Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Pogoń-Polonia - 05/05/2003 19:43
Niestety 0:3 dla Polonii typuje choć mam nadzieję że uda się powalczyć choćby o punkt. [Ostatnio edytowane przez qbajag: 2003-05-05 19:46]
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Polonia - 05/05/2003 21:12
Niestety sądze, że nie damy radę, Polonia teraz gra dobrze i wciąż boi się że spadnie nie może tracić punktów szczególnie z drużynami jak Pogoń. Ja tak wieże co mecz że stanie się cud i nic nie wychodzi, ale puki piłka w grze ...
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Polonia - 06/05/2003 11:18
Uważam, że to własnie z Polonią Pogoń ma szanse na jak najlepszy wynik w meczu w Szczecinie. Polonia gra o pietruszkę, natomiast Szczakowianka i Widzew grają o utrzymanie i będą MUSIELI wygrać z Pogonią.
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
Odp: Pogoń-Polonia - 06/05/2003 11:59
Wczoraj ogladalem na C+ caly mecz z Gieksa... Jesli zagraja tak przez wiekszosc meczu jak momentami w Katowicach to jest szansa na dobry wynik. Okazuje sie ze z niektorych moga jeszcze byc ludzie...
1:0 dla POGONI!!!!
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Polonia - 06/05/2003 15:10
Ja jak zwykle jestem optymista i licze na dobry wystep naszych pilkarzy..mam nadzieje ze bedzie co najmniej remis..
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Polonia - 09/05/2003 22:13
ja takze jako optymista stawiam 3:1 dla naszych, caly czas wierze ze bedzie jeszcze niespodzianka naszych pilkarzy ale czasem zastanawiam sie czy nie zostac pesymista zeby byc czasem milo rozczarowanym
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|