Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Puchar UEFA - 25/04/2003 13:36
A kto Waszym zdaniem zostanie zwycięzcą Pucharu UEFA Moim zdaniem będzie to FC Porto, a wygra gdzieś tak z 2:0
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: Puchar UEFA - 25/04/2003 14:19
Juz po losowaniu par 1/8 pucharu UEFA powiedzialem koledze-Celtic zdobedzie puchar.
Kolega mnie wysmial ale ja dalej stawiam na Szkotow.
Wynik 2:1 dla Celticu...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Puchar UEFA - 25/04/2003 15:32
ja nie darze sympatią Celtów, kibicuje od dawna Rangersom, wiec licze na zwyciestwo Porto.. 3:2 dla portugalczyków.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Puchar UEFA - 25/04/2003 23:01
To ze porto pokonalo faszystow jeszcze nie przesadza tego ze jest lepsze od Celticu. Celtic lubie (mimo ze wyeliminowali Liverpool) i dlatego im bede kibicowal. A poza tym Mayday dobrze mowi... Maja zajebistych kibicow! Tylko boje sie ze moze meczyk nie byc taki dobry jak Alaves-Liverpool... Stawiam 1:0 Celtic
|
|
|
|
Odp: Puchar UEFA - 26/04/2003 00:31
Porto gralo swietna pilke w meczach z Lazio, ale stawiam na Celtic. Ten zespol imponuje mi ambicja i uporem. Ma tez wspanialych kibicow. Zawsze czulem do tego klubu jakas sympatie. Bede im kibicowal rowniez w finale Pucharu UEFA.
|
|
|
|
Odp: Puchar UEFA - 22/05/2003 09:29
Nie widzialem pierwszej polowy bo wracalem z Lazienkowskiej ale z przebiegu drugiej oraz z dogrywki to Celticowi bardziej sie nalezalo.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Puchar UEFA - 22/05/2003 12:37
Dobrze jednak, że wygrało Porto. Jednak wydaje mi się, że ta zasada "srebrnego gola" jak to ktoś ładnie określił wcale nie jest jakaś super. "Złoty gol" jest moim zdaniem lepszy, gdyż podnosi dramaturgię spotkania. Mimo wszystko jednak mieliśmy ciekawe widowisko
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
Odp: Puchar UEFA - 22/05/2003 21:02
Pare fotek:

Za mocne...

Fotki PAPu znalezione na wp.pl
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
- 1
-
|