i sie usmiechasz, nie uwazasz ze to jest nudne?
a co do meczu to stawiam 3:0 dla Legii.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 19/05/2003 21:39
Stawiam 3:1 dla Legii.
Sadu: jak czytam posty na forum to czesto nie zwracam uwagi na to kto to napisal tylko czytam tresc... A jak pisze hanki to chociaz od razu wiem ze to on bo te jego "pozdro" i usmiechy to jak podpis
|
|
|
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 19/05/2003 21:59
Rowniez licze na to ze Legia wygra..bo skora chca walczyc o puchary to nie moga pozwolic sobie teraz na gorszy mecz...a co do tego pozdrawiania i usmieszkow..to mi to nie przeszkadza..moze dlatego ze nie zwracam na to zbytniej uwagi
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 20/05/2003 15:51
Wydaje mi się że Legia bez większych problemów ogra lecha. jedyny problem tkwi w tym jakim rezultatem zakonczy sie ten pojedynek. Stawiam na 2:0
|
|
|
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 20/05/2003 23:28
a ja stawiam na remisik 2:2 .To dobre rozwiązanie bo ani legi(jako klubu,nie mylić z przyjażnią kibiców) jak i lechowi nigdy nie kibicowałem i nie zamierzam.
|
|
|
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 21/05/2003 23:58
Gra w pierwszej polowie rozczarowala.Lech mial ze 3 akcje ladne i Legia tez.Ale nic szczegolnego.
W drugiej gol Svitlicy juz w 47 minucie(nie widzialem calej akcji bo byl taki dym od rac ze chyba na Zylecie malo kto cos widzial)
Legia sie rozkrecila a Lech zszedl do defensywy.No i w tym momencie spotkanie troche popsul sedzia.
2 odgwizdane spalone Saganowskiego to pomylka a szedl na 100% sytuacje.
Pozniej w pelni zasluzony karny po faulu na Sokolowskim i Legia do konca juz kontrolowala gre(jeszcze dwie ladne niewykorzystane akcje Sagana)
Oprawa byla imponujaca! Dlugo by szukac takiej w calej Europie.
Mnostwo flag,transparentow,petard,fajerwerkow i rac.Byly baloniki i kartony.
Naprawde jesli chodzi o oprawe to mecz sezonu!!!
Lecha kibicow bylo duzo,glosno dopingowali tez mieli race i flagi.Zaprezentowali sie bardzo dobrze.
Jezeli chodzi o popisy kibicow to spotkanie stalo na najwyzszym poziomie.
Nie wiem jak ty Zezol ale mnie po meczu boli gardlo?
2:0 cieszy i czekamy na potkniecia Wisly,Groclinu oraz GKS-u.
P.S. Zezik wytypowales wynik cwaniaku!
[Ostatnio edytowane przez qbajag: 2003-05-22 00:04]
|
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 23/05/2003 16:47
No bylo super!!!! gardlo juz nie boli.....uzylem lekarstw (imprezowych)
pozdr.
P.S. wynik sie wie od poczatku wiedzialem ze tak bedzie
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 17/08/2003 15:43
A jak typujecie wynik meczu Legia-Lech który odbędzie się 29 sierpnia na Łazienkowskiej?
O oprawę się nie boję ale z wynikiem to może być różnie bo po tym co widziałem wczoraj to...
Mimo wszystko Lech też nie gra dobrze więc stawiam 1:0 dla Legii(może 2:0 bo Saganowski już wraca)
|
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 17/08/2003 15:48
Nie mam pojecia..wedlug mnie Legia jest w tym sezonie wielka niewiadoma..wiec kazdy wynik jest mozliwy..ale mam nadzieje ze Legia wygra..2:0..
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Legia-Lech - 17/08/2003 21:43
Zauważyłem że jak poprzednio typowałem to trafiłem wynik LEGIA-lech (chyba że się mylę) wiec teraz stawiam 1:0 dla Legii po brameczce Sagana
|
|
|
- 1
- 2
-
|