Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
KSZO - Pogoń - 13/04/2003 16:58
Wiem,że do meczu z KSZO jest jeszcze troche czasu ale już teraz postanowiłem postawić na zwycięstwo Pogoni 2:0
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KSZO - Pogoń - 13/04/2003 17:12
Moj system nie przewiduje innej opcji jak zwyciestwo Pogoni...KSZO jest taki zespolem z ktorym mozemy..ba..musimy wygrac!! stawiam na 1:0 dla Pogoni
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KSZO - Pogoń - 13/04/2003 18:35
Stawiam 2:1 dla Pogoni i mam nadzieje ze KSZO nie bedzie sie chcialo za wysoka porazke z Legia zrehabilitowac tak jak Pogon po Gorniku.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: KSZO - Pogoń - 13/04/2003 19:44
hmmmm.wynik nie jest ważny gdyz i tak juz spadlismy najważniejsze jest ogrywanie młodych zawodników aby w niedalalekiej przyszłosci wrócic do pierwszej ligi...
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
Odp: KSZO - Pogoń - 13/04/2003 20:32
zgadzam sie maydeyem - trza ogrywac chlopakow ale przy okzaji mozna ograc KSZO - niech wlasnie Ci mlodzi zawodnicy zobacza ze w ekstraklasie mozna wygrywac - wtedy bardziej uwierza w siebie. Staiwam na 2-1 dla Pogoni
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
Odp: KSZO - Pogoń - 13/04/2003 22:27
szybko na typowanie wyniku, ale postawie 2:1 dla Portowcow!
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
Odp: KSZO - Pogoń - 13/04/2003 23:47
niestety wsadzę kij w mrowisko; 3:0 dla KSZO; Pogoń na prawdę dramatycznie odstaje od reszty drużyn, nawet od KSZO; ambitna postawa z Wisłą nie zmienia tej smutnej prawdy; KSZO MUSI wygrać, jeśli chce marzyć o utrzymaniu, więc z Pogonią dadzą z siebie wszystko
|
|
|
|
|
|
Odp: KSZO - Pogoń - 14/04/2003 07:32
W końcu widać,że kibice są dobrej myśli.Bardzo dobrze,bo skoro my wierzymy w zwycięstwo to piłkarze też uwierzą i w końcu wygramy!!!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
Odp: KSZO - Pogoń - 14/04/2003 22:05
No jak Pogoń zagra z KSZO tak jak z Wisłą to może wygrać ten mecz. Ja stawiam 1:0 dla Pogoni (choć powinienem obstawić wygraną KSZO)
POZDR
|
Wiara Lecha

GG 3535638
http://michciaprimo.blog.pl
|
|
|
Odp: KSZO - Pogoń - 15/04/2003 15:51
Jak juz wczesniej mowilem, jest taka sytuacja, ze trzeba byc optymista.
Mój typ:
KSZO 1:3 Pogoń
Bili z karnego rozpocznie strzelanie nie tylko w meczu z KSZO ale i w całej lidze . Potem juz bedzie wpadalo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-