Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
typujemy Pogoń-Wisła - 11/04/2003 21:05
może was zaskocze ale ja stawiam na zwycięstwo Pogoni, nie wiem ile ale Pogoń wygra!
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
Odp: typujemy Pogoń-Wisła - 11/04/2003 21:11
Ja uważam że przegramy tak gdzieś z 4 albo 5 do 0.Wiem,że nie jest to jakiś optymistyczny wynik ale po ostatnich spotkaniach ciężko jest stawiać na jakiekolwiek dobre wyniki Pogoni
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: typujemy Pogoń-Wisła - 12/04/2003 05:14
wiem ze jest wolnosc slowa ale sadu nie skomentuje twojej wypowiedzi...ah ci chorzy optymisci 0:4 dla wisly do pierwszej polowy bo drugiej niebedzie
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: typujemy Pogoń-Wisła - 12/04/2003 09:24
nie zaloze sie o to bo nawet w zadnych STSach nie gram itp, ale to nie zmienia faktu ze wierze w Pogon i wygranie tego meczu, to jest sport!
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: typujemy Pogoń-Wisła - 12/04/2003 11:43
wygramy mam przeczucie DO BOJU MKS!!!!!!!!!!!! czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w polsce jest POGON SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mialem sen ze Pogoń wygra wiec spoko
|
Pogoń To My!
|
|
|
Odp: typujemy Pogoń-Wisła - 12/04/2003 12:48
> nie zaloze sie o to bo nawet w zadnych STSach nie gram itp, ale to nie zmienia
> faktu ze wierze w Pogon i wygranie tego meczu, to jest sport!
To nie jest sport. Sport opiera się na kilku zasadach, bez których przestaje być sportem
1) Walczy się o zwycięstwo z determinacją (ale fair) i nie odpuszcza, okazując w ten sposób lekceważenie przeciwnikowi
2) Remis jest zawsze remisem (dlatego wkurzają mnie przepisy UEFY o bramce na wyjeździe liczonej podwójnie)
3) OBIE STRONY MOGĄ WYGRAĆ.
Mecz Pogoń-Wisła nie spełnia niestety trzeciego wymogu, a więc nie jest widowiskiem sportowym :-(
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|